majid08 266 ارسال شده در 15 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2015 سلام چطور میشه کادری کرد که کاربر یه عکس از گالری انتخاب کنه و بعد بتونه عکس رو برش بده و بعد به سرور بفرسته من انتخاب و ارسالش رو بلدم ولی قسمت برش عکس رو نه اگه کتابخانه یا سورسی دارین لطفا بهم بدین ممنوم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 15 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2015 سلام دلاور کتابخونه اریا فتوشاپ فک کنم کراپ میکرد یه نگا بنداز بهش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 15 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2015 سلام دلاور کتابخونه اریا فتوشاپ فک کنم کراپ میکرد یه نگا بنداز بهش سلام نگاه کردم چیزی به اسم کراپ نداره داداش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 15 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2015 سلام نگاه کردم چیزی به اسم کراپ نداره داداش سلام من نگاه کردم دقیقا تابعی به نام Crop داره مجید جان. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 15 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2015 سلام من نگاه کردم دقیقا تابعی به نام Crop داره مجید جان. داداش مگه این نیست AriaPhotoshp از کلاس کتابخانه ArialLIB هست نسخه 5.10 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 15 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2015 نه عزیزم اینو بگیرید http://answercenter.ir/topic/5170-ariaphotoshop-فتوشاپ-در-b4a/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 26 اسفند، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2015 داداش اینی که گفتی گرفتم ولی بازم نداشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 26 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2015 نه عزیزم اینو بگیرید http://answercenter.ir/topic/5170-ariaphotoshop-فتوشاپ-در-b4a/ داداش اینی که گفتی گرفتم ولی بازم نداشت پست5 خوب نگاه کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام
چطور میشه کادری کرد که کاربر یه عکس از گالری انتخاب کنه و بعد بتونه عکس رو برش بده و بعد به سرور بفرسته
من انتخاب و ارسالش رو بلدم ولی قسمت برش عکس رو نه
اگه کتابخانه یا سورسی دارین لطفا بهم بدین
ممنوم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.