رفتن به مطلب
  • 0

پخش اهنگِ دانلود شده


davood1382

سوال

سلام دوستان من با این تاپیک جلو رفتم http://answercenter.ir/topic/387-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%88-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%88-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%A2%D9%86/

وحالا با مولتی پنلو .... دیتابیس لینک دادم بهش تا دانلود کنه اهنگو اما حالا مشکل من توی پخش دانلوده که ا

ه دوستان مححبت کنن راهنمایی کنن مممنوون میشم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان من با این تاپیک جلو رفتم http://answercenter.ir/topic/387-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%88-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%88-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%A2%D9%86/

وحالا با مولتی پنلو .... دیتابیس لینک دادم بهش تا دانلود کنه اهنگو اما حالا مشکل من توی پخش دانلوده که ا

ه دوستان مححبت کنن راهنمایی کنن مممنوون میشم

سلام دوست عزیز

شما ابتدا باید به محل ذخیره فایل بری که توی سورست وارد کردی بعدش یه متغیر از نوع media player تعریف کنی و بگی فایل مورد نظرتو پخش کنه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان من با این تاپیک جلو رفتم http://answercenter.ir/topic/387-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%88-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%88-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%A2%D9%86/

وحالا با مولتی پنلو .... دیتابیس لینک دادم بهش تا دانلود کنه اهنگو اما حالا مشکل من توی پخش دانلوده که ا

ه دوستان مححبت کنن راهنمایی کنن مممنوون میشم

بفرما اینم سورس اول باید کتابخونه dialogs رو فعال کنی بعد توی global کد های زیر رو وارد کن

Dim fd As FileDialog
Dim mp As MediaPlayer

حالا توی جایی که میخوای پخش بشه (مثلا با کلیک کردن روی یک  دکمه) توی رویداد کلیکش  کد های زیر رو بنویس

fd.FilePath = File.DirRootExternal & "/filename.dat"
	If File.Exists(fd.FilePath,music mored nazar) = False Then
ToastMessageShow("file not found",False)
else
mp.Load(fd.FilePath,music mored nazar")
mp.play
end if

موفق باشید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خیلی ممنون اما چون من با دیتابیس و مولتی پنل کار میکنم و معلوم نیست که روی کدوم کلیک شده و باید کدوم اهنگو خوند من مشکلم توی لود اهنگ در مدیا پلیره

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینو بلدم 

منظورم توی سرچ فایله 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خیلی ممنون اما چون من با دیتابیس و مولتی پنل کار میکنم و معلوم نیست که روی کدوم کلیک شده و باید کدوم اهنگو خوند من مشکلم توی لود اهنگ در مدیا پلیره

 

اینو بلدم 

منظورم توی سرچ فایله 

حرفهات ضدونقیضه 

از یه طرف میگی میخام اهنگ لود کنم الانم میگی سرچ تو فایله 

اگر سوالت همون سوال تاپیک پخش اهنگ تو مولتی پنله که تگ سندره 

اگر سرچ تو مولتی پنله این یه سوال دیگه است

به نظرم قبلا سوال شده خوب بگرد اگه نبود تاپیک بزن 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینو بلدم 

منظورم توی سرچ فایله 

شما باید فایل هایی که دانلود میکنی رو با یه اسم خاص ذخیره کنی که بعدا بتونی راحت پیداش کنی مثلا 1.mp3     و الا اخر

یه متغیر تعریف کن به اسم meghdar از نوع int

اونجایی که توی برنامه روش کلیک میکنی تا پخش بشه ( مثلا ایتم های لیست ویو) value = meghdar

بعد جایی که خواستی دنبالش بگردی از کد زیر استفاده کن

fd.FilePath = File.DirRootExternal & "/filename.dat"
	If File.Exists(fd.FilePath,meghdar &".mp3") = False Then
ToastMessageShow("file not found",False)
else
mp.Load(fd.FilePath,music mored nazar")
mp.play
end if

خط دوم رو دقت کن امید وارم متوجه شده باشی

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

حرفهات ضدونقیضه  از یه طرف میگی میخام اهنگ لود کنم الانم میگی سرچ تو فایله  اگر سوالت همون سوال تاپیک پخش اهنگ تو مولتی پنله که تگ سندره  اگر سرچ تو مولتی پنله این یه سوال دیگه است به نظرم قبلا سوال شده خوب بگرد اگه نبود تاپیک بزن 

 

ببین عزیزم من از همون اول مشکلم توی لود اهنگ از توی فایل منیجر گوشی بودو بس

الانم به دنبال پاسخم

دعواداری :kotak:  

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قبلا اقا ذاکر یه سورس داده بودن اونو دستکاری کردم برا اهنگ اما ارور میده 

اینم سورس 

Dim med As  MediaPlayer
med.Initialize
If File.Exists(File.DirRootExternal & "/downlodha",parts(1)) = False Then
' med.Load("http",parts(0))
' med.Play
Else
    ToastMessageShow("فایل موجود است",  True)
    med.Load(File.DirRootExternal & "/downlodha",parts(1))
    med.Play
    End If 

اسم پوشه ای که اهنگا توشن دانلود ها هستش

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببین عزیزم من از همون اول مشکلم توی لود اهنگ از توی فایل منیجر گوشی بودو بس

الانم به دنبال پاسخم

دعواداری :kotak:  

دعوا کجا بوده داوود جان 

اتفاقا من آدمی که از کسی کینه به دل نمیگرم 

منظورم از اون کلمه این بود که تلکیف مشخص کنی این یا اون تا بهتر بتونم روشنت کنم 

 

 

قبلا اقا ذاکر یه سورس داده بودن اونو دستکاری کردم برا اهنگ اما ارور میده 

اینم سورس 

Dim med As  MediaPlayer
med.Initialize
If File.Exists(File.DirRootExternal & "/downlodha",parts(1)) = False Then
' med.Load("http",parts(0))
' med.Play
Else
    ToastMessageShow("فایل موجود است",  True)
    med.Load(File.DirRootExternal & "/downlodha",parts(1))
    med.Play
    End If 

 

من سورسی که میگی نمیدونم چه جوری مقداردهی شده 

چیزی که برای مولتی پنل استفاده میشه اینجوری یه پنلو برابر تگ i تو حلقه میدی و تو رویداد پنل

m.Load(File.DirAssets,l.Tag&".mp3")

یه مطلبی هم بگم این برای تمام آهنگ هام تو خود برنامه بود نه دانلودی 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...