morti08 19 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۵ میشه توی آریا لیست مثل تصویر بالا (آیه ها) پاراگراف ها رو اینطوری مرتب کرد؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ بله جاستیفای متن ومنظم کردن اخر سطر ها در اریا لیست ویو هم انجام میشه ولی چند شرط داره : 1- از لیوت بیسیک فور استفاده نکنید که تنظیمات محاسباتی لیست ویو رو بهم میزنه 2- اگر در دیتابیس مثل متن وترجمه قرآن متنهای متعدد وطولانی دارید حتما باید در فراخوانی دیتابیس لیمیت بدین مثلا لیمیت ده تا ده تا و الا آریا لیست ویو همه رو باهم صدا میکنه وکندی سرعت کتابخانه های جاستیفای باعث میشه گوشی بیست سی ثانیه وبیشتر هنگ کنه !واین مطلوب نیست . 3- واسه تنظیم اریا لیست ویو و جاستیفای باید اندازه لیبل جاستیفای حتما هم اندازه متن لیست ویو باشه البته اگه در اریا لیست ویو متن همراه تصویر رو بکاربرده باشید. 4-واسه دریافت کتابخانه جاستیفای هم از سایت همسایه میشه تهیه اش کنید و یا کتابخونه دیگری واسه انسرسنتر هست بنام RTLJustifyTextView که می تونیدازاون هم استفاده کنید اونطور که خاطرمه قبلا هردوکتابخونه رو برای اریا لیست ویو امتحان کردم وجواب داد تنها قسمت سختش تنظیم اندازه لیبل های اریا لیست ویو وجاستیفای بود نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
morti08 19 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۵ در در 1395/12/10, 00:04:20، [email protected] گفته است : بله جاستیفای متن ومنظم کردن اخر سطر ها در اریا لیست ویو هم انجام میشه ولی چند شرط داره : 1- از لیوت بیسیک فور استفاده نکنید که تنظیمات محاسباتی لیست ویو رو بهم میزنه 2- اگر در دیتابیس مثل متن وترجمه قرآن متنهای متعدد وطولانی دارید حتما باید در فراخوانی دیتابیس لیمیت بدین مثلا لیمیت ده تا ده تا و الا آریا لیست ویو همه رو باهم صدا میکنه وکندی سرعت کتابخانه های جاستیفای باعث میشه گوشی بیست سی ثانیه وبیشتر هنگ کنه !واین مطلوب نیست . 3- واسه تنظیم اریا لیست ویو و جاستیفای باید اندازه لیبل جاستیفای حتما هم اندازه متن لیست ویو باشه البته اگه در اریا لیست ویو متن همراه تصویر رو بکاربرده باشید. 4-واسه دریافت کتابخانه جاستیفای هم از سایت همسایه میشه تهیه اش کنید و یا کتابخونه دیگری واسه انسرسنتر هست بنام RTLJustifyTextView که می تونیدازاون هم استفاده کنید اونطور که خاطرمه قبلا هردوکتابخونه رو برای اریا لیست ویو امتحان کردم وجواب داد تنها قسمت سختش تنظیم اندازه لیبل های اریا لیست ویو وجاستیفای بود خیلی ممنون از توضیحاتتون ولی اگه امکانش هست با مثال توضیح بدید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۵ ببخشید سرم مشغوله ! ببینید اگه با این سورس که فایل apk اش هم همراهشه قسمتی از مشکلتون تو جاستیفای آریا لیست ویو حل شد یه صلوات برمحمدوآل محمد خصوصا حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها که ایام شهادتش هست بفرستید. جاستیفای آریالیست ویو هنگام اسکرول البته در پوشه AriaListViewResources/layout فایل layout_image_right.xml رو جایگزین فایل قبلی بکنید و همینطور در پوشه AriaListViewResources/values فایل colors.xml رو جایگزین کنید تا بااین دوتا تنظیمات این سورس به هم نخوره نکته: در این سورس دیتابیس رو لیمیت ندادم لذا کل دیتابیس رو یکجا جاستیفای ومنظم می کنه بنابراین فقط در شبیه ساز هنگام اسکرول کردن متن رو جاستیفای می کنه ونمایش میده ودرگوشی به علت کمبودحافظه طبیعتا هنگ میکنه لذا خودتون زحمت لیمیت دادن رو بکشید و واسه اینکه در لیمیت دادن به مشکل نیافتید وPositionدر getview وامثال اون درست کار کنه از لیوت بیسیک ( برخلاف این سورس )استفاده نکنید. نحوه تهیه کتابخونه هاش رو هم که بالا عرض کردم ! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
morti08 19 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۵ در در 1395/12/12, 02:00:36، [email protected] گفته است : ببخشید سرم مشغوله ! ببینید اگه با این سورس که فایل apk اش هم همراهشه قسمتی از مشکلتون تو جاستیفای آریا لیست ویو حل شد یه صلوات برمحمدوآل محمد خصوصا حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها که ایام شهادتش هست بفرستید. جاستیفای آریالیست ویو هنگام اسکرول البته در پوشه AriaListViewResources/layout فایل layout_image_right.xml رو جایگزین فایل قبلی بکنید و همینطور در پوشه AriaListViewResources/values فایل colors.xml رو جایگزین کنید تا بااین دوتا تنظیمات این سورس به هم نخوره نکته: در این سورس دیتابیس رو لیمیت ندادم لذا کل دیتابیس رو یکجا جاستیفای ومنظم می کنه بنابراین فقط در شبیه ساز هنگام اسکرول کردن متن رو جاستیفای می کنه ونمایش میده ودرگوشی به علت کمبودحافظه طبیعتا هنگ میکنه لذا خودتون زحمت لیمیت دادن رو بکشید و واسه اینکه در لیمیت دادن به مشکل نیافتید وPositionدر getview وامثال اون درست کار کنه از لیوت بیسیک ( برخلاف این سورس )استفاده نکنید. نحوه تهیه کتابخونه هاش رو هم که بالا عرض کردم ! بسیار عالی ممنون زحمت کشیدید جواب دو سوال قبلم رو نگرفتم ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
