aaaaab 54 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۵ با سلام در یک برنامه که با دیتابیس هست دو باتن در صفحه مطالب دارم.اگه بخوام یکی از باتن ها به مطلب قبلی و یکی به مطلب بعدی برود چه کار کنم و از چه کدی استفاده کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۵ درود . شما مطلب ها رو از دیتابیس میگیری و یک متغیر cursor داری پس وقتی رو باتون بعدی کلیک شد باید یکی به موقعیت دیتابیس اضافه شه مثه کد زیر cursor1.position = cursor1.position + 1 ' کد های مربوط به لود اطلاعات و وقتی رو باتون قبلی کلیک شد باید یکی از موقعیت دیتابیس کم شه مثه کد زیر cursor1.position = cursor1.position - 1 ' کد های مربوط به لود اطلاعات لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aaaaab 54 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۵ در 35 دقیقه قبل، mkabir گفته است : درود . شما مطلب ها رو از دیتابیس میگیری و یک متغیر cursor داری پس وقتی رو باتون بعدی کلیک شد باید یکی به موقعیت دیتابیس اضافه شه مثه کد زیر cursor1.position = cursor1.position + 1 ' کد های مربوط به لود اطلاعات و وقتی رو باتون قبلی کلیک شد باید یکی از موقعیت دیتابیس کم شه مثه کد زیر cursor1.position = cursor1.position - 1 ' کد های مربوط به لود اطلاعات کدهای مربوط به لود اطلاعات را گذاشتم.کار نکرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۵ کد هاتون رو قرار بدید تا ببینیم اطلاعات رو چطور گرفتین در 2 ساعت قبل، aaaaab گفته است : کدهای مربوط به لود اطلاعات را گذاشتم.کار نکرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۵ سلام من کد کاملشو تو این تاپیک دادم ببخشید اگه یکم نامرتبه کمک در صفحه بندی - پرسش و پاسخ (بیسیک4اندروید) - مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، reza644 گفته است : سلام من کد کاملشو تو این تاپیک دادم ببخشید اگه یکم نامرتبه کمک در صفحه بندی - پرسش و پاسخ (بیسیک4اندروید) - مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی با عرض معذرت ولی این، روش صحیحی نیست برا ساخت دیتابیس چون ستون ها زیاده باید سه تا ستون باشه مثلا آیدی - متن و فیو بعد تو هر ردیف اطلاعات رو وارد کنی و تو نرم افزار با پوزیشن متن هارو بگیری ن اینکه بیای هر فیلد رو بگیری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ @aaaaab کاربر عزیز شما کدهایی که خودتون نوشتید رو قرار بدید تا ببینیم در چه حد کار کردید و تصحیح کنیم کدتون رو ! موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ در 11 ساعت قبل، mkabir گفته است : با عرض معذرت ولی این، روش صحیحی نیست برا ساخت دیتابیس چون ستون ها زیاده باید سه تا ستون باشه مثلا آیدی - متن و فیو بعد تو هر ردیف اطلاعات رو وارد کنی و تو نرم افزار با پوزیشن متن هارو بگیری ن اینکه بیای هر فیلد رو بگیری ضمن محترم شمردن نظرتون برای رسیدن به یک کیفیت واحد بینهایت روش تو برنامه نویسی هست اگه قرار باشه به id محدود شیم قرار باشه 20 تا جا این کارو کنیم باید 20 تا تیبل بسازیم ولی با روش من یه تیبل هم کافیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aaaaab 54 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ در 11 ساعت قبل، مهدی ایزدی گفته است : @aaaaab کاربر عزیز شما کدهایی که خودتون نوشتید رو قرار بدید تا ببینیم در چه حد کار کردید و تصحیح کنیم کدتون رو ! موفق باشید Dim cur As Cursor cur = home.SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1WHERE id = "&home.meghdar) matn.Initialize("") matn.Gravity = Gravity.RIGHT matn.textcolor = Colors.black scrollview1.Panel.AddView(matn,10,10,75%x,100%y) text.Initialize For i = 0 To cur.RowCount-1 cur.Position = i matn.text = cur.GetString("matn") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، aaaaab گفته است : Dim cur As Cursor cur = home.SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1WHERE id = "&home.meghdar) matn.Initialize("") matn.Gravity = Gravity.RIGHT matn.textcolor = Colors.black scrollview1.Panel.AddView(matn,10,10,75%x,100%y) text.Initialize For i = 0 To cur.RowCount-1 