این ارسال پرطرفدار است. porya 959 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ به نام خدا با عرض سلام و احترام خدمت تمامی کاربران عزیز انجمن انسر سنتر با کتابخونه فوق العاده PersianMaterialDateTimePicker در خدمتتون هستیم. همونطور که تو تصاویر زیر مشخصه با این کتابخونه میتونید یه datapicker و timepicker خیلی زیبا بسازید. بی شک یکی از بی نظیرترین کتابخونه ها تو این سبک می باشد که بالاخره برای b4a آماده شد. کاملا اختصاصی از انجمن انسر سنتر لینک خرید نمونه اسکرین شات 11 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cloner01001 38 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ سلام ، نمیشه با این کتابخونه یه تقویم درست کرد؟ +آیا این کتابخونه برای اجرا نیا به کتابخونه های متریال دیزاین داره؟ یعنی مثل این تصویر ثابت باشه و حالت تقویم داشته باشه... 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۵ در 11 ساعت قبل، cloner01001 گفته است : سلام ، نمیشه با این کتابخونه یه تقویم درست کرد؟ +آیا این کتابخونه برای اجرا نیا به کتابخونه های متریال دیزاین داره؟ یعنی مثل این تصویر ثابت باشه و حالت تقویم داشته باشه... سلام دقیقا برای انتخاب تاریخ و زمانه ولی به صورت دیالوگ اجرا میشه و نیازی هم به متریال نداره. تصویر زیر نحوه عملکرد این کتابخونه رو نشون میده. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۵ فونت رو هم میشه تنظیم کرد ؟ رنگ رو چی ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۵ در 12 ساعت قبل، mohammad-alone گفته است : فونت رو هم میشه تنظیم کرد ؟ رنگ رو چی ؟ سلام فونت در حال حاضر خیر... ولی رنگ رو میشه تغییر داد. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۵ شما که کتابخونه های خیلی خوبی ارائه کردید. لطفاً فونت رو هم ست کنید، میدونید دیگه بدون فونت با کل اپ همگام نمیشه اینطوری مثل اپ دیکشنری دانشجو2 که همه چیزش خوبه به جز عدم فونت منوی ناوی که نمیشه عوض کرد خخخخخخخخخخخ 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، mohammad-alone گفته است : شما که کتابخونه های خیلی خوبی ارائه کردید. لطفاً فونت رو هم ست کنید، میدونید دیگه بدون فونت با کل اپ همگام نمیشه اینطوری مثل اپ دیکشنری دانشجو2 که همه چیزش خوبه به جز عدم فونت منوی ناوی که نمیشه عوض کرد خخخخخخخخخخخ چشم سعی میکنم تو روزهای اینده این امکان رو بهش اضافه کنم. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۵ سلام نسخه 1.50 کتابخونه PersianMaterialDateTimePicker منتشر شد تو این نسخه برخی مشکلات کتابخونه رفع و قابلیت تغییر فونت هم بهش اضافه شده دوستانی که قبلا تهیه کردند میتونن نسخه جدید رو دریافت کنند. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۵ سلام دوستان نسخه دوم کتابخونه PersianMaterialDateTimePicker هم منتشر شد. تو این نسخه مشکلات مربوط به event های کتابخونه که باعث میشد رویدادها دوبار اجرا شه و یک سری از دوستان هم باهاش مشکل داشتند برطرف شده دوستانی که قبلا کتابخونه رو تهیه کردن میتونند نسخه جدید رو دریافت کنند. 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۵ دوست خوبم یه باگ. تاریخ روز جاری به روز نمیشه. بامداد امروز این رو متوجه شدم. 1395/08/19 ولی روز جاری 1395/08/18 رو نشون میداد کتابخونه. این رو برطرف کنید لطفاً اپ کشوری دارم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۵ در 45 دقیقه قبل، mohammad-alone گفته است : دوست خوبم یه باگ. تاریخ روز جاری به روز نمیشه. بامداد امروز این رو متوجه شدم. 1395/08/19 ولی روز جاری 1395/08/18 رو نشون میداد کتابخونه. این رو برطرف کنید لطفاً اپ کشوری دارم بله درست می فرمایید. این مشکل از timezone و کلاسی که این کتابخونه برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی استفاده میکنه و دقیقا از ساعت 00 بامداد تا 4.30 دقیقه صبح برای شش ماه اول و از 00 بامداد تا 3:30 صبح برای شش ماه دوم تاریخ رو اپدیت نمیکنه همون مشکلی که شما عرض کردید و خود بنده هم همین چند روز پیش متوجه این موضوع شدم حتی تو کلاس اصلی این کتابخونه این مشکل وجود داشته و دوستان زیادی این رو مطرح کردن بهر حال بنده پیگیر این موضوع هستم و سعی میکنم این مشکل رو برطرف کنم. