رفتن به مطلب
  • 0

مقداردهی به نشانه گر


سیدمحمد

سوال

سلام بر همه.

میخام مقدار اولیه کرسر رو طوری بدم که فیلدهای مشخصی رو لود کنه، نه تمام دیتابیس رو.

مثلا از وسط جدول دیتابیسم که چهل تا ستون داره ده ستون رو لود کنه. یک همچین چیزی:

cursor=sql.ExecQuery("SELECT * FROM tabel WHERE number = 10 to 20")

ولی خب مسلما این کد جواب نمیده :malih:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده


$sql = "SELECT * FROM Orders LIMIT 30";

$sql = "SELECT * FROM Orders LIMIT 10 OFFSET 15";

$sql = "SELECT * FROM Orders LIMIT 15, 10";

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

از BETWEEN  می تونید استفاده کنید :

cursor=sql.ExecQuery("SELECT * FROM tabel WHERE number BETWEEN 10 AND 20")
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

سلام

از BETWEEN  می تونید استفاده کنید :

cursor=sql.ExecQuery("SELECT * FROM tabel WHERE number BETWEEN 10 AND 20")

خب منم با این موافقم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب من الان برای هر فصل یک تیبل لود کردم.

الان اگه بخام توی اکتیویتی علاقه مندی ها، مطالبو از تمام تیبل ها که لایک شدن لود کنم،

اینجا باید به کرسر چه مقداری بدم؟؟

تابحال این کا رو نکردم.  چند تا کد نوشتم ولی جواب نداد.

کرسر من الان اینه:

cur = menu.sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl WHERE favorite = 1")
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منم قبلا داشتم کتابی میساختم که چند تا تیبل داشت وقتی که خواستم علاقه مندیشو درست کنم همین مشکلم واسم پیش اومد واسه همین فقط با یک تیبل برنامرو ساختم هنوزم نمیدونم  چجوری علاقه مندی کتابه چند تیبلی رو درست میکنن

help help :gerye:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

میتونید چند بار دستور رو صدا کنید 

مثلا میگم

dim lv as listView
cur = sql.exequery("SELECT * FROM tbl WHERE fave = 1")
for i = 0 to cur.rowcount - 1
cur.position = i
lv.addsingleline(cur.getstring("title"))
next
cur = sql.exequery("SELECT * FROM tbl2 WHERE fave = 1")
for i = 0 to cur.rowcount - 1
cur.position = i
lv.addsingleline(cur.getstring("title"))
next
cur = sql.exequery("SELECT * FROM tbl3 WHERE fave = 1")
for i = 0 to cur.rowcount - 1
cur.position = i
lv.addsingleline(cur.getstring("title"))
next
cur = sql.exequery("SELECT * FROM tbl4 WHERE fave = 1")
for i = 0 to cur.rowcount - 1
cur.position = i
lv.addsingleline(cur.getstring("title"))
next

تستش نکردم، کدارو هم دستی نوشتم، خودتون تایپ کنید که مشکلی پیش نیاد...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

میتونید چند بار دستور رو صدا کنید 

مثلا میگم

dim lv as listView
cur = sql.exequery("SELECT * FROM tbl WHERE fave = 1")
for i = 0 to cur.rowcount - 1
cur.position = i
lv.addsingleline(cur.getstring("title"))
next
cur = sql.exequery("SELECT * FROM tbl2 WHERE fave = 1")
for i = 0 to cur.rowcount - 1
cur.position = i
lv.addsingleline(cur.getstring("title"))
next
cur = sql.exequery("SELECT * FROM tbl3 WHERE fave = 1")
for i = 0 to cur.rowcount - 1
cur.position = i
lv.addsingleline(cur.getstring("title"))
next
cur = sql.exequery("SELECT * FROM tbl4 WHERE fave = 1")
for i = 0 to cur.rowcount - 1
cur.position = i
lv.addsingleline(cur.getstring("title"))
next

تستش نکردم، کدارو هم دستی نوشتم، خودتون تایپ کنید که مشکلی پیش نیاد...

 نمیدونستم انقدر راحت میشه چند تا تیبل رو اورد خخخخ

درکل مرسی   :53:  :53:  :53:  :53:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 نمیدونستم انقدر راحت میشه چند تا تیبل رو اورد خخخخ

درکل مرسی   :53:  :53:  :53:  :53:

خواهش میکنم

بازم تستش کنید، به احتمال زیاد جواب میده :gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...