رفتن به مطلب
  • 0

بروزرسانی دیتابیس در b4a


2430023

سوال

سلام به همه دوستان

من برنامه ای نوشتم و می خوام در جدولی در پایگاه داده که تنها یک سطر اطلاعات داره از طریق کدهای b4a تغیراتی ایجاد کنم

اما تا الان موفق نشدم

کدی که نوشتم اینه

'    Dim sql2 As SQL                                                                    *
'    sql2.Initialize(File.DirInternal,"iq.db",True)                                    *
sql2.ExecNonQuery("update security set scorenum = '365'")

به جای سطر اخر مدل پایین هم نوشتم

 

sql2.ExecNonQuery2("UPDATE Security SET ScoreNum = ?",Array As Object(256))

البته به جای Array As Object خودم نوعش رو int داده بودم که تو سایت مادر برای شرایط مشابه من (تک سطر بودن اطلاعات) نوع object رو پیشنهاد کرده

 

با کل تفاسیر بالا اطلاعات من هیچ تغییری نمیکنه

لطفا کمک کنید

 

هماکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم

 

کسی نیست جواب بده

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

If File.Exists(File.DirInternal,"book.ddb") = False Then
File.Copy(File.DirAssets,"book.db",File.DirInternal,"book.db")
End If
sql1.Initialize(File.DirInternal,"book.db",False)
cur1= sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1")
  cur1.Position=0
  sql1.ExecNonQuery("UPDATE tbl1 SET Fav = 1 where id ='" & id & "'")

اصول کار رو بالا گفتم.

 

این تاپیک رو هم ببینید :

http://answercenter.ir/topic/8821-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D8%AA-sqlite/

 

این مشکل بالای 100 بار توی انجمن مطرح شده. کمی جست و جو و تلاش کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام به همه دوستان

من برنامه ای نوشتم و می خوام در جدولی در پایگاه داده که تنها یک سطر اطلاعات داره از طریق کدهای b4a تغیراتی ایجاد کنم

اما تا الان موفق نشدم

کدی که نوشتم اینه

'    Dim sql2 As SQL                                                                    *
'    sql2.Initialize(File.DirInternal,"iq.db",True)                                    *
sql2.ExecNonQuery("update security set scorenum = '365'")

به جای سطر اخر مدل پایین هم نوشتم

 

sql2.ExecNonQuery2("UPDATE Security SET ScoreNum = ?",Array As Object(256))

البته به جای Array As Object خودم نوعش رو int داده بودم که تو سایت مادر برای شرایط مشابه من (تک سطر بودن اطلاعات) نوع object رو پیشنهاد کرده

 

با کل تفاسیر بالا اطلاعات من هیچ تغییری نمیکنه

لطفا کمک کنید

 

هماکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم

 

کسی نیست جواب بده

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چند بار میخواید تاپیک بزنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام خدمت دوست عزیز

فکر کنم احتمالا چون ای دی ندادی ارور میده اینو امتحان کن ببین جواب می گیری.

 ExecNonQuery خالی بدون 2 رو تست کن.

If File.Exists(File.DirInternal,"iq.db")= False Then
File.Copy(File.DirAssets,"iq.db",File.DirInternal,"iq.db")
End If


sql2.Initialize(File.DirInternal,"iq.db",True)


sql2.ExecNonQuery("UPDATE Security SET ScoreNum = 1 WHERE id=1")

یادآوری:

اگر بخوای کدهایی که در پست می نویسی بهم ریخته نشون داده نشه روی علامت  <>  کلیک کن کادری باز میشه و کدها را در آن قرار بده.

 

امیدوارم کمک کننده باشد.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام خدمت دوست عزیز

فکر کنم احتمالا چون ای دی ندادی ارور میده اینو امتحان کن ببین جواب می گیری.

 ExecNonQuery خالی بدون 2 رو تست کن.

If File.Exists(File.DirInternal,"iq.db")= False Then
File.Copy(File.DirAssets,"iq.db",File.DirInternal,"iq.db")
End If


sql2.Initialize(File.DirInternal,"iq.db",True)


sql2.ExecNonQuery("UPDATE Security SET ScoreNum = 1 WHERE id=1")

یادآوری:

اگر بخوای کدهایی که در پست می نویسی بهم ریخته نشون داده نشه روی علامت  <>  کلیک کن کادری باز میشه و کدها را در آن قرار بده.

 

امیدوارم کمک کننده باشد.

دوست عزیز این روش رو هم امتحان کردم ولی متاسفانه هیچ تغییری رخ نداد

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

If File.Exists(File.DirInternal,"book.ddb") = False Then
File.Copy(File.DirAssets,"book.db",File.DirInternal,"book.db")
End If
sql1.Initialize(File.DirInternal,"book.db",False)
cur1= sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1")
  cur1.Position=0
  sql1.ExecNonQuery("UPDATE tbl1 SET Fav = 1 where id ='" & id & "'")

اصول کار رو بالا گفتم.

 

این تاپیک رو هم ببینید :

http://answercenter.ir/topic/8821-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D8%AA-sqlite/

 

این مشکل بالای 100 بار توی انجمن مطرح شده. کمی جست و جو و تلاش کنید

 

ممنون از راهنماییتون

مشکل اینجا بود که در صفحه دوبار بانک رو اینیشیالاز کرده بودم و همون باعث شد که اطلاعات اولیه ثبت و پس از اجرای کد ابدیت بازهم اطلاعات سابق رویت بشن

در کل خیلی ممنون

تاپیکهاتون خیلی بمن کمک کرد

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...