coco 1,746 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان... من باز هم یک مشکلی داشتم میخواستم ببینم شما هم این مشکلو دارین یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟ من وقتی میخوام سایتمو باز کنم دفعه اول خیلی خوب و سریع باز میکرد... اما الان اصلا باز نمیکنه... شما هم این مشکل رو داشتین؟ یکی از مدیرای عزیز بگه که اگه اشکالی نداره من آدرس رو بزارم که تست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ سلام. آدرس رو بذار ما هم تست کنیم واست شایان. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ دستت درد نکنه پژی http://8-Studio.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ سلام خدمت آقا شایان برای من درست و سریع باز شد. فقط می خواستم ببینم این صفحه ای که می گه در دست ساخت هست رو با چه نرم افزاری ساختید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ سلام خدمت آقا شایانبرای من درست و سریع باز شد. فقط می خواستم ببینم این صفحه ای که می گه در دست ساخت هست رو با چه نرم افزاری ساختید ؟ واقعا؟؟؟؟ خداروشکر... --------------- با دریم ویور و با زبان php... (اون وسط html و css هم استفاده شد!) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ دستت درد نکنه پژی http://8-Studio.ir واسه منم خیلی سریع باز شد مشکلی نداشت. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ واسه منم خیلی سریع باز شد مشکلی نداشت. خب خدا رو شکر... آخه رضا (RezaMK) هم گفت باز نمیشه... واسه خودمم با کامپیوتر باز نمیشد الانم با گوشی باز نمیشه! ولی با فندق شکن باز میشه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2 115 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ سلام برا منم بدون مشکل باز شد این مشکل بعضی وقتا از طرف سرویس دهنده س.بعد از چند ساعت حل میشه داداش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان ببخشید من یه سوال مشابه دارم می خواستم تاپیک بزنم ولی چون خیلی مربوط به هم بود گفتم همین جا مطرح کنم. بعضی از وب سایت ها هم برای من باز نمی شه و در فایرفاکس ارور " اشکال در هنگام بارگیری" میده. می خواستم ببینم مشکل از کجاست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستان ببخشید من یه سوال مشابه دارم می خواستم تاپیک بزنم ولی چون خیلی مربوط به هم بود گفتم همین جا مطرح کنم. بعضی از وب سایت ها هم برای من باز نمی شه و در فایرفاکس ارور " اشکال در هنگام بارگیری" میده. می خواستم ببینم مشکل از کجاست ؟ از ارور شات بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ سلام برای منم باز نمیشه Server Not Found میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ سلامبرای منم باز نمیشه Server Not Found میده مطمئنید؟؟؟ برا خودم ساااالم سالم باز میشه!!! آدرس رو درست میزنین؟ http://8-studio.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iraj_astara 97 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ درود جناب شایان از سایت زیر میتونید مقادیری رو که در yslow و pagespeed اخطار داده رو بهبود ببخشین تا سرعت و بهشینه سازی بهتری در سایتتون داشته باشید https://gtmetrix.com/reports/8-studio.ir/b1EFygz0 server not found شدن سایت ها در بعضی از ISP ها هم بخاطر مشکل DNS هست که بیشتر در ISP های مخابرات انتفاق میافته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ سلام آدرس نمیزنم لینکی ک دادید رو رفتم اینترنت دهنده مون هم مخابرات لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.