رفتن به مطلب
  • 0

تنظیم سرعت


puyan.best

سوال

سلام خسته نباشید.... میخاستم ببینم چطور میشه سرعت عددی که در ازای تایمر در ادیت تکست قزاز میگیره رو تغییر داد. میخام سرعتش زیاد شه. (یه چی در حد صدم ثانیه)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام برادر

نمیدونم درست متوجه شدم یا نه

شما یه تایمر داری که عدد میذاره توی ادیت تکست 

حالا میخوای سرعت تغیی رعدد زیاد بشه؟

خوب اینتروال تایمرتون رو کم کنید

مثلا بذارید 10(10 صدم ثانیه)

 

یکم بیشتر توضیح بدید بهتر میتونیم کمک کنیم 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینارو میدونم...... ولی نمیدونم چرا اشکال میگیره ........... اینم سورس: #Region  Project Attributes

#ApplicationLabel: zaman

#VersionCode: 1

#VersionName:

'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait.

#SupportedOrientations: unspecified

#CanInstallToExternalStorage: False

#End Region

#Region  Activity Attributes

#FullScreen: False

#IncludeTitle: True

#End Region

 

Sub Process_Globals

 

End Sub

Sub Globals

    Dim m,m1 As Int

Private EditText1 As EditText

Private ProgressBar1 As ProgressBar

 

ProgressBar1.SetColorAnimated(400,100,200)

End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)

Activity.LoadLayout ("layout1")

    time.zaman.Initialize ("time1",100)

time.zaman.Enabled=True

m=50

m1=100

End Sub

Sub time1_tick

m = m  -1

m1 = m1  -2

EditText1.Text = m

ProgressBar1.Progress = m1

End Sub

Sub Activity_Resume

End Sub

Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)

End Sub

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام برادر

نمیدونم درست متوجه شدم یا نه

شما یه تایمر داری که عدد میذاره توی ادیت تکست 

حالا میخوای سرعت تغیی رعدد زیاد بشه؟

خوب اینتروال تایمرتون رو کم کنید

مثلا بذارید 10(10 صدم ثانیه)

 

یکم بیشتر توضیح بدید بهتر میتونیم کمک کنیم 

نه در این حدم ابتدایی نیسم برادر..... یه مشکل مسخره بود درستش کردم .... راستی این تایمره چطور قط میشه ؟ کدشو یادم رفته

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جسارت نکردم عزیزم :gol:

مشکلتون الان حل شد؟

اگه مشکلتون حل شد تاپیکو پاسخ داده شده کنید تا قفلش کنیم

 

کد قطع شدن تایمر

Dim t As Timer
t.Enabled = False
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...