Wolf 1 ارسال شده در 9 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، 2015 سلام دوستان وقتی که توی cmd میخوام youwave رو به adb کانکت کنم این ارور رو میده: connect' is not recognized as an internal or external storage,oparable program or batch file' نمیدونم مشکلش چیه منظورشو نمیفهمم اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 سلام عزیزم با چ دستوری وصل میکنید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 سلام دوستان وقتی که توی cmd میخوام youwave رو به adb کانکت کنم این ارور رو میده: connect' is not recognized as an internal or external storage,oparable program or batch file' نمیدونم مشکلش چیه منظورشو نمیفهمم اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.ممنون سلام .من از این دستور استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم c: cd C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\platform-tools adb connect 127.0.0.1:5558 pause کاش دستوری که استفاده کردی رو هم مینوشتی . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Wolf 1 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 سلام عزیزان من هم دقیقا همین دستورو استفاده میکنم ولی این ارور رو میده این هم عکسش: http://shatelland.com/upload/files/1c492da1-082c-4df4-b242-8699700333c2 ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 درود قببلا یه فایل برای اینکار توی تاپیک آقای فرقانی قرار دادم مشکل خیلی از دوستان از جمله خودم حل شد. حالا شما بدون استفاده از CMD اینکارو کن ب احتمال زیاد متصل میشه. از توی Task Manager و Processes دنبال Adb.exe بگرد و از اونجا end task کن. حالا اول بیسیک رو باز کن و بعد YouWave رو و ران بگیر از برنامه، میبینی ک روی You Wave کامپایل شده. موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Wolf 1 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 درود قببلا یه فایل برای اینکار توی تاپیک آقای فرقانی قرار دادم مشکل خیلی از دوستان از جمله خودم حل شد. حالا شما بدون استفاده از CMD اینکارو کن ب احتمال زیاد متصل میشه. از توی Task Manager و Processes دنبال Adb.exe بگرد و از اونجا end task کن. حالا اول بیسیک رو باز کن و بعد YouWave رو و ران بگیر از برنامه، میبینی ک روی You Wave کامپایل شده. موفق باشی بله خیلی ممنون مشکل حل شد.مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Wolf 1
سلام دوستان
وقتی که توی cmd میخوام youwave رو به adb کانکت کنم این ارور رو میده:
connect' is not recognized as an internal or external storage,oparable program or batch file'
نمیدونم مشکلش چیه منظورشو نمیفهمم اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه.ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.