alaghemand 82 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 با سلاممن یه مشکلی در طراحی دارم من یه عکس طراحی کردم که در فتوشاپ و کامپوتر درست است اما در گوشی یه قسمت هاییش پیکسلی میشودمن الان 2 تا عکس براتون پیوست میکنم که اونی که زوم شده در گوشیه و اونی که کامله در کامپیوترشاید فکر کنید چون زوم شده پیکسلی شده اما از دور هم همین طوریه لطفا کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 درود، 1-سایز تصویر رو کوچیک تر کنید و بعد به موبایل انتقال بدید، شاید خوب بشه. 2-احتمالا مشکل از بکگراندشه، Transparent باشه بهتره. 3-یک تصویر دیگه طراحی کنید ببینید آیا باز هم اینطوریه؟اگه نه که کلا این تصویرتون بد طراحی شده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 میشه بگید منظورتون از Transparent چیه ؟من زیاد وارد نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 سلام Transparent ی حالت رنگ در فتوشاپه ک بی رنگهو نامرعی ماننده اگر پسزمینه عکستون رو ب این حالت در بیاید احتمالا مشکل حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 خوب چه طوری این کا رو بکنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 10 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، 2015 خوب چه طوری این کا رو بکنم ؟ http://www.gooyait.com/1389/09/11/remove-complex-backgrounds-from-images-in-photoshop.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 12 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2015 من این کار رو انجام دادم و روی یه عکس سوارش کردم اما بازم در گوشی دور نوشته پیکسلی است لطفا کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 12 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2015 سلام عزیزم ی عکس دیگه با همین افکت هاو جلوه ها و شیوه ک این عکستو در فتوشاپ ساختی بساز و تو گوشی نمایش بده ببین بازم همین مشکلو داره ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 12 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2015 راه دیگه ای نیست ؟چون واقعا زمان بره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 12 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2015 راه دیگه ای نیست ؟چون واقعا زمان بره والا گمون نمیکنم راه دیگه ای باشه ایمیج ویو بیسیک ک ایراد نداره حتما از عکسی ک ساختین هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 12 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2015 من کلا با بیسیک کار ندارموقتی تو گوشی اجرا میکنم عکس رو این طوری نمایش میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.