amir1999 81 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان میدونم آموزش های زیادی توی انجمن برای خوندن اطلاعات از دیتابیس هست ولی من این تاپیکو ایجاد کردم که روش فراخوانی اطلاعات (متن و عکس) از دیتابیس و بدون استفاده از کتابخانه هایی مثله فراخوانی و... رو بهش بپردازیم.حالا سوال من اینه که با چه کدی میشه یه متن رو با یه آیدی خاص توی یه لیبل لود کرد؟ فعلا دوستان اینو پاسخ بدن ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir1999 81 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ میشه جواب بدیدیدیدید؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ با کتابخانه SQL بدون استفاده از کتابخانه توی بیسیک4اندروید نه خودم بلد هستم و نه فعلا کسی رو میشناسم و دیدم که بلد باشه مگر اینکه از جاوا استفاده بشه که چرا آدم لقمه رو دور سر خودش بچرخونه کتابخانه SQL و Farakhani این کار رو به بهترین نحو انجام میدن ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir1999 81 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ منظورم از کتابخانه همون فراخوانی و یا مثل اون بود.چون حتی خود اقا شهاب هم گفته بهتره روش اصولی رو یاد بگیرید.روش اصولی همون sql عه؟من میخوام بین متونم عکس هم بذارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ خب کتابخونه sql که به صورت پیشفرض توی بیسیک هست رو زحمت میکشیم و تیک میزنینم یه متغیر از نوع اس کیو ال معرفی میکنیم dim sql as sql خب حالا یه نشانگر برای اینکه فیلد های دیتابیسمون رو بخونه تعریف میکنیم Dim Cur As Cursor خب باید دیتابیس رو به برنامه اضافه و اینشیالایز کنیم و با دستور ایف میگیم که اگ توی دایرکتوری وجود داشت ک هیچی بره ادامه فعالیت و لایه مین رو بیاره و اگه نه دیتابیس رو کپی کنه توی حافظه و اینشیالایز بشه به این صورت If File.Exists(File.DirInternal , "data.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets , "data.db" , File.DirInternal , "data.db") End If Sql1.Initialize(File.DirInternal , "data.db",True) Else Activity.RemoveAllViews Activity.LoadLayout("lmain") Sql1.Initialize(File.DirInternal , "data.db",True) End If خب حالا از کرسر استفاده میکنیم و تمامی مقدار های فیلد عنوان توی دیتابیس رو به لیست ویو میدیم به این صورت که میاد تعداد فیلد رو دریافت و منهای یک میکنه چون از صفر شروع میشه مثلا فیلد یک ما میشه صفر فیلد دو میشه یک و .... بعدش با کوئری سلکت اون رو به لیست ویو میدیم Dim StrOnvan As String Cur = Sql1.ExecQuery("SELECT * from TblFehrest") For i = 0 To Cur.RowCount - 1 Cur.Position = i StrOnvan = Cur.GetString("Onvan") LV.AddSingleLine2(StrOnvan , Cur.GetString("ID")) Next خب برای رویداد کلیک لیست ویو کد زیر رو توی سب مخصوصش قرار بدین Activity.Finish StartActivity("Matlab") Matlab.FehId = Value این کد میاد و مقداری رو ک ما کلیک کردیم رو به ولیو میده و توی اکتیویتی مطلب از همون رکورد انتخاب شده مطالب رولود میکنه خب کار ما با اکتیویتی مین تموم هست میری سراغ اکتیویتی مطلب از سربرگ بیسیک یک ماژول اکتیویتی اضافه کنید و اسمش رو Matlab بزارید Dim Cur As Cursor Cur = Sql1.ExecQuery2("Select * From TblMatlab Where FehID = ?" , Array As String(FehId)) Cur.Position = 0 Label1.Text = Cur.GetString("Matn") Label1.Height = strut.MeasureMultilineTextHeight(Label1 , Label1.Text) خب دیگ تمومه موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ برای فراخوانی از ای دی خواس هم میتونید از کوئری سلکت + شرط where استفاده کنید select * from tblname where id = 7 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ دوست من شما اگر آموزش کار با مولتی پنل رو هم دیده باشید ما دقیقا با کتابخانه sql کار میکنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ دوست من شما اگر آموزش کار با مولتی پنل رو هم دیده باشید ما دقیقا با کتابخانه sql کار میکنیم میدونم به این تاپیک مربوط نیست اما میشه بپرسم ک میشه بعد از استفاده از مولتی پنل به عنوان لیست با حلقه رنگ اون رو عوض کنیم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir1999 81 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ داداش کدات واسم نامفهومه.میشه سورس بذاری.در ضمن ستون id با توی دیتابیس کلید بشه؟not null هم نیاز بید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ میدونم به این تاپیک مربوط نیست اما میشه بپرسم ک میشه بعد از استفاده از مولتی پنل به عنوان لیست با حلقه رنگ اون رو عوض کنیم ؟ منظور شما رو درست متوجه نشدم کامل تر توضیح بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Panahi 0 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۷ سلام من هم همین مشکل رو دارم چه طور بدون کتابخانه فراخوانی عکس فراخوانی کنم؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir1999 81
سلام دوستان
میدونم آموزش های زیادی توی انجمن برای خوندن اطلاعات از دیتابیس هست ولی من این تاپیکو ایجاد کردم
که روش فراخوانی اطلاعات (متن و عکس) از دیتابیس و بدون استفاده از کتابخانه هایی مثله فراخوانی و...
رو بهش بپردازیم.حالا سوال من اینه که با چه کدی میشه یه متن رو با یه آیدی خاص توی یه لیبل لود کرد؟
فعلا دوستان اینو پاسخ بدن ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.