morti08 19 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۵ سلام ببخشید امکان حذف ListSelection یا شفاف کردن کلید وجود داره ؤچون وقتی کلیک میکنم کل متن رو یه لایه سفید میگیره <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <resources> <color name="ListSelection">#ffffff</color> <color name="text1">#000000</color> <color name="text2">#f50000</color> <color name="expandtext1">#ffffff</color> <color name="expandtext2">#ffffff</color> </resources> نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin69 64 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۵ سلام من قبلا محصول رو خریدم تو این لینک بود https://answercenter.ir/clients/purchases/676-کتابخانه-arialistview/ اما الان نیس تو بخش مدریت خرید ها هم این لینکه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۵ من میخوام از کارد ویو آریا لیست ویو استفاده کنم اما برنامه فورس کلوز میده ، کسی از دوستان نمونه سورس با کارد ویو داره؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
flashiran1 0 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۶ سلام ایا با اداپتور AriaAdapterB4aLayout امکان اضافه کردن ایتم در هر نقطه رو دارید ؟من تست کردم نشد کسی میتونه کمکم کنه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
flashiran1 0 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۶ در در 1395/05/07, 11:32:15، امین شاهدی گفته است : دوست عزیز زمانی که اطلاعات تغییر کرد از متد NotifyDataSetChanged استفاده کنید ، اگه هم تعداد آیتم ها رو افزایش یا کاهش دادین از SetCount استفاده کنید ، نیازی نیست دوباره Initialize کنین خوب چجوری میشه با این اداپتر یک ایتم به موقعیت 0 اضافه کرد ؟ یا یک ایتم در یک جای خاص حذف کرد ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
netlog 9 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۶ سلام منم با یه کد ساده این خطا رو گرفتم: ** Service (starter) Create ** ** Service (starter) Start ** ** Activity (main) Create, isFirst = true ** ** Activity (main) Resume ** ** Service (httputils2service) Create ** ** Service (httputils2service) Start ** ** Activity (main) Pause, UserClosed = false ** ** Activity (actannounces) Create, isFirst = true ** ** Activity (actannounces) Resume ** java.lang.NoSuchMethodError: com.squareup.picasso.Picasso.load at aria.gp.listview.array.adapter.CustomArrayAdapter.getView(CustomArrayAdapter.java:116) at android.widget.AbsListView.obtainView(AbsListView.java:2033) at android.widget.ListView.makeAndAddView(ListView.java:1772) at android.widget.ListView.fillDown(ListView.java:672) at android.widget.ListView.fillFromTop(ListView.java:732) at android.widget.ListView.layoutChildren(ListView.java:1625) at android.widget.AbsListView.onLayout(AbsListView.java:1863) at android.view.View.layout(View.java:11278) at android.view.ViewGroup.layout(ViewGroup.java:4224) at anywheresoftware.b4a.BALayout.onLayout(BALayout.java:43) at android.view.View.layout(View.java:11278) at android.view.ViewGroup.layout(ViewGroup.java:4224) at android.widget.FrameLayout.onLayout(FrameLayout.java:431) at android.view.View.layout(View.java:11278) at android.view.ViewGroup.layout(ViewGroup.java:4224) at android.widget.LinearLayout.setChildFrame(LinearLayout.java:1628) at android.widget.LinearLayout.layoutVertical(LinearLayout.java:1486) at android.widget.LinearLayout.onLayout(LinearLayout.java:1399) at android.view.View.layout(View.java:11278) at android.view.ViewGroup.layout(ViewGroup.java:4224) at android.widget.FrameLayout.onLayout(FrameLayout.java:431) at android.view.View.layout(View.java:11278) at android.view.ViewGroup.layout(ViewGroup.java:4224) at android.view.ViewRootImpl.performTraversals(ViewRootImpl.java:1489) at