apksky 123 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ سلام طبق چند تایپیک گذشته که مشکلم Force close متریال بود، تونستم با حذف کردن هرچی سورس و نرم افزار متریال از کامپیوتر و انجام قدم به قدم اون تایپیک آموزشی این مشکل رو حل کنم و تا انجا ممنونم از همه که کمک کردند و این مشکل برطرف شد. اما مشکل فقط با سورس متریال دیالوگه همه سورس های متریال اجرا میشه به جز این سورس تصویر: اگه واقعا حل مشکل رو میدونید خواهشا دریغ نکنید. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ از پوشه ساپورت نسخه 23 استفاده كنيد كه در اين تايپيك دوستان زحمت كشيدن و اونو پيوست كردن و بعد در پوشه values از اين تم استفاده كن .يعني جايگزين كن تايپيك http://answercenter.ir/topic/8947-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%BE%D9%88%D8%B4%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-23/ اينم تم http://s3.picofile.com/file/8225592568/themes.xml.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MasterMind 3 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ کسی کمک نمیکنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hadi20 26 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ ریسورس dialog.alert که طبق خطا نوشته باید از طریق #additional res به برنامه معرفی بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ همینجوری معرفیش کردم دیگه مگه راه دیگه ای هم هست برای معرفی ریسورس ها؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۴ آدرس فایل های مورد نیاز رو ب درستی دادید ؟؟ فایل هایی ک دانلود کردید سالم و کامل هستن ؟؟ از پوشه res و styles.xml خطا میگیره که پوشه res رو ک سالم هست و واستون آپلود کردم دانلود کنید و جای پوشه res خودتون قرار بدید و آدرس هارو هم چک کنید http://s5.picofile.com/file/8225581900/res.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MasterMind 3 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۵ سلام من هم همین مشکل رو دارم ولی هرکاری میکنم درست نمیشه اینم یه قسمتی از ارور C:\Users\mr.DANIAL\AppData\Local\Android\android-sdk\support\v7\appcompat\res\values-v23\styles_base.xml:20: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android:Widget.Material.Button.Colored'. C:\Users\mr.DANIAL\AppData\Local\Android\android-sdk\support\v7\appcompat\res\values-v23\styles_base_text.xml:19: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android:TextAppearance.Material.Widget.Button.Inverse'. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MasterMind 3 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۵ themes.xml رو کجا کپی کنم؟ توی values? یا values-v23 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ از پوشه ساپورت نسخه 23 استفاده كنيد كه در اين تايپيك دوستان زحمت كشيدن و اونو پيوست كردن و بعد در پوشه values از اين تم استفاده كن .يعني جايگزين كن تايپيك http://answercenter.ir/topic/8947-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%BE%D9%88%D8%B4%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-23/ اينم تم http://s3.picofile.com/file/8225592568/themes.xml.html ممنون بابت پاسختون ولی من به یه نتیجه ای رسیدم اون فایل هایی که میریزیم توی پوشه library (به جز کتابخانه appcompat) باید با پوشه ساپورت یکسان باشند. میشه لطف کنید اون ها رو هم ولی برای نسخه 23 رو بزارید؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ خب اونها رو ميتوني از خود پوشه ساپورت كپي كني. مثل آدرس زير و بعد دوتا فايل رو كپي ميكني و در پوشه لايبرري ها ميريزي /D:\Program Files\Android\extras\android\support\v7\appcompat\libs لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lll123 16 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ B4A version: 6.00 Parsing code. (0.03s) Compiling code. (0.09s) Compiling layouts code. (0.07s) Organizing libraries. (1.67s) Generating R file. Error Failed to generate resource table for split '' c:\users\User1\documents\basic4android\others\afollestad_material-dialogs\additional_res\afollestad_material-dialogs\res\values-v11\styles.xml:16: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'android:actionModeCloseDrawable' with value '@drawable/abc_ic_ab_back_mtrl_am_alpha'). برا من این خطا رو میده . وقتی همراه با DesignSupport و MaterialDrawer استفاده میکنم این خطا رو میده . در example خودش و وقتی تنهایی استفاده میکنم مشکلی نداره . ریسورس ها رو هم درست معرفی کردم . مشکل از چیه ؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ شاید نزدیک دوماه بود که نمیتونستم این دوتارو با هم بالا بیارم. ولی خوشبختانه با این روش شد. خیلی ممنون از اقا شهاب عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
apksky 123
سلام
طبق چند تایپیک گذشته که مشکلم Force close متریال بود، تونستم با حذف کردن هرچی سورس و نرم افزار متریال از کامپیوتر و انجام قدم به قدم اون تایپیک آموزشی این مشکل رو حل کنم
و تا انجا ممنونم از همه که کمک کردند و این مشکل برطرف شد.
اما مشکل فقط با سورس متریال دیالوگه
همه سورس های متریال اجرا میشه به جز این سورس
تصویر:
اگه واقعا حل مشکل رو میدونید خواهشا دریغ نکنید.
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.