rezaazadeh 120 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ سلام امیدوارم همگی حالتون خوب باشه من ی مولتی پنل دارم که میخوام توش متن نمایش بدم اما چندکلمش بیشتر نشون داده نمیشه لطفا راهنمایی کنید درضمن همه تایپیک ها روهم دیدم مشکلم حل نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ دوست عزیز الان چجوری راهنمایی کنیم؟!! لطف کنید بخش مورد نظر از کد به همراه اسکرین شات پیوست کنیم تا بررسی کنیم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaazadeh 120 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ لینک تصویر کد http://s3.picofile.com/file/8224015468/Snap2.png فقط همین کدها هستن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Neron1509 0 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ سلام من مولتی پنلم را به دیتابیس ارتباط دادم و فیلد هایی را که می خواستم داخل مولتی پنل نمایش دادم حالا می خوام وقتی روی پنل کلیک میشه سطر مربوط به اون پنل انتخاب بشه و فیلد هایی که می خوام توی صفحه بعد داخل مثلا لیبل و ایمیج ویو نمایش داده بشه نمی دونم چه دستوری باید بنویسم و چه نوع select بکنم لطفا راهنمایی کنید ممنون خیلی نیاز دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ نمونه کد برای تنظیم کردن ارتفاع پنل با اندازه Label که با فرزاد موسوی واسه خودمون به صورت دستی نوشتیم با int و ... کد 100% درسته و دقیقا همین کد توی برنامه استفاده شده برای مشتری و چندین ماهه توی بازاره Sub Globals Private txtAddBlockText As EditText Private ScrollView1 As ScrollView Private lblPnlBlockText As Label Private btnDeleteBlockText As Button Private Panel1 As Panel Dim ph,p_h As Int Dim cur3 As Cursor Dim sql3 As SQL Dim xxx As Int Dim bt As BitmapDrawable End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("lBlockText") bt.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"txtez.png")) txtAddBlockText.Background = bt txtAddBlockText.Hint = "مثال: 09371234567" sql3.Initialize(File.DirInternal,"block.db",False) cur3 = sql3.ExecQuery("SELECT * FROM tblnum") xxx = cur3.RowCount-1 For i=0 To cur3.RowCount-1 cur3.Position=xxx xxx=xxx-1 Dim p1 As Panel p1.Initialize("") p1.LoadLayout("LScrollAddBlockText") lblPnlBlockText.Text= "" ScrollView1.Panel.AddView(p1,0,ph,100%x,110dip) p_h= 120dip p1.Height=p_h lblPnlBlockText.Text = cur3.GetString("number") btnDeleteBlockText.Tag = cur3.GetString("id") Panel1.Height=p1.Height ph=ph+p_h+13dip ScrollView1.Panel.Height=ph Next End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Neron1509 0 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ سلام به همه اساتید میشه یه نمونه کد یا یه آموزش قرار بدین که مثلاً با کلیک بر روی یکی از پنل های مولتی پنل کل سطر مربوط به اون پنل را از جدول بگیره و بعد انتقال بده به چند تا لیبل و ایمیج ویو ممنون میشم اگه جواب بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Neron1509 0 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ سلام به همه اساتید میشه یه نمونه کد یا یه آموزش قرار بدین که مثلاً با کلیک بر روی یکی از پنل های مولتی پنل کل سطر مربوط به اون پنل را از جدول بگیره و بعد انتقال بده به چند تا لیبل و ایمیج ویو ممنون میشم اگه جواب بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ اول از این که سوالتون رو باید در تاپیک جدا بپرسید! منظورتان را به درستی متوجه نشدم چون که کامل و واضح توضیح نداده اید! اما برای این کار می توانید از آموزش زیر کمک بگیرید : http://answercenter.ir/topic/2807-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-tag-%D9%88-sender-%D8%AF%D8%B1-multi-panel/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaazadeh 120 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ سورس هم سیستم لایک وانلایک فروشگاه هست لطفا کسانی که میدونند دریغ نکنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ سلام کدی رو که استاد ایزدی عزیز قرار دادن باید درست عمل کنه. حالا باز بنده روی یه الگوریتم بهتر و مناسبتری سر فرصت کار می کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaazadeh 120 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ نمونه کد برای تنظیم کردن ارتفاع پنل با اندازه Label که با فرزاد موسوی واسه خودمون به صورت دستی نوشتیم با int و ... کد 100% درسته و دقیقا همین کد توی برنامه استفاده شده برای مشتری و چندین ماهه توی بازاره Sub Globals Private txtAddBlockText As EditText Private ScrollView1 As ScrollView Private lblPnlBlockText As Label Private btnDeleteBlockText As Button Private Panel1 As Panel Dim ph,p_h As Int Dim cur3 As Cursor Dim sql3 As SQL Dim xxx As Int Dim bt As BitmapDrawable End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("lBlockText") bt.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"txtez.png")) txtAddBlockText.Background = bt txtAddBlockText.Hint = "مثال: 09371234567" sql3.Initialize(File.DirInternal,"block.db",False) cur3 = sql3.ExecQuery("SELECT * FROM tblnum") xxx = cur3.RowCount-1 For i=0 To cur3.RowCount-1 cur3.Position=xxx xxx=xxx-1 Dim p1 As Panel p1.Initialize("") p1.LoadLayout("LScrollAddBlockText") lblPnlBlockText.Text= "" ScrollView1.Panel.AddView(p1,0,ph,100%x,110dip) p_h= 120dip p1.Height=p_h lblPnlBlockText.Text = cur3.GetString("number") btnDeleteBlockText.Tag = cur3.GetString("id") Panel1.Height=p1.Height ph=ph+p_h+13dip ScrollView1.Panel.Height=ph Next End Sub ممنون ولی این کد درست نکرد دیتابیسم انلاین میخوام وقتی متن بلند بود کامل نشون داده شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ خواهش میکنم فرقی نداره دیتابیس آنلاین یا آفلاین باشه الگوریتم کار همینه عینا کد رو کپی کردم براتون از پروژه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaazadeh 120 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ سورس من سورس برنامه پیامکی فروشگاهه تمام قسمت هاش درسته جز همین من میخوام متن دریافتیم کامل نمایش داده شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezaazadeh 120
سلام امیدوارم همگی حالتون خوب باشه
من ی مولتی پنل دارم که میخوام توش متن نمایش بدم اما چندکلمش بیشتر نشون داده نمیشه
لطفا راهنمایی کنید
درضمن همه تایپیک ها روهم دیدم مشکلم حل نشد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.