android.view.ViewRootImpl.handleMessage(ViewRootImpl.java:2442) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:99) at android.os.Looper.loop(Looper.java:137) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:4424) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:784) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:551) at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method) کد من هم اینه: Activity.AddView(arialistview,0%x,60dip,100%x,PanelBottom.Top) list1.Initialize list2.Initialize list3.Initialize Dim i As Int For i = 0 To 10 list1.Add("s") list2.Add(i) list3.Add("brochure.png") Next ariaadapter.Initialize("layout_image_right",list1,list2,list3).ToListView(arialistview) و من از آخرین نسخه بیسیک استفاده می کنم. کتابخانه آریا لیست ویو ورژن 8.2 و پیکاسو 2.5.2 ممنون میشم دوستان بفرمایند مشکل از کجاست؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
netlog 9 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۶ این کتابخانه دیگه پشتیبانی نمیشه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۶ سلام وقتی کتابخانه اریالیست ویو رو فعال می کنید چون داخل اریا لیست ویو این کتابخونه وجود داره لذا ازاین نسخه وفایل picasso استفاده کنیدکه اقای شاهدی تو صفحه اول تایپیک گذاشتند picasso مخصوص اریالیست ویو ببین شایدمشکلت ازاین باشه البته این سطر زیر هم نیازی بهش نیست چون for next خودبخود خودش همیشه مقدار عددی رو میگیره ونه چیز دیگر : Dim i As Int منم خیلی وقته منتظر آقای شاهدی هستم! 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۶ در در 1395/09/30, 16:58:45، امین شاهدی گفته است : سلام ، ممکنه مشکل از عکس ها و یا اسکریپت دیزاینر ها باشه و ... در کل لیوت استانداردی نیست ، بهتره لیوت xml بسازین با هر تعداد ویو و ساختاری که میخواین و از طریق کتابخونه XmlLayoutBuilder لیوت رو لود کنید و بقیه کار ها .... سلام جناب شاهدی من چند وقت پیش مشکلی داشتم مبنی بر اینکه لیستم خیلی بد اسکرول میشه و شما جواب بالا رو فرمودید ولی موفق نشدم که این کار رو انجام بدم اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید یا اگر نمونه سورسی در این باره دارید محبت بفرمایید در ضمن اینکه اطلاعات لیستم رو از دیتابیس باید بخونم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
netlog 9 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۶ در 13 ساعت قبل، [email protected] گفته است : وقتی کتابخانه اریالیست ویو رو فعال می کنید دیگه نباید کتابخانه Picasso رو تیک بزنید والا خطا میده ! چون داخل اریا لیست ویو این کتابخونه وجود داره لذا با فعال کردن دوباره اون ،برنامه خطا میده. ببین شایدمشکلت ازاین باشه سلام وقتی که پیکاسو رو انتخاب نکنم پیغام خطای پیکاسومیده 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۶ سلام اگه می بینید نمی تونید مشکل رو حل کنید خب بجای پیکاسو از کتابخانه AriaGlide استفاده کنید ! خیلی بهتر وباکیفیت تر از پیکاسو هم هست . همه ی پیکاسوهاتونو تبدیل به AriaGlide کنید.یه بار همین مشکل واسه منم پیش اومد ،منم همین کارروکردم وحل شد 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۶ در 21 ساعت قبل، حمید زارع گفته است : سلام جناب شاهدی من چند وقت پیش مشکلی داشتم مبنی بر اینکه لیستم خیلی بد اسکرول میشه و شما جواب بالا رو فرمودید ولی موفق نشدم که این کار رو انجام بدم اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید یا اگر نمونه سورسی در این باره دارید محبت بفرمایید در ضمن اینکه اطلاعات لیستم رو از دیتابیس باید بخونم up نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
netlog 9 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۶ جناب شاهدی لطفا جواب ما رو بدین ما برای این کتابخانه هزینه دادیم و الان کلی وقته علافیم ...... 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۶ درست شد 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
netlog 9 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۶ در 59 دقیقه قبل، mohammad3250 گفته است : سلام من میخوام وقتی روی یه دکمه کلیک شد با اریا در وسط صفحه اطلاعات نشون بده میشه همچین کاری کارد ؟ اینو که با لیست معمولی هم میشه! اما آریا رو خودتون این تاپیک رو بخونید و ببینید ارزش خریدشو داره یا نه من که خریدم ولی پشتیبانی ظاهرا نداره ... برای همین ارزشی نداره 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.