cur.Position = i matn.text = cur.GetString("matn") بازم سلام اینم روش دیگه مبتنی بر id کتابخونه فراخوانی نسخه 1 رو تیک بزن ولی روش قبلی مبتنی به ستون بود #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Dim fara As Farakhani Dim meghdar As Int Private button1 As Button Private button2 As Button Dim cur As Cursor Dim matn As Label Private scrollview1 As ScrollView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("") matn.Initialize("") meghdar=1 fara.FarakhaniMatn("dat.db",home.SQL1,cur,"SELECT * FROM tbl Where ID=",meghdar,matn,"matn") matn.Gravity = Gravity.RIGHT matn.textcolor = Colors.black scrollview1.Panel.AddView(matn,10,10,75%x,100%y) End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click If meghdar=ma.cur.RowCount-1 Then meghdar = meghdar+1 fara.FarakhaniMatn("dat.db",home.SQL1,cur,"SELECT * FROM tbl Where ID=",meghdar,matn,"matn") button1.visable=False Else meghdar = meghdar+1 fara.FarakhaniMatn("dat.db",home.SQL1,cur,"SELECT * FROM tbl Where ID=",meghdar,matn,"matn") button1.visable=True End If End Sub Sub Button2_Click If meghdar=2 Then meghdar = meghdar-1 fara.FarakhaniMatn("dat.db",home.SQL1,cur,"SELECT * FROM tbl Where ID=",meghdar,matn,"matn") button2.visable=False Else meghdar = meghdar-1 fara.FarakhaniMatn("dat.db",home.SQL1,cur,"SELECT * FROM tbl Where ID=",meghdar,matn,"matn") button2.visable=True End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aaaaab 54 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، reza644 گفته است : بازم سلام اینم روش دیگه مبتنی بر id کتابخونه فراخوانی نسخه 1 رو تیک بزن ولی روش قبلی مبتنی به ستون بود #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Dim fara As Farakhani Dim meghdar As Int Private button1 As Button Private button2 As Button Dim cur As Cursor Dim matn As Label Private scrollview1 As ScrollView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("") matn.Initialize("") meghdar=1 fara.FarakhaniMatn("dat.db",home.SQL1,cur,"SELECT * FROM tbl Where ID=",meghdar,matn,"matn") matn.Gravity = Gravity.RIGHT matn.textcolor = Colors.black scrollview1.Panel.AddView(matn,10,10,75%x,100%y) End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click If meghdar=ma.cur.RowCount-1 Then meghdar = meghdar+1 fara.FarakhaniMatn("dat.db",home.SQL1,cur,"SELECT * FROM tbl Where ID=",meghdar,matn,"matn") button1.visable=False Else meghdar = meghdar+1 fara.FarakhaniMatn("dat.db",home.SQL1,cur,"SELECT * FROM tbl Where ID=",meghdar,matn,"matn") button1.visable=True End If End Sub Sub Button2_Click If meghdar=2 Then meghdar = meghdar-1 fara.FarakhaniMatn("dat.db",home.SQL1,cur,"SELECT * FROM tbl Where ID=",meghdar,matn,"matn") button2.visable=False Else meghdar = meghdar-1 fara.FarakhaniMatn("dat.db",home.SQL1,cur,"SELECT * FROM tbl Where ID=",meghdar,matn,"matn") button2.visable=True End If End Sub سلام.ممنون نمی خوام از کتابخانه فراخوانی یا کتابخانه ای دیگه استفاده کنم.می خوام با استفاده از همون کدها و کتابخانه sql استفاده کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، aaaaab گفته است : سلام.ممنون نمی خوام از کتابخانه فراخوانی یا کتابخانه ای دیگه استفاده کنم.می خوام با استفاده از همون کدها و کتابخانه sql استفاده کنم. هیچ اجباری توی این نیست که از کتابخونه فراخوانی یا هر روش دیگه استفاده کنید فقط باید id برابر meghdar باشه اگه روششو نمیدونید بگید کد فراخوانیشو بدم با این که کتابخونه نسخه یک فراخوانی خیلی کار رو ساده تر و تمیز تر کرده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aaaaab 54
با سلام
در یک برنامه که با دیتابیس هست دو باتن در صفحه مطالب دارم.اگه بخوام یکی از باتن ها به مطلب قبلی و یکی به مطلب بعدی برود چه کار کنم و از چه کدی استفاده کنم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.