alaghemand 82 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ با سلاممن یه مشکلی در طراحی دارم من یه عکس طراحی کردم که در فتوشاپ و کامپوتر درست است اما در گوشی یه قسمت هاییش پیکسلی میشودمن الان 2 تا عکس براتون پیوست میکنم که اونی که زوم شده در گوشیه و اونی که کامله در کامپیوترشاید فکر کنید چون زوم شده پیکسلی شده اما از دور هم همین طوریه لطفا کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ درود، 1-سایز تصویر رو کوچیک تر کنید و بعد به موبایل انتقال بدید، شاید خوب بشه. 2-احتمالا مشکل از بکگراندشه، Transparent باشه بهتره. 3-یک تصویر دیگه طراحی کنید ببینید آیا باز هم اینطوریه؟اگه نه که کلا این تصویرتون بد طراحی شده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ میشه بگید منظورتون از Transparent چیه ؟من زیاد وارد نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ سلام Transparent ی حالت رنگ در فتوشاپه ک بی رنگهو نامرعی ماننده اگر پسزمینه عکستون رو ب این حالت در بیاید احتمالا مشکل حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ خوب چه طوری این کا رو بکنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۴ خوب چه طوری این کا رو بکنم ؟ http://www.gooyait.com/1389/09/11/remove-complex-backgrounds-from-images-in-photoshop.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ من این کار رو انجام دادم و روی یه عکس سوارش کردم اما بازم در گوشی دور نوشته پیکسلی است لطفا کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سلام عزیزم ی عکس دیگه با همین افکت هاو جلوه ها و شیوه ک این عکستو در فتوشاپ ساختی بساز و تو گوشی نمایش بده ببین بازم همین مشکلو داره ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ راه دیگه ای نیست ؟چون واقعا زمان بره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ راه دیگه ای نیست ؟چون واقعا زمان بره والا گمون نمیکنم راه دیگه ای باشه ایمیج ویو بیسیک ک ایراد نداره حتما از عکسی ک ساختین هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ من کلا با بیسیک کار ندارموقتی تو گوشی اجرا میکنم عکس رو این طوری نمایش میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.