حمید زارع 331 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ سلام من میخام وقتی روی یکی از پنلها در مولتی پنل کلیک کردم رنگش عوض بشه لطفاً راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ مولتی پنل رو توی اسکرول ویو لود کردین... یه تگ خاصی با اون پنلی که میخواین رنگشو عوض کنید بدید و با حلقه فور توی ویو های اسکرول ویو با کدی که دوستمون دادن بگردید. اما جای اکتویتی sc.Panel.GetAllViewsRecursive بذارید. درضمن اگه میخواین فقط با کلیک شدن روی پنل ، همون پنل رنگش عوض بشه به این صورت هم میشه راحت تره. Sub panel1_Click Dim pa As Panel pa=Sender pa.Color=Colors.Red End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ با این حلقه اجزای اکتیویتی را بگیر و بعد با تگ و سندر اونی که کلیک شده را رنگی کن For i = 0 To Activity.NumberOfViews If Activity.GetView(i) Is Panel Then If Activity.GetView(i).Tag = "tag" Then Dim v As ImageView v = Activity.GetView(i) v.SetBackgroundImage(....) End If End If Next اینم یه حلقه دیگه For Each v As View In Activity If v Is Panel Then If v.Tag = "tag" Then v.SetBackgroundImage(....) End If End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ ممنون من از هر دوتا حلقه بالا استفاده کردم مشکلی که دارم اینه که v.tag=Null میشه ... چه کار کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ خودم فهمیدم مشکل از کجاست : مشکل اینه که من این کار رو کردم : Activity.LoadLayout("scroll") Scroll.Panel.LoadLayout("Chek") حالا بگید چه کار میشه کرد در واقع پنلها از اجزای اکتیویتی به حساب نمیان ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ خوب بجای اکتیویتی اسکرول ویو.پنل را بده به حلقه یا میتونی بصورت تابع بازگشتی اگر ویو اسکرول ویو بود داخل خود اسکرول ویو را هم بگرده با همون حلقه دوباره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام
من میخام وقتی روی یکی از پنلها در مولتی پنل کلیک کردم رنگش عوض بشه
لطفاً راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.