hadi_22000 1 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۷ اگر بتونی پوشه support v7 خودت را فشرده کنی بفرستی ممنون میشه حداقل اون را جایگزین کنم مشکل حل شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hadi_22000 1 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۷ میشه جواب من رابدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۷ در در 1397/08/23, 14:21:27، hadi_22000 گفته است : اگر بتونی پوشه support v7 خودت را فشرده کنی بفرستی ممنون میشه حداقل اون را جایگزین کنم مشکل حل شه support لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hadi_22000 1 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۷ ببخشید دوباره این اروور را میده Generating R file. Error d:\program files (x86)\android\android-sdk\extras\android\support\v7\design\res\layout\design_layout_snackbar_include.xml:34: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'style' with value '?attr/borderlessButtonStyle'). لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۷ دوستان معذرت از خرابی های سورس / نسخه آپدیت شده سورس رو آخر هفته هماهنگ با اخرین نسخه کتابخونه های استفاده شده منتشر میکنم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hadi_22000 1 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۷ ممنون لطف داری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hadi_22000 1 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۷ داداش فردا فایل را میفرستی بی زحمت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hadi_22000 1 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۷ اقا نیما میتونید امروز فایل که اصلاح کردید را بفرستید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hadi_22000 1 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۷ اقا نیاز دارم به خدا نمیشه این اشکالش را بگی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۷ در ۱ ساعت قبل، hadi_22000 گفته است : اقا نیاز دارم به خدا نمیشه این اشکالش را بگی سلام ظاهرا سرشان شلوغه وفرصت نمی کنند این دوتا سورس رو تغییرش دادم و خوب اجرا میشوند(سورس کاربران وسورس مدیریت ) فقط b4a_floatingactionbutton نسخه قدیمی اش رو که پست های قبلی فرستادم رو درش فعال کنید تا براتون بدون خطا کارکنه divar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ArmaN17 0 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۷ سلام میبخشید چجوری مثل برنامه دیوار اصلی وقتی کاربر عکسی اپلود میکنه عکس کامل تو ایمیج ویو قرار بگیره؟ بعضی از عکس هایی که میزارم قسمت بالا و پایینش کادر سفید ایجاد میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۷ در در 1397/09/18, 21:40:15، ArmaN17 گفته است : سلام میبخشید چجوری مثل برنامه دیوار اصلی وقتی کاربر عکسی اپلود میکنه عکس کامل تو ایمیج ویو قرار بگیره؟ بعضی از عکس هایی که میزارم قسمت بالا و پایینش کادر سفید ایجاد میشه. سلام تصاویر برای من خوب وبدون کادر سفید نمایش داده میشه شاید شما از تصاویر افقی و .... استفاده میکنید که اینطوری میشه برای اینکه چنین اتفاقی نیافته میتونید از کتابخانه PersianPhotoCropper آقای شاهپیری یا کتابخانه های Crop سایر دوستان واساتید انجمن استفاده نمایید وتصاویری که کاربران یا مدیریت میخواهد به برنامه اضافه کند موقع انتخاب تصویر ،تصاویر در سایز خاصی که برنامه با آن سایز مشکل نداشته باشه ، برش بدهد سپس برنامه تصویر برش داده شده رو در هاست ذخیره کند . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ArmaN17 0 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۷ در 20 ساعت قبل، نورنما گفته است : سلام تصاویر برای من خوب وبدون کادر سفید نمایش داده میشه شاید شما از تصاویر افقی و .... استفاده میکنید که اینطوری میشه برای اینکه چنین اتفاقی نیافته میتونید از کتابخانه PersianPhotoCropper آقای شاهپیری یا کتابخانه های Crop سایر دوستان واساتید انجمن استفاده نمایید وتصاویری که کاربران یا مدیریت میخواهد به برنامه اضافه کند موقع انتخاب تصویر ،تصاویر در سایز خاصی که برنامه با آن سایز مشکل نداشته باشه ، برش بدهد سپس برنامه تصویر برش داده شده رو در هاست ذخیره کند . خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahramghasemi 11 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۷ سلام، آقا چرا هر چی از اینجا دانلود میکنم اکسترکت نمیشه و میگه فایل آسیب دیده؟ من کتابخانه spulltorefresh , نسخه قدیمی floatingActionButton رو میخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hadi_22000 1 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ میتونید از این سورس دیوار خروجی بهم بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.a.Avakh 105 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۸ کتابخانه ی inappBazzar_B4a.org رو خواهشا بذارید کتابخانه ی XmiLayoutBuilder رو هم همینطور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.