Farzad Musavi 576 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان همونطور که میدونید وقتی ما میایم مولتی پنل میسازیم با بالا رفتن آیتم ها برنامه هنگ میکنه امروز که نیاز به مولتی پنل تعداد بالا داشتم اومدم از یه روشی استفاده کردم برای ساختن مولتی که احتمال هنگی رو خیلی کم میکنه برنامه رو میزارم تا دوستان توی گوشی های مختلف تست کنن و اگه مشکلی داشت اعلام کنن تا اگه خوب بود کامل کنم و آموزششو بزارم دوستان هم استفاده کنن این نسخه 50 هزارتا آیتم داره http://s7.picofile.com/file/8244599476/list.apk.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ جالبه خوشحال میشیم اطلاعات دقیق تری بمون بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ گلگسی A7 تست کردم خوب بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rjm1379 18 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ عالیست سورسشو میخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من روی شبیه ساز youwave با اندروید 4.0.4 تست کردم هنگ بود این روشی که شما استفاده کردید به احتمال زیاد اثر داره اما روی گوشی هایی با رم پایین جواب نمیده و هنگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Farzad Musavi 576
سلام دوستان همونطور که میدونید وقتی ما میایم مولتی پنل میسازیم با بالا رفتن آیتم ها برنامه هنگ میکنه
امروز که نیاز به مولتی پنل تعداد بالا داشتم اومدم از یه روشی استفاده کردم برای ساختن مولتی که احتمال هنگی رو خیلی کم میکنه
برنامه رو میزارم تا دوستان توی گوشی های مختلف تست کنن و اگه مشکلی داشت اعلام کنن تا اگه خوب بود کامل کنم و آموزششو بزارم دوستان هم استفاده کنن
این نسخه 50 هزارتا آیتم داره
http://s7.picofile.com/file/8244599476/list.apk.html
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
24 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.