parvin 123 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 سلام دوستان . برنامه Navicat رو سیستم نصب کرده بودم برای تمرین های دیتا بیس . الان اومدم کار کنم دیدم اروور میده . پاکش کردم دوباره نصب کردم و کرک کردم ولی باز همون ارور رو میده . نمیدونم چیکار کنم .عکس ارور رو پیوست میکنم .ممنون میشم کمک کنید رفع بشه مشکلم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 سلام فکر می کنم تنها راه حل System restor و نصب مجدد Navicate هست بازم ببین اساتید چی میگن ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 این نسخه رو دانلود و نصب کنید : http://soft98.ir/software/programming/16341-navicat-premium.html بنده خودم یک ساله کلا با این نسخه کار میکنم و هیچ مشکلی هم نداشتم و ندارم و نخواهم داشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
parvin 123
سلام دوستان .
برنامه Navicat رو سیستم نصب کرده بودم برای تمرین های دیتا بیس . الان اومدم کار کنم دیدم اروور میده . پاکش کردم دوباره نصب کردم و کرک کردم ولی باز همون ارور رو میده . نمیدونم چیکار کنم .عکس ارور رو پیوست میکنم .ممنون میشم کمک کنید رفع بشه مشکلم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.