devvv 168 ارسال شده در 8 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2016 سلام دوستان ، من دیدم آقای محمد فرجی در آنتی ویروس محبوب سپنتا تونستند که فونت MS Material Drawer رو تغییر بدند. حالا من میخوام ازشون بپرسم که چطور این کار رو انجام دادند اگر ممکنه آموزشی سورسی چیزی بذارند تا بقیه هم بهرمند شوند. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devvv 168 ارسال شده در 17 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2016 سلام دوستان یه مشکل جزئی بود که رفع شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devvv 168 ارسال شده در 14 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2016 UP UP UP UP UP UP سلام ،خوهشااااا یه سمپل بذارید. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 14 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2016 عزیزم کلاس رو از طریق اد ماژول اضافه کن و بعد اینشیالایز کن و اسم کلاس رو بنویس و متد هاشو ببین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devvv 168 ارسال شده در 14 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2016 در 11 دقیقه قبل، محمـد گفته است : عزیزم کلاس رو از طریق اد ماژول اضافه کن و بعد اینشیالایز کن و اسم کلاس رو بنویس و متد هاشو ببین دیدم همه این کار ها رو انجام دادم ولی موقع اجرا کردن برنامه فورس کلوز میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devvv 168 ارسال شده در 11 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، 2016 UP UP UP UP UPPPPPPPPPPP خواهشاااا یکی جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @محمـد خواهش میکنم توی آنتی ویروس سپنتا چطوری اینکار رو کردی؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mshafiee110 730 ارسال شده در 11 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، 2016 در 57 دقیقه قبل، sadeghram گفته است : UP UP UP UP UPPPPPPPPPPP خواهشاااا یکی جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @محمـد خواهش میکنم توی آنتی ویروس سپنتا چطوری اینکار رو کردی؟؟؟؟؟ عزیزم یکی از دوستان تو انجمن همسایه یه کلاسی درست کردن که تغییر فونت رو انجام میده.من یه کتابخونه ای ساختم که پیش فرض تغییر فونت داره تا اخر هفته سعی میکنم قرار بدم.شاید هم زودتر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 11 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، 2016 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsenzaker 12 ارسال شده در 14 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2016 چرا کتابخونه ms material با فونت آیکون نسخه 4.7 کار نمیکنه!!فونت های نسخه جدید کسی بلد هست چه کاری انجام بدیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 14 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2016 در 7 دقیقه قبل، mohsenzaker گفته است : چرا کتابخونه ms material با فونت آیکون نسخه 4.7 کار نمیکنه!!فونت های نسخه جدید کسی بلد هست چه کاری انجام بدیم؟ عزیز میدونی سوالت به این تاپیک مربوط نیست ؟ این فقط برای اعمال فونت به نوشته هاست همین ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devvv 168 ارسال شده در 12 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، 2016 در در 1395/08/21, 18:49:58، محمـد گفته است : سلام خیلی ممنون @محمـد واقعا دمت گرم خیلی باحالی فقط یه نمونه کد بذار من تست کردم موقع رفتن به برنامه فورس کلوز میده لطفا راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
devvv 168
سلام دوستان ،
من دیدم آقای محمد فرجی در آنتی ویروس محبوب سپنتا تونستند که فونت MS Material Drawer رو تغییر بدند.
حالا من میخوام ازشون بپرسم که چطور این کار رو انجام دادند اگر ممکنه آموزشی سورسی چیزی بذارند تا بقیه هم بهرمند شوند.
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.