saltanat 102 ارسال شده در 8 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، 2015 سلام و ظهر بخیر دوستان خدمتتون هستم با قسمت سوم از اموزش ها من و الیاس تصمیم گرفتیم دو نفری ادامه بدیم که اینجوری زودتر اموزشا ادمه پیدا میکنن و این خیلی خوبه بخاطر تاخیر ببخشید دیگه درگیر بود اندروید استودیوم و مجبور شدم دوباره نصب کنم و ... خب میشه گفت اینتنت جز مهمترین های اندروید هست.اینتنت ها باعث انتقال کاربر به اکتیویتی های دیگه ی برنامه و .. میشن اینجا من نوع اول اینتنتو توضیح دادم لطفا با دقت نگاه کنید امیدوارم مفید باشه لینک آموزش : http://s1.picofile.com/file/8226960442/Android_Studio_Tutorial_P03_answercenter_ir.rar.html لطفا کپی با ذکر منبع ! همیشه سربلند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2016 سلام و تشکر من آموزش رو دیدم عالی و خوب بود پیشنهادم اینه شاید بهتر باشه موزیک بدون کلام روی آموزش باشه تا کارآموز تمرکزش روی آموزش بیشتر باشه ( البته این آموزش بی نقص بود و تشکر فراوان و این هم نظر شخصی من بود شاید دوستان دیگه بیشتر بپسندن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.