2430023 28 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام به همه دوستان من برنامه ای نوشتم و می خوام در جدولی در پایگاه داده که تنها یک سطر اطلاعات داره از طریق کدهای b4a تغیراتی ایجاد کنم اما تا الان موفق نشدم کدی که نوشتم اینه ' Dim sql2 As SQL *' sql2.Initialize(File.DirInternal,"iq.db",True) *sql2.ExecNonQuery("update security set scorenum = '365'")به جای سطر اخر مدل پایین هم نوشتم sql2.ExecNonQuery2("UPDATE Security SET ScoreNum = ?",Array As Object(256)) البته به جای Array As Object خودم نوعش رو int داده بودم که تو سایت مادر برای شرایط مشابه من (تک سطر بودن اطلاعات) نوع object رو پیشنهاد کرده با کل تفاسیر بالا اطلاعات من هیچ تغییری نمیکنه لطفا کمک کنید هماکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم کسی نیست جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ If File.Exists(File.DirInternal,"book.ddb") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"book.db",File.DirInternal,"book.db") End If sql1.Initialize(File.DirInternal,"book.db",False) cur1= sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1") cur1.Position=0 sql1.ExecNonQuery("UPDATE tbl1 SET Fav = 1 where id ='" & id & "'") اصول کار رو بالا گفتم. این تاپیک رو هم ببینید : http://answercenter.ir/topic/8821-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D8%AA-sqlite/ این مشکل بالای 100 بار توی انجمن مطرح شده. کمی جست و جو و تلاش کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
2430023 28 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام به همه دوستان من برنامه ای نوشتم و می خوام در جدولی در پایگاه داده که تنها یک سطر اطلاعات داره از طریق کدهای b4a تغیراتی ایجاد کنم اما تا الان موفق نشدم کدی که نوشتم اینه ' Dim sql2 As SQL *' sql2.Initialize(File.DirInternal,"iq.db",True) *sql2.ExecNonQuery("update security set scorenum = '365'")به جای سطر اخر مدل پایین هم نوشتم sql2.ExecNonQuery2("UPDATE Security SET ScoreNum = ?",Array As Object(256)) البته به جای Array As Object خودم نوعش رو int داده بودم که تو سایت مادر برای شرایط مشابه من (تک سطر بودن اطلاعات) نوع object رو پیشنهاد کرده با کل تفاسیر بالا اطلاعات من هیچ تغییری نمیکنه لطفا کمک کنید هماکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم کسی نیست جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ چند بار میخواید تاپیک بزنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmad_habibi 67 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام خدمت دوست عزیز فکر کنم احتمالا چون ای دی ندادی ارور میده اینو امتحان کن ببین جواب می گیری. ExecNonQuery خالی بدون 2 رو تست کن. If File.Exists(File.DirInternal,"iq.db")= False Then File.Copy(File.DirAssets,"iq.db",File.DirInternal,"iq.db") End If sql2.Initialize(File.DirInternal,"iq.db",True) sql2.ExecNonQuery("UPDATE Security SET ScoreNum = 1 WHERE id=1") یادآوری: اگر بخوای کدهایی که در پست می نویسی بهم ریخته نشون داده نشه روی علامت <> کلیک کن کادری باز میشه و کدها را در آن قرار بده. امیدوارم کمک کننده باشد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
2430023 28 ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام خدمت دوست عزیز فکر کنم احتمالا چون ای دی ندادی ارور میده اینو امتحان کن ببین جواب می گیری. ExecNonQuery خالی بدون 2 رو تست کن. If File.Exists(File.DirInternal,"iq.db")= False Then File.Copy(File.DirAssets,"iq.db",File.DirInternal,"iq.db") End If sql2.Initialize(File.DirInternal,"iq.db",True) sql2.ExecNonQuery("UPDATE Security SET ScoreNum = 1 WHERE id=1") یادآوری: اگر بخوای کدهایی که در پست می نویسی بهم ریخته نشون داده نشه روی علامت <> کلیک کن کادری باز میشه و کدها را در آن قرار بده. امیدوارم کمک کننده باشد. دوست عزیز این روش رو هم امتحان کردم ولی متاسفانه هیچ تغییری رخ نداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
2430023 28 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ If File.Exists(File.DirInternal,"book.ddb") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"book.db",File.DirInternal,"book.db") End If sql1.Initialize(File.DirInternal,"book.db",False) cur1= sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1") cur1.Position=0 sql1.ExecNonQuery("UPDATE tbl1 SET Fav = 1 where id ='" & id & "'") اصول کار رو بالا گفتم. این تاپیک رو هم ببینید : http://answercenter.ir/topic/8821-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D8%AA-sqlite/ این مشکل بالای 100 بار توی انجمن مطرح شده. کمی جست و جو و تلاش کنید ممنون از راهنماییتون مشکل اینجا بود که در صفحه دوبار بانک رو اینیشیالاز کرده بودم و همون باعث شد که اطلاعات اولیه ثبت و پس از اجرای کد ابدیت بازهم اطلاعات سابق رویت بشن در کل خیلی ممنون تاپیکهاتون خیلی بمن کمک کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
2430023 28
سلام به همه دوستان
من برنامه ای نوشتم و می خوام در جدولی در پایگاه داده که تنها یک سطر اطلاعات داره از طریق کدهای b4a تغیراتی ایجاد کنم
اما تا الان موفق نشدم
کدی که نوشتم اینه
' Dim sql2 As SQL *
' sql2.Initialize(File.DirInternal,"iq.db",True) *
sql2.ExecNonQuery("update security set scorenum = '365'")
به جای سطر اخر مدل پایین هم نوشتم
sql2.ExecNonQuery2("UPDATE Security SET ScoreNum = ?",Array As Object(256))
البته به جای Array As Object خودم نوعش رو int داده بودم که تو سایت مادر برای شرایط مشابه من (تک سطر بودن اطلاعات) نوع object رو پیشنهاد کرده
با کل تفاسیر بالا اطلاعات من هیچ تغییری نمیکنه
لطفا کمک کنید
هماکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
کسی نیست جواب بده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.