porya 959 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ سلام نمیدونم این ارورthe given key was not present in the dictionary یهوی سر از کجا درآورد ورژن برنامه ام 4 و کرک شده است راه حلی بیاندیشید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ کدوم قسمت همچین ارروی میده؟؟ یه عکسی چیزی بذار اگه میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ هر وقت میخوام پروژه رو بازش کنم این ارور رو میده داخل برنامه که وارد میشه هیچ کدی نیست تمام فایل ها هم سرجاشه. <article>An error occured Error loading file The given key is not in the dictionary </article> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ مشکلت ورژن بیسیکت هست که حتما ورژن قدیمیه. اگه ورژن بیسیک4اندرویدت قدیمی باشه موقع باز کردن سورس ها این اررور ها میاد،چون اون سورس ها با ورژن بالا تر نوشته شدن و با ورژن پایین باز نمیشن. پیشنهاد میکنم ورژن4 بیسیک رو دانلود کنی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ قبلا با ورژن های پایینتر بیسیک هم این مشکل رو داشتید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ نه ورژن برنامه 4 هستش فقط نمیدونم تو این چند روزه چرا پروژه ای رو باز میکنم این ارور رو میده... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a_r_n 7 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ کسی با این مشکل تا حالا بر نخورده هر وقت میخام پروژهمو شروع کنم این ارور میاد بعد تمامی کد های که نوشته بودم خودبخود پاک میشن ولی تمام فایلها و متعلقاتش هست. An error occured Error loading file The given key is not in the dictionary مشگل منم همینه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ این ارور در سایت مرجع به دو صورت بیان شده 1. باگ نسخه 5.0.1 که در پاسخ گفته شده که به نسخه جدید آپ بشه 2.کلید تعریف شده معتبر نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ کسی با این مشکل تا حالا بر نخورده هر وقت میخام پروژهمو شروع کنم این ارور میاد بعد تمامی کد های که نوشته بودم خودبخود پاک میشن ولی تمام فایلها و متعلقاتش هست. An error occured Error loading file The given key is not in the dictionary لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ فقط برای این پروژه یا برای هر پروژه ای که باز می کنید این اتفاق می افته؟ این ارور تو کد نویسی .net زمانی رخ میده که attribute دومی برای dictionary ما خالی باشه که از اونجایی که بیشتر اطلاعات از کد در b4a از این روش گرفته میشه احتمالش هست که شما تو اطلاعات manifest یا version code یا name یا ... اشتباه کرده باشین اگه میشه سورس رو در اختیار یکی از مدیران قرار بدین تا مشکل رو برطرف کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ برای یکی از پروژه هام حالا من یبار دیگه اون پروژه رو مینویسم ببینم این اتفاق باز میوفته یا نه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali8008 26 ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ از این ارور میشه فهمید که شما برای پروژه تون یک کلید ساختید از قسمت: Tools >> private sign key و آدرس اون کلید الآن تغییر کرده و کامپایلر نمیتونه پیداش کنه حالا یا باید از قسمت private sign key با دکمه ی Browse آدرس جدید کلید رو بهش بدین یا با انتخاب کردن Create New Key یک کلید جدید درست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
porya 959
سلام نمیدونم این ارورthe given key was not present in the dictionary یهوی سر از کجا درآورد ورژن برنامه ام 4 و کرک شده است راه حلی بیاندیشید...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.