حمید زارع 331 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 سلام نمیدونم شما هم برخوردید یا نه بعضی وقتها که قفل گوشی رو باز میکنم میبینم برنامه بازار باز هست ویه روی یه برنامه خاص هم باز شده میدونم که تبلیغات هست حالا چه جوری این کار رو میکنه نمیدونم از نرم افزارهی ارتباطی هم فقط تلگرام دارم من خودم به تلگرام مشکوکم ولی هیچ پیامی نمیده که من بازش کنم خیلی جالبه من که هنگ کردم ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 تا اونجا که من میدونم یه چیزی هستش مثل پوش نوتیفیکیشن...آقای شاهدی هم فکر میکنم برای برنامشون اینکارو کرده بودن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 نمیدونم ولی چنین چیزی خیلی عجیبه! قفل گوشی رو باز میکنید و بازار میاد بالا و یه برنامه رو نشون میده؟!!!!! خیلی عجیب! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 تا اونجا که من میدونم یه چیزی هستش مثل پوش نوتیفیکیشن...آقای شاهدی هم فکر میکنم برای برنامشون اینکارو کرده بودن تا اونجایی هم که من میدونم پوش خودش باز نمیشه ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 فکر کنم منظورتون ON Screen Ads باشه. این تبلیغات رو با استفاده از سرویس پوش پارسه به راحتی در جاوا میشه پیاده سازی کرد و تا حدی در بیسیک هم قابل پیاده سازی هست. با استفاده از سرویس Signal هم امکان پیاده سازیش در جاوا هست. به صورت عادی یکی از برنامه های گوشیتون میاد و در صورت دریافت یک پارامتر به جای نمایش پوش یک POPUP بهتون نمایش میده. حتی بدون سرویس های بالا با هاست و دامین هم قابل پیاده سازی هست و چیز عجیبی نیست :| موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 کسی تا حالا این کار رو در بیسیک انجام داده که بتونه با کد راهنمایی کنه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام
نمیدونم شما هم برخوردید یا نه
بعضی وقتها که قفل گوشی رو باز میکنم میبینم برنامه بازار باز هست ویه روی یه برنامه خاص هم باز شده
میدونم که تبلیغات هست حالا چه جوری این کار رو میکنه نمیدونم
از نرم افزارهی ارتباطی هم فقط تلگرام دارم
من خودم به تلگرام مشکوکم ولی هیچ پیامی نمیده که من بازش کنم
خیلی جالبه من که هنگ کردم ...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.