porya 959 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ سلام خدمت دوستان عزیز با این کتابخونه میتونین مثل تصاویر زیر یک همچین ViewPager برای خودتون بسازید و هر چند تا آیتم که خواستید میتونید ادد کنید توضیح خاصی نمیدم همه چیز تو تصاویر مشخصه این کتابخونه از لینک زیر رپ شدهhttps://github.com/robohorse/pagerbullet تصاویری از کاربرد کتابخونه کتابخونه به همراه سمپل پیوست شد.PagerBullet.zip ------------------------------ نسخه دوم کتابخونه PagerBullet v2.0 امکان اضافه کردن چندین انیمیشن دریافت نسخه دوم کتابخونه به همراه سمپل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ عکس میشه گذاشت؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ ممنون بابت کتابخونه من ران گرفتم این ارور رو داد: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ عکس میشه گذاشت؟ بله ممنون بابت کتابخونه من ران گرفتم این ارور رو داد: سعی کنید از جدیدترین کتابخونه android-support-v4 استفاده کنید بنده این کتابخونه رو در کنار پروژه قرار دادم و شما اون رو در محل کتابخونه هاتون کپی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ بله سعی کنید از جدیدترین کتابخونه android-support-v4 استفاده کنید بنده این کتابخونه رو در کنار پروژه قرار دادم و شما اون رو در محل کتابخونه هاتون کپی کنید. دقیقا همین کارو کردم.من این کتابخونه رو از فایل داخل پروژه کپی پیست کردم تو قسمت کتابخونه ها!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ ببینید این ارور میگه که همچین متدی تو این کتابخونه android-support-v4 وجود ندارهشما باید از آخرین ورژن این کتابخونه android-support-v4 استفاده کنید و احتمالا sdk تون بروز نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ نایس توی همین پروژم لازم داشتم خسته نباشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ لینک عکس خرابه (عکس باز نمیشه) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ @@porya,@, فایلی با این آدرس وجود ندارد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ لینک عکس خرابه (عکس باز نمیشه) @@porya,@, فایلی با این آدرس وجود ندارد. تصاویر پست اول ویرایش شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dada 8 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ چگونه میتوانیم به هر صفحه لایوت بدیم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ چگونه میتوانیم به هر صفحه لایوت بدیم ممنون سلام شما میتونی تو هر صفحه یه پنل ادد کنی بعد بیا لایوت مورد نظرت رو تو پنل لود کنی... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdiabasi444 0 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ چطوری میشه عکس توش قرار داد ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arefhoot 91 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ دوستان چطوری میشه عکس بهش اضافه کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ چطوری میشه عکس توش قرار داد ؟؟ دوستان چطوری میشه عکس بهش اضافه کرد برای قرار دادن عکس میتونین از کد زیر استفاده کنین فقط دقت کنین عکس ها از یه فرمت و به ترتیب شماره گذاری شده باشه... Dim pa As PagerBulletAdapter pa.Initialize For i = 0 To 4 Dim img As ImageView img.Initialize("img") i = i + 1 img.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,i&".png") pa.AddPage(img) Next Dim pb As PagerBullet pb.Initialize(pa,"pb") Activity.AddView(pb,0,0,100%x,100%y) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ این کتابخونه sub click نداره... کسی میدونی چطوری قابلیت کلیک براش بزارم؟ این کتابخونه فقط Sub onPageChanged داره.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ سلام داداش چطور میش عدد رو به جایی اون دایره ها گذاشت؟ راسش خیلی باش کار کردم ولی نتونستم درس کنم منظورم این.. سوال دیگ این محدودیت نداره؟چون میخوام برای گالری ویو ازش استفاده کنم.منظور از محدودیت تعداد عکس... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ این کتابخونه sub click نداره... کسی میدونی چطوری قابلیت کلیک براش بزارم؟ این کتابخونه فقط Sub onPageChanged داره.... سلام تو کتابخونه اصلی همچین قابلیتی رو نداشت ولی برای اینکه کارتون راه بیفته میتونید از رویداد کلیک و تگ اون ویوی که ادد کردید استفاده کنید کد زیر رو ببینید مثلا برای پنل اینکارو انجام میدم. Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Dim pa As PagerBulletAdapter pa.Initialize For i = 0 To 20 Dim p As Panel p.Initialize("p") p.Color = Colors.RGB(Rnd(0,255),Rnd(0,255),Rnd(0,255)) p.Tag = i pa.AddPage(p) Next Dim pb As PagerBullet pb.Initialize(pa,"pb") Activity.AddView(pb,0,0,100%x,100%y) End Sub Sub p_Click Dim p As Panel p = Sender Log(p.Tag) End Sub سلام داداش چطور میش عدد رو به جایی اون دایره ها گذاشت؟ راسش خیلی باش کار کردم ولی نتونستم درس کنم سوال دیگ این محدودیت نداره؟چون میخوام برای گالری ویو ازش استفاده کنم.منظور از محدودیت تعداد عکس... محدودیت که فکر نکنم داشته باشه چون بنده تا صد ایتم هم ادد کردم و خیلی روان کار کرد در مورد اون دایره ها هم اگه ایتم ها بیشتر از 20 تا باشه خودکار تبدیل به تکست میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ سلام دوستان نسخه دوم کتابخونه PagerBullet منتشر شد. تو این نسخه قابلیت اضافه کردن چندین انیمیشن قرار داده شده است تصویر زیر نحوه کار این کتابخونه همراه با یکی از انیمیشن ها را نشان میدهد. دریافت نسخه دوم کتابخونه به همراه سمپل امیدوارم به دردتون بخوره. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۵ داداش تصاویر رو از نت هم میتونه دانلود کنه و بگیره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.