porya 959 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ در 58 دقیقه قبل، Hamidbergis گفته است : داداش تصاویر رو از نت هم میتونه دانلود کنه و بگیره؟ خیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ با تشکر از کتابخانه خوبتون من میخام وقتی لانگ کلیک شد عکس مورد نظر بک گراند اکتیوتی بشه ولی الان روی هر کدون عکس ها که میام بکگراند اکتیوتی میشه Sub pb_onPageChanged(position As Int) Log(position) Activity.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,position&".jpg")) End Sub ممنون میشم ساب لانگ کلیک رو اضافه کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ سلام خب اون sub که هر موقع عکس ها تغییر کنه مسلما position هم تغییر میکنه و مناسب اینکار نیست شما میتونید به روش زیر تصویر مورد نظرتون رو به اکتیویتی نسبت بدید. Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Dim pa As PagerBulletAdapter pa.Initialize For i = 1 To 7 Dim p As Panel p.Initialize("p") p.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,i&".jpg")) p.Tag = i pa.AddPage(p) Next Dim pb As PagerBullet pb.Initialize(pa,"pb") pb.setDotsColor(Colors.White,Colors.LightGray) pb.Transition = pb.ZOOM_OUT_SIDE Activity.AddView(pb,0,0,100%x,100%y) End Sub Sub p_LongClick Dim p As Panel p = Sender Activity.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,p.Tag&".jpg")) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ تشکر درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سجاد1 1 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۵ سلام با عرض خسته نباشید میشه کمک کنید من چجئری باید در هر عکس یا همون رنگ ها یک لبل قرار بدم که هر عکسی عوض می کنیم متن لبل عوض بشه مثلا در اولین عکس بنویس خوش آمدید مثلا در دومین بنویس این نرافزار خوبی هست و تا آخرین عکس این متنش عوض بشه میشه یک کمکی بکنید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سجاد1 1 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۵ کمک کنید دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۵ در 21 دقیقه قبل، سجاد1 گفته است : کمک کنید دیگه سلام از کد زیر استفاده کنید... Dim pa As PagerBulletAdapter pa.Initialize For i = 1 To 7 Dim p As Panel p.Initialize("p") p.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,i&".jpg")) Dim l As Label l.Initialize("l") p.AddView(l,10%x,70%y,90%x,80%y) Select i Case 1 l.Text = "خوش آمدید" Case 2 l.Text = "این نرم افزار خوبی هست" . . . End Select pa.AddPage(p) Next Dim pb As PagerBullet pb.Initialize(pa,"pb") pb.setDotsColor(Colors.White,Colors.LightGray) pb.Transition = pb.ZOOM_OUT_SIDE Activity.AddView(pb,0,0,100%x,100%y) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سجاد1 1 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۵ اگه از دیتابیس باشه چه یعنی هم عکس از دیتابیس بگیر و هم متن از دیتابیس بگیر لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amor 0 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ سلام، چطوری میشه این اسلایدر رو بر روی ImageView پیاده سازی کرد؟ میخوام در کل یه Activity.LoadLayout تعریف کنم که ImageView (دارای اسلایدر) و چند تا Button داشته باشه. ممنون میشم راهنمایم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ در 33 دقیقه قبل، Amor گفته است : سلام، چطوری میشه این اسلایدر رو بر روی ImageView پیاده سازی کرد؟ میخوام در کل یه Activity.LoadLayout تعریف کنم که ImageView (دارای اسلایدر) و چند تا Button داشته باشه. سلام به این صورت تست کنید... Dim pa As PagerBulletAdapter pa.Initialize For i = 1 To 7 imageview1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,i&".jpg")) pa.AddPage(imageview1) Next Dim pb As PagerBullet pb.Initialize(pa,"pb") pb.setDotsColor(Colors.White,Colors.LightGray) pb.Transition = pb.ZOOM_OUT_SIDE Activity.AddView(pb,0,0,100%x,100%y) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
morteza520 16 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ سلام میشه به جا عکس متن رو به این شکل نمایش داد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ در 6 ساعت قبل، morteza520 گفته است : سلام میشه به جا عکس متن رو به این شکل نمایش داد؟ سلام بله شما بیا به جای تصویر از label استفاده کن... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
morteza520 16 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ در 5 ساعت قبل، porya گفته است : سلام بله شما بیا به جای تصویر از label استفاده کن... تو متن های طولانی (مٹلا ده صفحه) به مشکل می خورم اگه امکانش هست راهنمایی کنید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، morteza520 گفته است : تو متن های طولانی (مٹلا ده صفحه) به مشکل می خورم اگه امکانش هست راهنمایی کنید ممنون کدهای خود را بگمارید ببینیم چی به چیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
morteza520 16 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، porya گفته است : کدهای خود را بگمارید ببینیم چی به چیست اگه امکانش هست یه سورس در این باره پیوست کنید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bidgol 83 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ در در 1395/04/18, 10:03:27، porya گفته است : سلام شما میتونی تو هر صفحه یه پنل ادد کنی بعد بیا لایوت مورد نظرت رو تو پنل لود کنی... جناب پوریا می شه خصوصیتی بهش اضافه کنید که براش تعیین کرد به صورت smooth تغییر پیج اتفاق بیفته؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
morteza520 16 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۵ با سلام دوست عزیز جواب ندادید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
viki0028 19 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ در در 1395/09/03, 04:55:19، porya گفته است : کدهای خود را بگمارید ببینیم چی به چیست خوب برای اینکه من بتونم اسلایدر در صفحه اصلیم داشته باشم به همراه یک منوی حرفه ای که البته من هردوتاشو با هم ترکیب کردم و ایراد میگیره. دقیقا نمیدونم مشکل کجاست سورس رو خدمتتون پیوست میکنم. اسلایدر و منو به نظر شما مشکل این سورس چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ در 20 ساعت قبل، viki0028 گفته است : خوب برای اینکه من بتونم اسلایدر در صفحه اصلیم داشته باشم به همراه یک منوی حرفه ای که البته من هردوتاشو با هم ترکیب کردم و ایراد میگیره. دقیقا نمیدونم مشکل کجاست سورس رو خدمتتون پیوست میکنم. اسلایدر و منو به نظر شما مشکل این سورس چیه؟ سلام شما اصلا از این کتابخونه تو سورستون استفاده نکردید بعد مشکل دارید این کتابخونه رو پیاده کنید هر وقت با این کتابخونه مشکل داشتید اونوقت مشکلتون رو بگید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
viki0028 19 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۵ در در 1395/06/12, 04:49:57، porya گفته است : سلام دوستان نسخه دوم کتابخونه PagerBullet منتشر شد. تو این نسخه قابلیت اضافه کردن چندین انیمیشن قرار داده شده است تصویر زیر نحوه کار این کتابخونه همراه با یکی از انیمیشن ها را نشان میدهد. دریافت نسخه دوم کتابخونه به همراه سمپل امیدوارم به دردتون بخوره. موفق باشید. درود بر شما من داخل پوشه File یه پوشه درست کردن به نام pic حالا با اینکه مسیر جدیدو دادم عکسهارو نشون نمیده p.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets&"pic",i&".jpg")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.