devvv 168 ارسال شده در 12 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، 2016 سلام عرض می کنم خدمت تمامی دوستان من این سورس رو از Get Hub گیر آوردم. حالا موندم چطوری از تکه کد هاش استفاده کنم. خواهشا لینک آموزش استفاده کد های جاوا در بیسیک رو ندید. سورس رو ببینید و کد های خالصش رو بدید. ببخشید انقدر پرو هستم >>>شرمنده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devvv 168 ارسال شده در 14 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2016 در در 1395/08/23, 00:05:41، محمـد گفته است : داداش تعارف نکن برات چایی هم بریزیم ؟ خرما یا کشمش ؟ با کدوم حال میکنی کنار چایی بدم خدمتت :| سلام ببخشید به قرآن آقا محمد اندروید استودیو بلد نیستم وگرنه مرض نداشتم تاپیک بزنم... ولا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 12 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، 2016 داداش تعارف نکن برات چایی هم بریزیم ؟ خرما یا کشمش ؟ با کدوم حال میکنی کنار چایی بدم خدمتت :| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
devvv 168
سلام عرض می کنم خدمت تمامی دوستان
من این سورس رو از Get Hub گیر آوردم.
حالا موندم چطوری از تکه کد هاش استفاده کنم.
خواهشا لینک آموزش استفاده کد های جاوا در بیسیک رو ندید.
سورس رو ببینید و کد های خالصش رو بدید.
ببخشید انقدر پرو هستم >>>شرمنده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.