siroos12 14 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ سلام، دوستان دو تا متغیر دارم یکی string و یکی دیگه intحالا چطور int رو برابر string قرار بدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ سلام به این شکل تست کنید : Dim str As String str = StrNextFile.Replace("z","") str = str.Replace("(","") str = str.Replace(")","") Dim i As Int If IsNumber(str) Then i = str i = i+1 End If آقا من تست کردماما نتیجه نداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ سورستو پیوست کن ببینم میشه درست کرد یا نه هم من بهتر بتونم بهت کمک کنم هم دوستان دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ آخه نمیدونم چرا کار نمیکنه، Sub Label1_LongClick Dim v As Label v=Sender mm.Initialize2("mm") mm.Load(File.DirAssets,(v.Tag& ".amr"))''''''''''''''''اینج هم برا لیبل mm.Play If mm.IsPlaying Then m.Pause Button1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"ios7-pause.jpg")) Else Button1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"Star-Full-icon.png")) End If StrNextFile = v.Tag End Sub Sub mm_Complete Dim str As String str = StrNextFile.Replace("z","") str = str.Replace("(","") str = str.Replace(")","") Dim i As Int i = str''''''''''''''''اینجا i = i+1 If i = 59 Then Msgbox2("دعا ها تمام شد.","خدا رو شکر","تایید","","",Null) Else If File.Exists(File.DirAssets,"z("&i&").amr") = False Then i = i + 1 mm.Load(File.DirAssets,"z("&i&").amr") mm.Play Else mm.Load(File.DirAssets,"z("&i&").amr") mm.Play End If End If End Sub سلام این قطعه کد رو من براتون نوشته بودم فک کنم؟؟ مشکلی نداشت! تست کردم و کاملا درست عمل کرد و مشکلی نداشت؟! تغییری دادید تو کد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ سلام بیسیک بطور اتوماتیک تبدیلش میکنه . مشکلی نداره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ بله لازم نیست مثل جاوا از to.String() یا integer.toString() استفاده کنید خود بیسیک محاسبه و تبدیل میکنه String و int رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ آخه نمیدونم چرا کار نمیکنه، Sub Label1_LongClick Dim v As Label v=Sender mm.Initialize2("mm") mm.Load(File.DirAssets,(v.Tag& ".amr"))''''''''''''''''اینج هم برا لیبل mm.Play If mm.IsPlaying Then m.Pause Button1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"ios7-pause.jpg")) Else Button1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"Star-Full-icon.png")) End If StrNextFile = v.Tag End Sub Sub mm_Complete Dim str As String str = StrNextFile.Replace("z","") str = str.Replace("(","") str = str.Replace(")","") Dim i As Int i = str''''''''''''''''اینجا i = i+1 If i = 59 Then Msgbox2("دعا ها تمام شد.","خدا رو شکر","تایید","","",Null) Else If File.Exists(File.DirAssets,"z("&i&").amr") = False Then i = i + 1 mm.Load(File.DirAssets,"z("&i&").amr") mm.Play Else mm.Load(File.DirAssets,"z("&i&").amr") mm.Play End If End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ Dim i As Int i = str''''''''''''''''اینجا i = i+1 سلام. چه خطایی میده بهتون؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ و خطایی نمیده،یعنی خطای نحوی نیست،خطای منطقی هست،بهش گفتم لانگ کلیک شد،بیاد آهنگای لیبلامو بخونه،اما مثلا من روی لیبل اولی کلیک کردم،میاد آهنگ لیبلمو میخونه و باز آهنگ لیبلم تکرار میشه. من میخوام مثلا لیبل 5رو لانگ کلیک زدم،بیاد آهنگ لیبل پنجم و بقیه لیبلامو بخونه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ شما مقدار String رو میتونید به صورت مستقیم برابر Int قرار بدید اما مقدار Int رو نمیتونید برابر یک String قرار بدید(اگه توش حروف باشه و فقط عدد نباشه) شما قبل از اینکه بیایی i = str قرار بدی بیا یک log از str بگیر ببین مقدارش چیه ؟؟؟ احتمال زیاد هنوز به صورت رشته هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ سلام به این شکل تست کنید : Dim str As String str = StrNextFile.Replace("z","") str = str.Replace("(","") str = str.Replace(")","") Dim i As Int If IsNumber(str) Then i = str i = i+1 End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
siroos12 14 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ علیک سلام برادر من،ی مشکل کوچک داشت اونم فقط آنگ بعدی لیبلمو میخوند و هونو تکرار میکرد،در کد هم تغیری ندادم فکر کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
siroos12 14
سلام،
دوستان دو تا متغیر دارم یکی string و یکی دیگه intحالا چطور int رو برابر string قرار بدم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.