رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.
جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

  • مرجع پاسخگویی
  • تولید آموزش
  • سفارش پروژه

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


مهدی ایزدی

آموزش تصویری ساخت و خواندن اطلاعات دیتابیس با Multi Panel

پست های پیشنهاد شده

مجید آرتا    5,635

مدیر کل سایت

بسیار عالی اقای ایزدی واقعا یکی از نیاز های کلی بود که دوستان با مولتی پنل به صورت اموزشی اشنا بشن و بتونن به بهترین نحو از این اموزش استفاده کنند ♥

خسته نباشید و خدا قوت بهتون میگم *solh*

  • پسندیدن 8

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حاج حسین    2,092

پاسخگو و راهنما

تشکر فراوان آقا ایزدی

خوب کاری میکنید سورس نمیزارید این جوری حداقل طرف میره روش کار میکنه

و اگر مشکلی هم براش پیش بیاد اساتید جواب میدن

ولی سورس آماده آدمو تنبل میکنه

  • پسندیدن 4

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh3n    16

کاربر عادی

سلام آقا دستت درد نکنه آموزشت خیلی خوب بود .

فقط من 2تا سوال داشتم:

1- من برای هر آیتمی که ذخیره میشه یه دکمه واسه حذف کردن و یه دکمه برای share کردن گذاشتم چیکار کنم با زدن این دکمه ها فقط همون ایتم حذف بشه ؟

2- چطوری وقتی یه آیتم جدید رو ذخیره میکنیم بیاد به عنوان اولین آیتم نمایش داده بشه ؟

attachment.php?attachmentid=1748&stc=1

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahab.msb    322

کاربر نیمه فعال

سلام من تعدادی تکست طولانی رو ازبانک میخونم و در مولتی پتل لود میکنم و کد زیر رو نوشتم تا اگه تکست طولانی دااشته باشم ارتفاع لیبل رو با ارتفاع پنل یکی کنم ولی متاسفانه یه مشکل کوچیک داره که اگه سایز لیبل رو زیاد تر کنم ارتفاع لیبل و پنل برابر نمیشه خواهشا دوستان منو راهنمایی کنید اینم کدی که من نوشتم :

Dim st As Int=3%y

Dim su As StringUtils

Dim p As Panel

("")p.Initialize

("p.LoadLayout("tmpsm

(scv.Panel.AddView(p,0,st,100%x,100%y

( "lmatn.Text = c.getString("sms

(lmatn.Height =su.MeasureMultilineTextHeight(lmatn,lmatn.Text

prnt.Height=lmatn.Height+17%Y

st=st+lmatn.Height+18%Y

scv.Panel.Height=st

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fileman    328

کاربر نیمه فعال

سلام. آموزشت فوق العاده بود. فقط یه سوال:

برای ایجاد لیست علاقه مندی برای کتابی که با مولتی پنل ساخته شده ، چطور میشه روی هر آیتمی که کلیک شد، فقط همون آیتم توی دیتابیس ،ستون fav اش از 0 بشه 1؟

ممنون میشم جواب بدین.

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahab.msb    322

کاربر نیمه فعال

چشم دوست عزیز فقط یکم خوب متوجه شو شاید یکم پیچیده بنظر بیاد... اول از همه یک ماژول از نوع code module درست کن و کد ساب های زیر رو بنویس:

Sub bookmark(sID As String)As Boolean
Dim m1 As Map
m1.Initialize
If File.Exists(File.DirInternal,"bookmark") Then
m1=File.ReadMap(File.DirInternal,"bookmark")
End If
If m1.ContainsKey(sID)=True Then
m1.Remove(sID)
File.WriteMap(File.DirInternal,"bookmark",m1)
Return False
Else
m1.Put(sID,"")
File.WriteMap(File.DirInternal,"bookmark",m1)
Return True
End If
End Sub

Sub getbookmarklist As Map
Dim m1 As Map
m1.Initialize
If File.Exists(File.DirInternal,"bookmark")Then
m1 = File.ReadMap(File.DirInternal,"bookmark")
Return m1
Else
Return Null
End If
End Sub

Sub chbookmark(sID As String)As Boolean
Dim m1 As Map
m1.Initialize
If File.Exists(File.DirInternal,"bookmark") Then
m1 = File.ReadMap(File.DirInternal,"bookmark")
If m1.ContainsKey(sID)=True Then
Return True
Else
Return False
End If
Else
Return False
End If
End Sub

بعدش یه باتون میزاریم و این کد رو مینویسیم:

Dim v1 As View
v1=Sender
If myLibrary.bookmark(v1.Tag)=True Then
   v1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"folder-bookmark-icon2.png"))
   ToastMessageShow("نشانه گزاری شد",False)
   Else
   v1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"folder-bookmark-icon.png"))
   ToastMessageShow("از نشانه گذاری شده ها حذف شد",False)
   End If

کد دومی اینطور عمل میکنه که اگه تگ sender برابر با true بود به معنی اینکه بوکمارک شده در غیر اینصورت از بوکمارک حذف شده و من در اینجا دو پس زمینه برای دکمه ایجاد کردم.........

