bahman 165 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ یه کتاب با وب ویو ساختم بالاش یه دکمه قرار دادم ک روش میزنی برمیگرده صفحه اصلی کتاب چون بلد نیستم کاری کنم با دکمه ها برگرده حالا کمکم میکنین ک کاری کنم قسمت وب ویو بیاد پایین ک نصف اون دکمهه گرفته نشه؟ قسمتی که فایل html رو لود میکنه رفته رو نصف دکمه تصویر هم اینه http://up.vbiran.ir/uploads/26819142073618440230_Screenshot_2015-01-08-19-01-36.png لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز شما باید در قسمت دیزاین اینو تنظیم کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ هرکاری میکنم نمیشه اونجا میاد پایین تو شبیه ساز ولی گوشی نمیاد هم قسمت دیزاینو سیو میکنم خم قسمت کدهای اصلی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ عکسه یا html کدش رو درست مینویسی webview1.loadurl("file:///dirasset/"&"1.htm") اگه کد رو دست وارد میکنی برام یه عکس کامل از برنامه بفرس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ http://up.vbiran.ir/uploads/26819142073618440230_Screenshot_2015-01-08-19-01-36.png اره کد سالمه فرا میخونه چیزی تو فایل اچ تی ام ال می نویسم منتها نصفه دکمه رو میگیره البته یاد بگیرم که با دکمه بک برگرده نیازی ب اون نیست ولی خب ... دکمه بک خود گوشی کار نمیکنه درحالی ک تو قسمت وب ویو باید نقش بک رو بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ نیازی به دکمه نیست دکمه رو حذف کن تا وب ویو کامل بیفته با دکمه های خود گوش کار میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ نشد بازم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ عکسی که برام فرستادی کامل نیس یه عکس کامل بفرست و از اول بگو که میخای چی بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ کل صفحه همینه http://up.vbiran.ir/uploads/26819142073618440230_Screenshot_2015-01-08-19-01-36.png اون قسمت سفید فایل html لود میکنه خب؟ تو اون فایل هرچی لنویسم میره اونجا بعد اون بالا نگاه کنی یه نوشته فارسی هست صفحه اصلی که نصفش رفته زیر وب ویو میخوام قسمت وب ویو بیاد پایین اون دکمه خوب نشون بده همین ضمنا نمیشه کاری کرد قسمت وب ویو رنگش بی رنگ شه؟ سفیده الان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ خب چرا وب ویو رو به صفحه ی دیگه انتقال نمیدی اگه بازم درس نشده یه سرورس برات بنویسم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ پنل بزار بالای صفحه و بعد وب ویو رو اوکی کن بزا یه سورس درست کنم الان میزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ ببخشید طول کشید یادم رفته بود بفرما http://s4.picofile.com/file/8162576884/load_html.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ فک کنم مشکل حل شد البته یقین ندارم گوشیم پیشم نیس فقط یه سوال چجوری میشه یک فونت رو تو برنامه گذاشت ک کل پروژه تحت اون اجرا شه ساده ترین راهو میخوام :دی یعنی بخش بخش اون فونتو تعریف نکنم مثل پروژه های تحت وب بگم کل نرم افزار تحت این باشه (همه بخشاش) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ ببخشید طول کشید یادم رفته بودبفرما http://s4.picofile.com/file/8162576884/load_html.zip.html ممنونم از لطفتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ فقط هیچ راهی نیست قسمت وب ویو حالت بی رنگ داشته باشه؟ سفید نباشه transportent باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ چرا اونم میشه یکم دستکاری کن سورس رو بهترشو میتونی بسازی یه عکس شیشه ای بازر واس پس زمینه وب ویو هم زیبا و هم همونی میشه ک میخوای لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اصلا تو قسمت دیزاین جایی برا گذاشتن پس زمینه نیست کدشم بلد نیستم شرمنده دیگه دوستان ابتدای راهم .................. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ کد HTML قرار دادن بک گراند: <body background='adressAx'></body> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۳ دوست عزیز تو دیزاینر نیست تو اکتیویتی این کد رو بنویس WebView1.Color=Colors.Green این پس زمینه رو سبز میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۳ دوستان شرمنده تا اینجا ب لطف شماها چیزایی خوبی یاد گرفتم فقط یه چیزم مونده اونم اینکه چطور کاری کنم و کجا چه کدی رو قرار بدم ک کل پروژه حتی قسمت وب ویوش رو یک فونت خاص اجرا شن سرچ هم کردم فادیه ای نداشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۳ این فونت تنها وب ویو هم شامل شه کافیه برام ابتدای راهم ببخشین دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahman 165
یه کتاب با وب ویو ساختم بالاش یه دکمه قرار دادم ک روش میزنی برمیگرده صفحه اصلی کتاب چون بلد نیستم کاری کنم با دکمه ها برگرده
حالا کمکم میکنین ک کاری کنم قسمت وب ویو بیاد پایین ک نصف اون دکمهه گرفته نشه؟
قسمتی که فایل html رو لود میکنه رفته رو نصف دکمه
تصویر هم اینه
http://up.vbiran.ir/uploads/26819142073618440230_Screenshot_2015-01-08-19-01-36.png
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
25 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.