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۵ اگه بتونید کاری کنید که تاریخ روز جاری رو از برنامه نویس بگیره مشکلات حله نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۵ در 11 ساعت قبل، mohammad-alone گفته است : اگه بتونید کاری کنید که تاریخ روز جاری رو از برنامه نویس بگیره مشکلات حله خب تاریخ روز رو که موقع ساخت متغییر از برنامه نویس میگیره و مشکلی نداره مشکل از کلاسی که داخل خود کتابخونه تعبیه شده و داره تاریخ میلادی رو به شمسی تبدیل میکنه. بهرحال این مشکل برطرف شده و سعی میکنیم تا چند ساعت دیگه نسخه جدید رو قرار بدیم. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۵ سلام دوستان نسخه 2.50 کتابخونه PersianMaterialDateTimePicker هم منتشر شد. تو این نسخه مشکل مربوط به نمایش تاریخ جاری در برخی از ساعات شبانه روز برطرف شده و دوستان میتونند نسخه جدید رو دریافت کنند با خیال راحت ازش استفاده کنند. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ مرسی بابت آپگرید کتابخونه. الان ۲ نکته ریز متوجه شدم. یک) در انتخابگر ساعت. اون قبل از ظهر - بعد از ظهر که پایین نوشته میشه و دایره دورش کشیده میشه، کمی تو ذوق میزنه چون دایره کل اون رو پر نمیکنه. مخصوصاً اگه فونت ایران سنس استفاده شده باشه. دو) فونت اعداد تاریخ، یعنی 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 و... با فونت انتخاب شده ست نمیشه و همون چیش فرض آندروید میمونه. لطفاً برطرف کنید و ورژن 3 رو تا امروز آپگرید کنید. پروژه بزرگی امروز باید تحویل بدم، مرسی 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ در 8 ساعت قبل، mohammad-alone گفته است : مرسی بابت آپگرید کتابخونه. الان ۲ نکته ریز متوجه شدم. یک) در انتخابگر ساعت. اون قبل از ظهر - بعد از ظهر که پایین نوشته میشه و دایره دورش کشیده میشه، کمی تو ذوق میزنه چون دایره کل اون رو پر نمیکنه. مخصوصاً اگه فونت ایران سنس استفاده شده باشه. دو) فونت اعداد تاریخ، یعنی 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 و... با فونت انتخاب شده ست نمیشه و همون چیش فرض آندروید میمونه. لطفاً برطرف کنید و ورژن 3 رو تا امروز آپگرید کنید. پروژه بزرگی امروز باید تحویل بدم، مرسی در مورد سوال اول میتونید از طریق کدهای xml اینکار رو انجام بدید به مسیر res\values\dimens.xml و ایتمی به اسم ampm_circle_radius_multiplier برید و مقدار مورد نظرتون رو وارد کنید. در مورد سوال دوم هم چشم سعی میکنم تو نسخه بعد این امکان رو اضافه کنم. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ نسخه 3 کتابخونه PersianMaterialDateTimePicker هم منتشر شد. تو این نسخه بعضی مشکلات ریز کتابخونه برطرف شده و همچنین تغییرات ریزی تو ظاهر کتابخونه ایجاد شده و کارکرد کتابخونه بهینه تر شده دوستانی که تهیه کردند میتونند نسخه جدید رو دریافت کنند. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sahandkhan 11 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۵ سلام ، خسته نباشید من کتابخونه رو گرفتم اما این مشکلو دارم : تک تک ورژن هاشم تست کردم مشکل اینه که این ارورو میده برای ساعت درسته ولی برای تاریخ این ارورو میده t.typeface هم کامنت کردم فرقی نداشت حتی سورس خوده کتابخونه هم همینطور بود نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۵ در 14 دقیقه قبل، sahandkhan گفته است : سلام ، خسته نباشید من کتابخونه رو گرفتم اما این مشکلو دارم : سلام خواهش میکنم ببینید سعی کنید از آخرین ورژن این کتابخونه که ورژن 3 هستش استفاده کنید. مشکل خاصی هم نباید تو خود سورس باشه شما سورس رو ویرایش نکردید. اگه میشه ارور رو واضحتر قرار بدید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sahandkhan 11 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۵ از نسخه 3 استفاده کردم اول مستقیم مثال خودتون رو باز کردم بدون تغییری این مشکل بوجود اومد اندروید : 5.1 هستش نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.