حمید زارع 331 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ سلام من میخاستم ببینم چه جوری میشه گرافیک checkbox را تغییر بدم تا زیباتر بشه حالت پیش فرض خیلی ساده هست و خیلی از کاربرا تشخیص نمیدن که این چیه حداقل چه جوری میتونم مربعش رو واضح تر کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ درود خسته نباشید دوست عزیز شما هم میتونید از عکس استفاده کنید هم از ToggleButton یا از xml استفاده کنید برای زیبا سازی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد احمدی 70 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ سلام تابعش رو میدم بقیش با خودتون ، مشکلی بود بگو سورس بدم. Sub SetCBDrawable(CB As CheckBox,BoxColor As Int,BoxWidth As Int,TickColor As Int,TickChar As String,DisabledColor As Int,Size As Int,Padding As Int) Dim SLD As StateListDrawable SLD.Initialize Dim BMEnabled,BMChecked,BMDisabled As Bitmap BMEnabled.InitializeMutable(Size,Size) BMChecked.InitializeMutable(Size,Size) BMDisabled.InitializeMutable(Size,Size) 'Draw Enabled State Dim CNV As Canvas CNV.Initialize2(BMEnabled) Dim Rect1 As Rect Rect1.Initialize(Padding ,Padding ,Size - Padding ,Size - Padding) CNV.DrawRect(Rect1,BoxColor,False,BoxWidth) Dim Enabled,Checked,Disabled As BitmapDrawable Enabled.Initialize(BMEnabled) 'Draw Selected state Dim CNV1 As Canvas CNV1.Initialize2(BMChecked) If TickChar = "Fill" Then CNV1.DrawRect(Rect1,TickColor,True,BoxWidth) CNV1.DrawRect(Rect1,BoxColor,False,BoxWidth) Else CNV1.DrawRect(Rect1,BoxColor,False,BoxWidth) 'Start small and find the largest font that allows the tick to fit in the box Dim FontSize As Int = 6 Do While CNV.MeasureStringHeight(TickChar,Typeface.DEFAULT,FontSize) < Size - (BoxWidth * 2) - (Padding * 2) FontSize = FontSize + 1 Loop FontSize = FontSize - 1 'Draw the TickChar centered in the box CNV1.DrawText(TickChar,Size/2,(Size + CNV.MeasureStringHeight(TickChar,Typeface.DEFAULT,FontSize))/2,Typeface.DEFAULT,FontSize,TickColor,"CENTER") End If Checked.Initialize(BMChecked) 'Draw disabled State Dim CNV2 As Canvas CNV2.Initialize2(BMDisabled) CNV2.DrawRect(Rect1,DisabledColor,True,BoxWidth) CNV2.DrawRect(Rect1,BoxColor,False,BoxWidth) Disabled.Initialize(BMDisabled) 'Add to the StateList Drawable SLD.AddState(SLD.State_Disabled,Disabled) SLD.AddState(SLD.State_Checked,Checked) SLD.AddState(SLD.State_Enabled,Enabled) SLD.AddCatchAllState(Enabled) 'Add SLD to the Checkbox Dim JO As JavaObject = CB JO.RunMethod("setButtonDrawable",Array As Object(SLD)) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ دستت درد نکنه فکر کنم خوب باشه ولی جایی نیستم که بتونم تست کنم اگه سورس دم دستته بی زحمت بزار ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ سلام اقای زارع چرا تاپیک رو توی قست آندروید استودیو زدید !! لطفا توجه کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ (شرمنده آقای آرتا حتما حواسم نبوده) آقا این واسه من کار نکرد اگه ممکنه سورس را قرار بدبد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام
من میخاستم ببینم چه جوری میشه گرافیک checkbox را تغییر بدم تا زیباتر بشه
حالت پیش فرض خیلی ساده هست و خیلی از کاربرا تشخیص نمیدن که این چیه
حداقل چه جوری میتونم مربعش رو واضح تر کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.