basicofdata 99 ارسال شده در 21 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2016 با سلام با کد زیر If File.Exists(File.DirInternal,"data.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"database.db",File.DirInternal,"data.db") End If جلوی اپدیت دیتا بیس را گرفتم ولی اگر هم این کد نباشه علاقه مندی ها میپره کسی میتونه راهمایی کنه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,618 ارسال شده در 26 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، 2016 شما به جای اینکه علاقه مندیتو وابسته به دیتابیس کنی میتونی از فایل ها کمک بگیری و هر وقت خواستی بدون اینکه علاقه مندیتو از دست بدی دیتابیس رو آپدیت کنی تو این آموزشا من کامل لیست علاقه مندی رو با مپ توضیح دادم انشالا کمکتون کنه http://answercenter.ir/topic/13822-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%82%D9%87-%D9%85%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-msh-fave/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 21 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2016 این کد مشکلی نداره ک به نظر نمیاد مشکلی ایجاد کنه لطفا بیشتر توضیح بدین :| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 21 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2016 میش دقیقا بگی میخوای چ کنی؟ ینی چی جلوی بروز شدن دیتابیسو بگیری؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 21 شهریور، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2016 من این مشکل را اول در شبیه ساز دیدم و جدی نگرفتم ولی وقتی بر روی گوشی ام نصب کردم فهمیدم مشکل است من در برنامه navicat for sql.... در دیتابیسم مطلب اضافه میکنم برای کتابم و وقتی برنامه را ران میکنم همان مطالب قبلی میماند و مطالب جدید اضافه نمیشوند چون قبلا دیتابیس بوده دیتا بیس جدید کپی نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 21 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2016 من این مشکل را اول در شبیه ساز دیدم و جدی نگرفتم ولی وقتی بر روی گوشی ام نصب کردم فهمیدم مشکل است من در برنامه navicat for sql.... در دیتابیسم مطلب اضافه میکنم برای کتابم و وقتی برنامه را ران میکنم همان مطالب قبلی میماند و مطالب جدید اضافه نمیشوند چون قبلا دیتابیس بوده دیتا بیس جدید کپی نمیشه خب مشخصه دیگ باید اپ رو حذف یا داده هاشو تو ستینگ پاک کنی چون قبلیه وجود داره جدیده کپی نمیشه سعی کنین سوالاتونو واضح و کامل بپرسین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
basicofdata 99 ارسال شده در 21 شهریور، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2016 بله درسته اما من در سوالم گقتم اگر دستورif را پاک کنم یا قبلیه رو پاک کنم فهرست علاقه مندی ها پاک میشود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 21 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2016 بله درسته اما من در سوالم گقتم اگر دستورif را پاک کنم یا قبلیه رو پاک کنم فهرست علاقه مندی ها پاک میشود عزیز اون برای بار اوله ک برنامه نصب میشه و بید دیتابیس توی گوشی ذخیره بشه اگ برش داری ک هر بار اجرا بشه دیتابیس صفر و خالی جایگذین میشه در نتیجه تمامی فیلد هاتون به حالت پیشفرضتون برمیگرده و لیست های علاقه مندیو .. امثالش خالی میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
basicofdata 99
با سلام با کد زیر
جلوی اپدیت دیتا بیس را گرفتم ولی اگر هم این کد نباشه علاقه مندی ها میپره
کسی میتونه راهمایی کنه ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.