naser sahami 90 ارسال شده در 7 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2015 دوستان این چه اروریه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 7 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2015 ناصر جان عکسی ک دادی ارورش مربوط ب ی دسترسی هست و ی دسترسی رو نیاز داره شما چ استفاده ای میکنی از لینکای داخل دیتابیس ؟؟ پخش میکنی ؟ دانلود میکنی ؟؟ سیو میکنی ؟؟ کدهای ساب httputils_savefile رو واسه من قرار بده دانلود و پخش. اخه من توسورس دستکاری نکردم حتی سورس قبلی (خریداری شده از فروشگاه را هم ) جدید کامپایل میکنم این جوری اروری میده من به املاتور شک دارم آیا میشه از اون باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 7 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2015 مال دیتابیس نسیت ک میگه نمیتونه فایل Ehsan4632329otwerhi0.mp4 رو توی مموری کارد باز کنه کد زیر رو به Manifest Editor اضافه کن : AddPermission("android.permission.READ_EXTERNAL_STORAGE") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 7 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2015 دیتابیس جدید را اضافه کردم اینجوری شد این روشت جواب نداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 7 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2015 خوب دیتابیست چی داره داخلش ؟ از مطالب داخلش استفاده میکنی ؟ با چ کدی در چ غالبی ؟؟؟ خوب اینجوری ک نمیشه علم غیب ک نداریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 7 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2015 اینم داخل دیتابیس هیچ تغییری ایجاد نکردم فقط لینکشا عوض کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 7 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2015 هیچ دلاوری جوابشا بلد نیس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 7 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2015 ناصر جان عکسی ک دادی ارورش مربوط ب ی دسترسی هست و ی دسترسی رو نیاز داره شما چ استفاده ای میکنی از لینکای داخل دیتابیس ؟؟ پخش میکنی ؟ دانلود میکنی ؟؟ سیو میکنی ؟؟ کدهای ساب httputils_savefile رو واسه من قرار بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 7 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2015 با توجه به خطا باید مشکل از دسترسی باشه که اون رو آقا الیاس بهش اشاره کردند! شما هم لطف کنید کد مربوط به دانلود ، ذخیره و خواندن فایل را قرار دهید تا بررسی کنیم! بعد از اضافه کردن دسترسی همان خطا رو می بینید؟ مشکل از کدوم خط هست؟ کمی بیش تر توضیح بدید تا بتونیم کمکتون کنیم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
naser sahami 90
دوستان این چه اروریه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.