رفتن به مطلب
  • 0

دفترچه یادداشت


cloner01001

سوال

سلام ، چطور میتونم یه برنامه یادداشتب برداری درست کنم؟

میخوام تو صفحه اول کل یادداشت ها لود بشه و کاربر با کلیک روی یه دکمه به صفحه ای بره که بتونهیادداشت رو بنویسه و وقتی ذخیره رو زد ، تو صفحه اول یادداشت دیده بشه و قابل مشاهده باشه

ممنون میشم کمک کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام

شما الان کجای این مسئله رو مشکل دارید

چون طوری که شما گفتید ظاهرا سورس کامل و اماده می خوایید

شما کارو استارت بزنید هرجا مشکل داشتید مطرح کنید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

شما الان کجای این مسئله رو مشکل دارید

چون طوری که شما گفتید ظاهرا سورس کامل و اماده می خوایید

شما کارو استارت بزنید هرجا مشکل داشتید مطرح کنید.

 

واسه شروع یه لیست ویو گذاشتم که آیتم های داخلش از دیتابیس گرفته میشه، و یه باتن به اسم یادداشت جدید

هر آیتم 2 تا خط داره و یه لوگو که خط اول عنوان هست ، خط دوم یه توضیج کوتاه ، و لوگو هم لوگوست (همه این ها رو کاربر تعیین میکنه )

تو لود کردن اطالعات از دیتابیس که مشکلی نیست

حالا میریم سراغ صفحه نوشتن مطلب (یادداشت جدید)

2 تا ادیت تکست داریم : عنوان - توضیح و یه باتن که به کاربر امکان انتخاب عکس میده (از گالری) و یه باتن به اسم ذخیره که یادداشت رو ذخیره میکنه

حالا میریم سراغ دیتابیس :

دیتابیس باید دو تا رکورد به اسم onvan - tozih  داشته باشهکه مشکلی نیست

مشکل من اینجاست :

چطور وقتی رو ذخیره کلیک شد ، اطلاعات وارد شده تو ادیت تکست در دیتابیس ذخیره شه و تو صفحه اول که لیست ویو هست به صورت خودکار لود شه

و اینکه اگه کاربر دوباره رو یادداشت جدید کلیک کرد ، اطلاعات قبلی که تو ادیت تکست هست پاک بشه و کاربر بتونه اطلاعات جدید رو وارد کنه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ،

برای وارد کردن اطلاعات به دیتابیس باید از دستور Insert Into استفاده کنید ، توضیحات بیش تر رو در تاپیک زیر بخونید :

http://answercenter.ir/topic/8821-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D8%AA-sqlite/

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

@@cloner01001,

خب از دستور اینزرت باید استفاده کنی

SQL.ExecNonQuery2("INSERT INTO tbl1 VALUES (?,?)", Array As String(EditText.Text, ax)

اونجا که نوشتم عکس باید مقدار برگشتی که عکس انتخابی رو ریترن میکنه رو بزاری یا اینه از ادیت تکست دومت استفاده کنی

 

تو رویداد باتن کلیک که کاربر متن میخواد وارد کنه محتوای ادیت تکست رو خالی کن

edittext.text=""  ' mohtava text khali mishe

برای اینکه خود کار لود بشه باید بیای از تایمر استفاده کنی که هر 1 ثانیه تعداد سطر های دیتابیست رو چک کنه

داخل ساب تایمر تیک (timer_tick)

باید این کد رو بنویسی

	
	Dim cu As Cursor
	If cu.RowCount+1 Then
		
	End If

البته اینو خودم نوشتم تستش کن

شرط گذاشتم که اگر 1 سطر اضافه شد بیاد یه کاری رو انجام بده

حالا برای اینکه اون کار رو خودت تنظیم کنی

باید بیای داخل ساختار شرطی که بالا نوشتم کل دیتابیستو سلکت کنی بعد کل سطر هاشو لود کنی تو لیست ویو یا هر چیزی که ساختی

همون کد لودی که نوشتی رو بزار داخلش

به نظر من برو تو انجمن بگرد لیمیت کردن دیتابیس هم یاد بگیر چون اگر یه کاربر مثلاً من بیام 100 تا یادداشت ذخیره کنم موقع لود کردن برنامه کرش یا هنگ میکنه

موفق باشی :give_rose: 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در در 1395/01/09, 21:10:58، مجید آرتا گفته است :

سلام

شما الان کجای این مسئله رو مشکل دارید

چون طوری که شما گفتید ظاهرا سورس کامل و اماده می خوایید

شما کارو استارت بزنید هرجا مشکل داشتید مطرح کنید.

سلام خسته نباشید، چون به یکی از دوستان فرمودین بخشی از مسیر رو بریم بعدش نیاز به کمک شد مطرح کنیم تو انجمن مزاحم شما شدم، من یه اکتیویتی دارم به اسم act1 همانند شکل پایین 1.jpg

که با زدن اون دکمه (علامت مثبت) گوشه سمت راست بالا، وارد یک layout میشم و حالا یادداشت رو انجام میدم و با موفقیت ذخیره میکنم، حالا چطور میتونم کاری کنم که در همین صفحه ای که عکسشو فرستادم (act1) اون مواردی که یادداشت شدن بعد از save ظاهر بشن؟

 

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...