cloner01001 38 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ یه مولتی پنل دارم که 20 تا پنل روشامل میشه ، تو هر پنل یه لیبل هست متن این لیبلها رو چطور باید تغییر بدم که واسه هر پنل مجزا باشه؟ سوال مهم اینه که میخوام اگه رو پنل اول کلیکشدفلان اکتیویتی رو نشون بده و اگه رو پنل 19 کلیک شد فلان کار رو بکنه باید چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ سلام شما باید با تگ و سندر کار کنید اموزش زیر رو ببینید دقیق و کامل مشکلتون رو حل میکنه » http://answercenter.ir/topic/2807-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-tag-%D9%88-sender-%D8%AF%D8%B1-multi-panel/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ سلام باید از دیتابیس استفاده کنید. و همچنین این آموزش رو ببینید همه چیز واضح بیان شده است. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
cloner01001 38
یه مولتی پنل دارم که 20 تا پنل روشامل میشه ، تو هر پنل یه لیبل هست متن این لیبلها رو چطور باید تغییر بدم که واسه هر پنل مجزا باشه؟
سوال مهم اینه که میخوام اگه رو پنل اول کلیکشدفلان اکتیویتی رو نشون بده و اگه رو پنل 19 کلیک شد فلان کار رو بکنه
باید چیکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.