رفتن به مطلب
  • 0

فراخوانی عکس ومتن بدون کتابخانه جانبی(دیتابیس)


amir1999

سوال

سلام دوستان

میدونم آموزش های زیادی توی انجمن برای خوندن اطلاعات از دیتابیس هست ولی من این تاپیکو ایجاد کردم

که روش فراخوانی اطلاعات (متن و عکس) از دیتابیس و بدون استفاده از کتابخانه هایی مثله فراخوانی و...

رو بهش بپردازیم.حالا سوال من اینه که با چه کدی میشه یه متن رو با یه آیدی خاص توی یه لیبل لود کرد؟

فعلا دوستان اینو پاسخ بدن ممنون میشم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

با کتابخانه SQL  :DD:

بدون استفاده از کتابخانه توی بیسیک4اندروید نه خودم بلد هستم و نه فعلا کسی رو میشناسم و دیدم که بلد باشه

مگر اینکه از جاوا استفاده بشه که چرا آدم لقمه رو دور سر خودش بچرخونه

کتابخانه SQL و Farakhani این کار رو به بهترین نحو انجام میدن !

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظورم از کتابخانه همون فراخوانی و یا مثل اون بود.چون حتی خود اقا شهاب هم گفته بهتره روش اصولی رو یاد بگیرید.روش اصولی همون sql عه؟من میخوام بین متونم عکس هم بذارم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب کتابخونه sql که به صورت پیشفرض توی بیسیک هست رو زحمت میکشیم و تیک میزنینم

یه متغیر از نوع اس کیو ال معرفی میکنیم 

dim sql as sql
 

خب حالا یه نشانگر برای اینکه فیلد های دیتابیسمون رو بخونه تعریف میکنیم

Dim Cur As Cursor
 

خب باید دیتابیس رو به برنامه اضافه و اینشیالایز کنیم و با دستور ایف میگیم که اگ توی دایرکتوری وجود داشت ک هیچی بره ادامه فعالیت و لایه مین رو بیاره و  اگه نه دیتابیس رو کپی کنه توی حافظه و اینشیالایز بشه

به این صورت 

If File.Exists(File.DirInternal , "data.db") = False Then
        File.Copy(File.DirAssets , "data.db" , File.DirInternal , "data.db")
    End If
    
    
    Sql1.Initialize(File.DirInternal , "data.db",True)
    
    Else
    
    Activity.RemoveAllViews
    Activity.LoadLayout("lmain")
    Sql1.Initialize(File.DirInternal , "data.db",True)
    
    
    End If
 

خب حالا از کرسر استفاده میکنیم و تمامی مقدار های فیلد عنوان توی دیتابیس رو به لیست ویو میدیم به این صورت که میاد تعداد فیلد رو دریافت و منهای یک میکنه چون از صفر شروع میشه

مثلا فیلد یک ما میشه صفر

فیلد دو میشه یک و ....

بعدش با کوئری سلکت اون رو به لیست ویو میدیم 

    Dim StrOnvan As String
    
    Cur = Sql1.ExecQuery("SELECT * from TblFehrest")
    
    
    
    For i = 0 To Cur.RowCount - 1
        Cur.Position = i
        StrOnvan = Cur.GetString("Onvan")
        LV.AddSingleLine2(StrOnvan , Cur.GetString("ID"))
    Next
    
خب برای رویداد کلیک لیست ویو کد زیر رو توی سب مخصوصش قرار بدین
Activity.Finish
        StartActivity("Matlab")
    
    
    Matlab.FehId = Value
 

این کد میاد و مقداری رو ک ما کلیک کردیم رو به ولیو میده و توی اکتیویتی مطلب از همون رکورد انتخاب شده مطالب رولود میکنه 

 

خب کار ما با اکتیویتی مین تموم هست میری سراغ اکتیویتی مطلب

از سربرگ بیسیک یک ماژول اکتیویتی اضافه کنید و اسمش رو Matlab بزارید

Dim Cur As Cursor
    Cur = Sql1.ExecQuery2("Select * From TblMatlab Where FehID = ?" , Array As String(FehId))
    Cur.Position = 0

Label1.Text = Cur.GetString("Matn")
    Label1.Height = strut.MeasureMultilineTextHeight(Label1 , Label1.Text)
     

خب دیگ تمومه موفق باشید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای فراخوانی از ای دی خواس هم میتونید از کوئری سلکت + شرط where استفاده کنید

select * from tblname where id = 7 
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست من شما اگر آموزش کار با مولتی پنل رو هم دیده باشید ما دقیقا با کتابخانه sql کار میکنیم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست من شما اگر آموزش کار با مولتی پنل رو هم دیده باشید ما دقیقا با کتابخانه sql کار میکنیم

میدونم به این تاپیک مربوط نیست اما میشه بپرسم ک میشه بعد از استفاده از مولتی پنل به عنوان لیست  با حلقه رنگ اون رو عوض کنیم  ؟ 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داداش کدات واسم نامفهومه.میشه سورس بذاری.در ضمن ستون id با توی دیتابیس کلید بشه؟not null هم نیاز بید؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میدونم به این تاپیک مربوط نیست اما میشه بپرسم ک میشه بعد از استفاده از مولتی پنل به عنوان لیست  با حلقه رنگ اون رو عوض کنیم  ؟ 

منظور شما رو درست متوجه نشدم

کامل تر توضیح بدید  :fekr:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...