sourse 82 ارسال شده در 9 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2015 سلام دوستان عزیز یه پروژه دادن بهم اماده کنم نظر شمارو میخواستم بپرسم که برای پروژه چقد بگیرم؟ و در ضما نظر شما درمورد طراحی بخش های این نرم افزار چیه یعنی چجور طراحی کنم؟ عکس رو نگاه کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 9 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2015 دوست عزیز عکسی پیوست نکردید ک ببینید قیمت پروژه بستگی ب پروژه و زحمت کدنویسی و سطح گرافیکو صد البته شما داره و متفاوته و نمیشه ی قیمت دقیق داد البته مورد داشتیم با ۸ هزار تومن پروژه کامل نوشته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sourse 82 ارسال شده در 9 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2015 یادم رفته بود عکسم پیوست شد یه لیست ویو که از دیتابیس اسامی افراد رو میگیره حالا تعداد معلوم نیست بعد رو هرکدوم کلیک کنی یه پروفایلش رو بیاره بعدم گالری ،درباره من،اخبار (انلاین) برای هر فرد جدا باشه کلا موندم چجور الگوریتمی استفاده کنم واسش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 آیا برنامه شما آفلاین هست به جز قسمت اخبار؟ یا کل برنامه آنلاین هست؟ اطلاعات بیش تری درباره برنامه ای که قصد پیاده سازی دارید بدهید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sourse 82 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 آیا برنامه شما آفلاین هست به جز قسمت اخبار؟ یا کل برنامه آنلاین هست؟ اطلاعات بیش تری درباره برنامه ای که قصد پیاده سازی دارید بدهید. کلا میخوام انلاینش کنم اینطوری فکر کنم راحت و بهتره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 بفرمایید در این سایت ارزیابی کنید هزینه پروژه رو http://makeapp.ir/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sourse 82
سلام دوستان عزیز یه پروژه دادن بهم اماده کنم نظر شمارو میخواستم بپرسم که برای پروژه چقد بگیرم؟ و در ضما نظر شما درمورد طراحی بخش های این نرم افزار چیه یعنی چجور طراحی کنم؟
عکس رو نگاه کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.