baghlava 12 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۳ لطفا یک سورس سالم تنظیم اهنگ به عنوان اهنگ زنگ بزارید باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ ممنون چطور باید اینکارو انجام بدیم؟ یعنی با این کدی که آقا مهران داد؟ Dim rm As RingtoneManager Dim ring = rm.AddToMediaStore(File.DirRootExternal,"music.mp3","music.mp3",False,False,True,True) As String rm.SetDefault(rm.TYPE_RINGTONE,ring) آقا مهدی اگه زحمتی نیست یه سورس کد ساده آماده کنید که یه اهنگ کوچیک تو پوشه فایل داشته باشه،انتقالش بده به گوشی و بعد صدای زنگ رو تغییر بده. ممنون میشم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ با عرض معذرت ... آپ. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ بفرمایید به جز File.Copy کردن دیگه همش کد نویسی خودتون هست که آقای محمودی داده بودن. دلیل جواب ندادن بنده هم همین بود تست هم کردم جواب میده کاملا. فقط فایل موزیک رو حذف کردم که حجم پیوست کم بشه... Set Music As RingTone(Basic4Android.org).rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mojtaba.mohaghegh99 0 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ بفرمایید به جز File.Copy کردن دیگه همش کد نویسی خودتون هست که آقای محمودی داده بودن. دلیل جواب ندادن بنده هم همین بود تست هم کردم جواب میده کاملا. فقط فایل موزیک رو حذف کردم که حجم پیوست کم بشه... سلام رمز این فایل زیپ چی هست؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ قسمت بالای انجمن رو توجه کنید لطفا پسورد فایل های قدیمی basic4android.org و پسورد فایل های جدید answercenter.ir میباشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dada 8 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ با سلام و عنایت خدمت دوستان یه سوالی برام پیش اومده چون تازه کارم ممنون میشم بهم کمک کنید الان ما سورس کد ادد رو ران کردیم در پروژه کد:#Region Project Attributes #ApplicationLabel: B4A Example #VersionCode: 1 #VersionName: 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: unspecified #CanInstallToExternalStorage: False#End Region#Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True#End RegionSub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules.End SubSub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module.Dim r As ReflectorEnd SubSub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("dada") Dim verticalPosition As String = "bottom" '"top" or "bottom"Dim horizontalPosition As String = "center" '"left", "right" or "center"Dim r As ReflectorDim args(3) As Object = Array As Object(r.GetActivity, verticalPosition, horizontalPosition)Dim types(3) As String = Array As String("android.app.Activity", "java.lang.String", "java.lang.String")r.RunStaticMethod("ir.adad.AdadB4APlugin", "createAdView", args, types)End SubSub Activity_ResumeEnd SubSub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)End SubSub Button1_ClickEnd SubEnd Sub الان به Button1_Click چه کدی باید بدیم که به جای کلیک رو بنر عدد کلیک رو Button1_Click بشه که url تبلیغات باز شه.به جای لمس رو بنر با کلیک انجام بشه ممنون میشم کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mostafanet 21 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ سلام من از این کد استفاده کزدم اما جواب نمیده.تو تنظیمات فایل رو میزاره اما تا زنگ می زنیم پخش نمی کند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ کتابخانه Reflection رو تیکشو بزن این کدو بنویس: [color=#0000FF][font=Courier New]Sub [/font][/color][color=#000000][font=Courier New]Process_Globals [/font][/color][color=#0000FF]Dim[/color][color=#000000] mp [/color][color=#0000FF]As[/color][color=#008B8B]MediaPlayer[/color][color=#000000] [/color][color=#0000FF]End Sub[/color][color=#000000] [/color][color=#0000FF]Sub [/color][color=#000000]Globals [/color][color=#0000FF]End Sub[/color][color=#000000] [/color][color=#0000FF]Sub [/color][color=#000000]Activity_Create(FirstTime [/color][color=#0000FF]As[/color][color=#000000] Boolean) [/color][color=#0000FF]If[/color][color=#000000] FirstTime [/color][color=#0000FF]Then[/color][color=#000000] mp.Initialize [/color][color=#0000FF]End[/color][color=#0000FF]If[/color][color=#000000] PlayRinger [/color][color=#0000FF]End Sub[/color][color=#000000] [/color][color=#0000FF]Sub [/color][color=#000000]PlayRinger [/color][color=#0000FF]Dim[/color][color=#000000] r [/color][color=#0000FF]As[/color][color=#008B8B]Reflector[/color][color=#000000] r.Target = [/color][color=#800000]"ContentDir"[/color][color=#000000] r.Target = r.RunMethod([/color][color=#800000]"intern"[/color][color=#000000]) mp.Load(r.Target, [/color][color=#800000]"content://settings/system/ringtone"[/color][color=#000000]) mp.Play [/color][color=#0000FF][font=Courier New]End Sub[/font][/color] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ دوستان فکر کنید من یه سری فایل mp3 داخل پوشه فایل برنامم دارم. حالا میخوام یکی ازاینا رو به عنوان صدای زنگ از این پوشه قرار بدم چیکار کنم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ دوستان فکر کنید من یه سری فایل mp3 داخل پوشه فایل برنامم دارم. حالا میخوام یکی ازاینا رو به عنوان صدای زنگ از این پوشه قرار بدم چیکار کنم؟؟ اول آهنگ رو به گوشی انتقال میدی بعد آهنگ زنگ میزاری دیگه *مکار* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۳ کتابخانه Phone رو اضافه کن: Dim rm As RingtoneManager Dim ring = rm.AddToMediaStore(File.DirRootExternal,"music.mp3","music.mp3",False,False,True,True) As String rm.SetDefault(rm.TYPE_RINGTONE,ring) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
baghlava 12
لطفا یک سورس سالم تنظیم اهنگ به عنوان اهنگ زنگ بزارید
باتشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.