امیدوارم این آموزش مفید باشه

انشالله خدا مشکل همه جوونا رو حل کنه♥♥

  • پسندیدن 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیرنیوکی    146

کاربر نیمه فعال

واقعا آموزشه کاربردی هست بهترین انجمن بیسیک فور اندرویده به نظرم چون آموزشاش تکه و اکثرا فری خسته نباشی مهدی جان

♥

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahab.msb    322

کاربر نیمه فعال

داداش تو این آموزش یادم رفت یه چیزی رو بگم

باید یه اکتیویتی درست کنی تا داخلش بتونی لیست بوکمارک رو نشون بدی یا میتونی داخل اکتیویتی اس ام اس ها نشونش بدی ولی بنظرم فعلا از این استفاده نکن چون خی لی پیچیدست و نیاز به توضیح بیشتر داره

داخل اکتیویتی که میخوای بوکمارک رونشون بدی باید توی رویداد کلیک دکمه ماندد کد زیر :

btnBookmark:نام دکمه بوکمارک

btnBookmark.tag = cur.GetString("sContent")

اینو بنویس ببین عمل بوکمارک انجام میشه یا نه اگه نشد باید از یه راه دیگه بگم چطور عمل بوکمارک انجام بدی

خب حالا تو اکتیویتی که میخوای بوکمارک نشون بدی :

اول از همه یه ماژول کلاس درست کن و این کدرو داخلش بنویس

اسم ماژول مثلا myDb میزارم

Sub Class_Globals

Dim sql1 As SQL

Type sSMS(sID As Int,sBody As String,sRead As Int,sStar As String)

End Sub

در اینجا بانک رو داخل یه ماژول گذاشتم تا بتونم تو همه اکتیویتی هام استفاده کنم یعنی دیگه لازم نیس هر بار تعریف کنم و بانک رو لود کنم

Public Sub Initialize

If File.Exists(File.DirInternal,"sq.db") = False Then

File.Copy(File.DirAssets,"sq.db",File.DirInternal,"sq.db")

End If

sql1.Initialize(File.DirInternal,"sq.db",False)

End Sub

Sub changeRead(sID As String,sRead As Int) As Boolean

If sID = "" Then

Return False

End If

sql1.ExecNonQuery2("update tbl_sms set sRead = ? where sID = ?",Array As String(sRead,sID))

Return True

End Sub

Sub changeStar(sID As String,sRate As Int) As Boolean

If sID = "" Then

Return False

End If

sql1.ExecNonQuery2("update tbl_sms set sStar = ? where sID = ?",Array As String(sRate,sID))

Return True

End Sub

Sub getLimitSMS(sID As String) As sSMS

Dim cur As Cursor

cur = sql1.ExecQuery2("SELECT * FROM tbl_sms WHERE sID = ?",Array As String(sID))

cur.Position = 0

Dim sms1 As sSMS

sms1.Initialize

sms1.sBody = cur.GetString("sContent")

sms1.sID = cur.GetInt("sID")

sms1.sRead = cur.GetInt("sRead")

sms1.sStar = cur.GetInt("sStar")

Return sms1

End Sub

بعدش تو اکتیوتی اینو مینویسی:

تو گلوبال تعریف میکنیم

Dim l1 As List

Dim db As myDB

اکتیویتی کریت:

l1.Initialize

db.Initialize

lbltitle.Text = "نشانه گزاری شده ها"

lbltitle.TextSize=17

Dim m1 As Map

m1.Initialize

m1=myLibrary.getbookmarklist

For i = 0 To m1.Size-1

Dim ss As sSMS

ss.Initialize

Try

ss=db.getLimitSMS(m1.GetKeyAt(i))

Catch

Return

End Try

additem(ss)

Sub additem(sms1 As sSMS)

Dim p As Panel

p.Initialize("")

p.LoadLayout("tmpsms")

sv.Panel.AddView(p,0,st,100%x,100%y)

lmatn.Text = sms1.sBody

lmatn.Height =su.MeasureMultilineTextHeight(lmatn,lmatn.Text)

prnt.Height=lmatn.Height+pr.top +18%y

st=st+lmatn.Height+prnt.Top+20%y

sv.Panel.Height=st

pr.Top=lmatn.Top + lmatn.Height+8%y

end sub

  • پسندیدن 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
home1989    11

کاربر عادی

سلام

آقایون مهندسا دمتون جلیز جلیز

حالا اگر بخوایم از سرور سایت بخونیم یعنی از دیتابیس هاست سایت استفاده کنیم چی؟

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
keivan    29

کاربر عادی

سلام و خسته نباشید

چطوری میشه هر id دیتابیس روازهر باتون جداگانه خواست ؟

مثلا بگیم فلان باتون رو زدیم id رو که تو دیتا بیس دادیمو نشون بده

خواهشا راهنمایی کنید بنده تازه کارم

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی ایزدی    9,149

موسس و بنیان گذار

سلام و خسته نباشید

چطوری میشه هر id دیتابیس روازهر باتون جداگانه خواست ؟

مثلا بگیم فلان باتون رو زدیم id رو که تو دیتا بیس دادیمو نشون بده

خواهشا راهنمایی کنید بنده تازه کارم

درود !

این همون بحث استفاده از Tag و Sender هست

  • پسندیدن 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×