KSDKING 44 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان من دوباره با سوالات مبتدیم اومدم ......................................................... دوستان تو بیسیک میشه رنگ نوتیفیکیشن بار(حالا نمیدونم اسمشو درست گفتم یا نه حالا به بزرگی خودتون ببخشید) رو تغییر داد؟(عکس زیر رو ببینید) photo لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) SetStatusBarColor(Colors.Blue) SetNavigationBarColor(Colors.Blue) .... برای استاتوس بار: Sub SetStatusBarColor(color As Int) Dim p As Phone If p.SdkVersion >= 21 Then Dim jo As JavaObject jo.InitializeContext Dim window As JavaObject = jo.RunMethodJO("getWindow", Null) window.RunMethod("addFlags", Array (0x80000000)) window.RunMethod("clearFlags", Array (0x04000000)) window.RunMethod("setStatusBarColor", Array(color)) End If End Sub برای نویگیشن بار (پایین صفحه) : Sub SetNavigationBarColor(color As Int) Dim p As Phone If p.SdkVersion >= 21 Then Dim jo As JavaObject jo.InitializeContext Dim window As JavaObject = jo.RunMethodJO("getWindow", Null) window.RunMethod("addFlags", Array (0x80000000)) window.RunMethod("clearFlags", Array (0x04000000)) window.RunMethod("setNavigationBarColor", Array(color)) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsenaa 32 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ آیا انروید زیر پنج رو هم ساپپورت می کنه ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Aligharehdaghli 18 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۶ در در 1395/04/24, 23:15:49، امین شاهدی گفته است : خب برادر من میبینی که به همون کدی گیر میده که تو اون یکی تغییر دادم دیگه تو اینم همینو تغییر بده یه خط کده ها دوست عزیز چطوری میشه هر دوتاشو شیشه ای کرد ب تعریفی دیگه شفاف یا الفاشو صفر کرد ؟ هم استاتوس بار هم نویگیشن بار هر دو تا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ استاتوس باره وقتی اپ کامپتو راه بندازین توی ریسورس های تم یک مقدار هست به اسم color primary که dark هستش و مقدار اون میشه رنگ استاتوس بار و روی اندروید پنج به بالا جواب میده ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsenaa 32 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ up (ببخشید اسپم دادم ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ ساده ترین روش رو میگم بهتون بدون نیاز به متریال کد زیر رو تو منیفست بزارین SetApplicationAttribute(android:theme,"@android:style/Theme.Holo.Light.NoActionBar.TranslucentDecor") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KSDKING 44 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ ممنون از همگی مشکل رفع شد. Sent from my SM-A710F using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sadegh_nordeh77 0 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۵ عالی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ واسه من به کتابخونه phone گیر میده فکر کنم ورژنم پایین باشه version : 2.28 درسته ؟ اگه ورژن بالاتر وجود داره یکی از دئستان بزاره ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ آیا انروید زیر پنج رو هم ساپپورت می کنه ؟؟؟؟ خیر واسه من به کتابخونه phone گیر میده فکر کنم ورژنم پایین باشه version : 2.28 درسته ؟ اگه ورژن بالاتر وجود داره یکی از دئستان بزاره ... بله واسه من 2.28 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ تصویر خطا ... B4A version: 5.80 Parsing code. (0.60s) Compiling code. Error Error compiling program. Error description: Current declaration does not match previous one. Previous: {Type=Parse,Rank=0, RemoteObject=True} Current: {Type=Phone,Rank=0, RemoteObject=True} Occurred on line: 1216 Dim p As Phone لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ مقدار sdk رو با جاوا آبجکت نوشتم واستون از این کد استفاده کنید : Sub SetStatusBarColor(color As Int) Dim Build As JavaObject Dim SdkInt As Int = Build.InitializeStatic("android.os.Build.VERSION").GetField("SDK_INT") If SdkInt >= 21 Then Dim jo As JavaObject jo.InitializeContext Dim window As JavaObject = jo.RunMethodJO("getWindow", Null) window.RunMethod("addFlags", Array (0x80000000)) window.RunMethod("clearFlags", Array (0x04000000)) window.RunMethod("setStatusBarColor", Array(color)) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ ممنون جناب شاهدی به خاطر پاسخگویی فوق سریعتون به این ساب هم گیر میده Sub SetNavigationBarColor(color As Int) Dim p As Phone If p.SdkVersion >= 21 Then Dim jo As JavaObject jo.InitializeContext Dim window As JavaObject = jo.RunMethodJO("getWindow", Null) window.RunMethod("addFlags", Array (0x80000000)) window.RunMethod("clearFlags", Array (0x04000000)) window.RunMethod("setNavigationBarColor", Array(color)) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ آقای شاهدی این کد رنگ استاتوس بار و ... را عوض نکرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ آقای شاهدی این کد رنگ استاتوس بار و ... را عوض نکرد کدارو تست کردم روی اندروید ۵ به بالا کار کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ ممنون جناب شاهدی به خاطر پاسخگویی فوق سریعتون به این ساب هم گیر میده Sub SetNavigationBarColor(color As Int) Dim p As Phone If p.SdkVersion >= 21 Then Dim jo As JavaObject jo.InitializeContext Dim window As JavaObject = jo.RunMethodJO("getWindow", Null) window.RunMethod("addFlags", Array (0x80000000)) window.RunMethod("clearFlags", Array (0x04000000)) window.RunMethod("setNavigationBarColor", Array(color)) End If End Sub خب برادر من میبینی که به همون کدی گیر میده که تو اون یکی تغییر دادم دیگه تو اینم همینو تغییر بده یه خط کده ها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
KSDKING 44
سلام دوستان من دوباره با سوالات مبتدیم اومدم
.........................................................
دوستان تو بیسیک میشه رنگ نوتیفیکیشن بار(حالا نمیدونم اسمشو درست گفتم یا نه حالا به بزرگی خودتون ببخشید) رو تغییر داد؟(عکس زیر رو ببینید)
photo
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
16 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.