E-Beshkani 61 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ سلام شما بیشتر دنبال چه قالبی هستین؟؟ (برای وردپرس) 1- سایت دانلود (موزیک، فیلم و.... ) 2- سایت وبلاگی (مجله خبری، وبلاگ شخصی و...) 3- قالب تک صفحه ای ( نمونه کار، سایت شخصی و...) 4- فروشگاهی (دانلود فایل و...) 5- شما نام ببرید تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hakan22 39 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ سلام شما بیشتر دنبال چه قالبی هستین؟؟ (برای وردپرس) 1- سایت دانلود (موزیک، فیلم و.... ) 2- سایت وبلاگی (مجله خبری، وبلاگ شخصی و...) 3- قالب تک صفحه ای ( نمونه کار، سایت شخصی و...) 4- فروشگاهی (دانلود فایل و...) 5- شما نام ببرید تشکر بستگی به مخاطب سایتی که میزنی داره. ولی در کل .قالب سایت های موزیک . دانلود و فروشگاهی مشتری داره . themesell.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ فکر کنم عنوان اصلا با محتوا تاپیکت جور نیس اما خوب محتوا تاپیکتم اصلا مشخص نیست چ هدفی رو دنبال میکنه درکل پوسته یه وبسایت به ( محتوا - گروه سنی کاربرا و و و خیلی چیزای دیگ بستگی داره ) اما خب خودم ی مدت دنبال ی پوسته تک صفحه ای میگشتم که حالت وبلاگی هم داشته باشه پاینش مثل گرید ویو با افکت پالاراکس و رسپانسیو و خیلی خیلی کم حجم ک تعداد درخواستا از سمت کاربر برای بارگزاریش کم باشه ک متاسفانه پیدا نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
افسر جنگ 68 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ سلام شما بیشتر دنبال چه قالبی هستین؟؟ (برای وردپرس) 1- سایت دانلود (موزیک، فیلم و.... ) 2- سایت وبلاگی (مجله خبری، وبلاگ شخصی و...) 3- قالب تک صفحه ای ( نمونه کار، سایت شخصی و...) 4- فروشگاهی (دانلود فایل و...) 5- شما نام ببرید تشکر سلام بیشتر دنبال قالب دانلود وبلاگی فروشگاهی و شرکتی البته همه فن حریف باشه رسپانسیو و واکنش گرا و با سرعت بالا و لود سریع در ضمن اونجوری که باید شاید باشن نیستن یعنی اون چیزی که من بخوام اصلا نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.