رفتن به مطلب
  • 0

فراخوانی دیتابیس در Msgbox


abbas2142

سوال

با سلام

 

واسه فذاخوانی دیتابیسم در Msgbox یه کدی خودم نوشتم ولی خوب فک نکنم درست باشه و برنامه هم ارور میده  :crazy:

Msgbox(fara.FarakhaniMatn("test.db",sql1,cur,"Select * From test1 Where=","1",lbl,"Matn"),"")

حالا می خواستم ببینم اساتید و دوستان نظری در این مورد دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلا می شه از دیتابیس متن چند کلمه ای و چند حرفی رو داخل Msgbox آورد ؟؟؟؟؟؟ نمی شه ؟؟؟؟

 

 

باتشکر

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

با تشکر از آقا شهاب عزیز

 

درست شد در آخر کد رو میذارم که اگر کسی خواست بتونه ازش استفاده کنه

کد با استفاده از کتابخونه فراخوانی نسخه 2 هستش

Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)
	Main.megdar = Value
	fara.FarakhaniMatn("test.db",sql1,cur,"Select * From test1 Where id=",Main.megdar,lbl,"Matn")
	Msgbox(lbl.Text,"")
End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام عباس

سوتی دادیا :)

Select * From test1 Where=

where =??

باید یه چیزی بهش بدی

Where id = 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام شهاب

:oops:  :oops:  :oops:  :oops:

اشتباه تایپی بود

 

الان مشکل نمایش Msgbox حله نمایش داده می شه ولی محتویات دیتابیس نمایش داده نمیشه ،،، یعنی مسیج باکس داخلش هیچی ننوشته

:S  :S  :S  :S

Msgbox(fara.FarakhaniMatn("test.db",sql1,cur,"Select * From tset1 Where id=","1",lbl,"Matn"),"")

اون lbl هم لیبل هستش

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اوکی

این کدی که نوشتی توی خط قبلیت بذار

بعد اینطوری استفاده کن

msgbox(lbl.text,"")
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...