AllRich 53 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ سلام در یک اسکرول ویو چند دکمه اضافه میکنم (به صورت دستی و با حلقه) میخواستم بدونم حالا چجوری به خواص دکمه (کلیک | کلیک طولانی و ...) دست رسی داشته باشم من الان برای مثال تو رویداد button1_click نوشتم a رو چاپ کنه . الان رو هرکدوم از دکمه ها کلیک میشه همین کار انجام میشه. ولی من میخوام مثلا کاربر رو دکمه n کلیک کرد عملیات مربوط به دکمه n انجام بشه . باید چیکار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید قبلا از شما سپاسگزارم :gol: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ درود شما باید از Tag و Sender استفاده کنید : http://answercenter.ir/topic/2807-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-tag-%D9%88-sender-%D8%AF%D8%B1-multi-panel/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AllRich 53 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ Mr Izadi Thank you لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ سلام خواص کلیک: Sub button1_Click کاری که میخوای انجام بدی end sub خواص کلیک طولانی: Sub button1_LongClick end sub برا اینکه هر دکمه یه کار خاص انجام بده باید از tag و sender استفاده کنی که آموزششاش خیلی زیاد تو انجمن هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AllRich 53
سلام
در یک اسکرول ویو چند دکمه اضافه میکنم (به صورت دستی و با حلقه)
میخواستم بدونم حالا چجوری به خواص دکمه (کلیک | کلیک طولانی و ...) دست رسی داشته باشم
من الان برای مثال تو رویداد button1_click نوشتم a رو چاپ کنه . الان رو هرکدوم از دکمه ها کلیک میشه همین کار انجام میشه.
ولی من میخوام مثلا کاربر رو دکمه n کلیک کرد عملیات مربوط به دکمه n انجام بشه .
باید چیکار کنم ؟
لطفا راهنمایی کنید
قبلا از شما سپاسگزارم
:gol:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.