رفتن به مطلب
  • 0

استفاده از تایمر در برنامه


puyan.best

سوال

سلام خدمت اساتید و دوستان ............ بعضی از دوستان میگن استفاده از تایمر باعث سنگین شدن برنامه و داغ شدن cpu میشه ....... من تو یه برنامه میخوام از چنتا تایمر استفاده کنم . آیا به مشکل برمیخورم ؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام خدمت اساتید و دوستان ............ بعضی از دوستان میگن استفاده از تایمر باعث سنگین شدن برنامه و داغ شدن cpu میشه ....... من تو یه برنامه میخوام از چنتا تایمر استفاده کنم . آیا به مشکل برمیخورم ؟

آره هم ممکنه این مشکل پیش بیاد هم گوشی لگ بزنه و هم برنامه فورس کلوز بده :):crazy:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

 

داخل اکتیویتی اگه میخواین استفاده کنید مشکلی نداره چون همیشه در حال اجرا نیست تایمر. و فقط زمانی که برنامه بازه داره کار میکنه.

اما اگه میخواین داخل سرویس تایمر بذارید باید از StartAtService استفاده کنید و هر چند دقیقه یکبار که میخواین سرویس رو استارت کنید تا بهینه بشه.

میشه راهنمایی کنید

 

یعنی مثلا در اکتیویتی Main بیایم بگیم : StartAtService  الی آخر

 

بعد توی خود سرویس چی ؟؟؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

اگر میخواید توی اکتیویتی استفاده کنید این راه رو بهتون پیشنهاد میکنم:

Dim Tm() As Timer
	Tm(1).Initialize("",2300)
	Tm(2).Enabled= True
	Tm(3).Interval

تست نکردم نمی دونم چقدر تاثیرش متفاوت هست ولی بهش میگن آرایه

یه آرایه از تایمرها که در واقع یه متغییر هست که میتونه به هر تعدادی که بخواید ازش کار متفاوتی داشته باشید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

 

داخل اکتیویتی اگه میخواین استفاده کنید مشکلی نداره چون همیشه در حال اجرا نیست تایمر. و فقط زمانی که برنامه بازه داره کار میکنه.

اما اگه میخواین داخل سرویس تایمر بذارید باید از StartAtService استفاده کنید و هر چند دقیقه یکبار که میخواین سرویس رو استارت کنید تا بهینه بشه.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...