jmfnima 7 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ با سلام و احترام به تمام دوستان عزیز من یک اکیتویتی کوچک درست کردم و حالا میخوام این اکتیویتی به صورت پاپ آپ باشه . میخوام بدونم اینکار رو به چه طریقی باید انجام داد در ضمن جستجو هم توی سایت انجام دادم در مورد منوی پاپ آپ بود که از یک کتابخانه استفاده میشد من از منوی پاپ آپ نمیخوام استفاده کنم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ نه ارتباطی به پاپ آپ منو نداره عزیزم. شما باید اکتیویتی رو شیشه ای کنید همین. یه تکه کد داره تو منیفست مینویسید و بعد اپاسیتی فرم رو 0 میکنید. ولی الان یادم نیست. سرچ کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ این دو تاپیک رو بررسی کنید : http://answercenter.ir/topic/1354-%D9%85%D8%B3%DB%8C%D8%AC-%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%B3-%DB%8C%D8%A7-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%B4%D8%A8%DB%8C%D9%87-%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%A8%D8%B1/ http://answercenter.ir/topic/2245-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D9%86%DB%8C%D9%85%D9%87-%D8%B4%DB%8C%D8%B4%D9%87-%D8%A7%DB%8C/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jmfnima 7 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ با تشکر از همه دوستان مشکل رفع شد اینجا میزارم امیدوارم برای بقیه دوستان کارایی داشته باشه . اول اینکه باید در Manifest کد زیر رو بنویسیم : SetActivityAttribute(MyActivity,android:theme,@android:style/Theme.Translucent.NoTitleBar) منظوراز عبارت MyActivity در کد فوق همان اکتیویتی هست که میخواهیم به صورت پاپ آپ نمایش داده بشه بعد از اینکار در اکتیویتی که میخواهیم نمایش داده بشه کد زیر را در قسمت Activity_Create وارد میکنیم : Activity.Color=Colors.Transparent بعد از مراحل فوق برای دکمه یا هر چیز دیگه ای که میخواهیم با کلیک بر روی آن اکیتویتی پاپ آپ نمایش داده بشه کد زیر رو وارد می کنیم : StartActivity(MyActivity) موفق باشین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
jmfnima 7
با سلام و احترام به تمام دوستان عزیز
من یک اکیتویتی کوچک درست کردم و حالا میخوام این اکتیویتی به صورت پاپ آپ باشه . میخوام بدونم اینکار رو به چه طریقی باید انجام داد
در ضمن جستجو هم توی سایت انجام دادم در مورد منوی پاپ آپ بود که از یک کتابخانه استفاده میشد من از منوی پاپ آپ نمیخوام استفاده کنم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.