رفتن به مطلب
  • 0

درخواست راهنمایی برای امنیت درون پرداخت


vistamobile

سوال

سلام. خیلی روشها رو رفتم ولی همشون یه ایرادی دارن. با نیواد هم نتونستم. با بدبختی نیواد رو راه اندازی کردم ولی حین کامپایل ارور لایبری رو میگیره. 

من در حد هفتاد درصد هم امن بشه برام کافیه. مثلا لاکی عمل نکنه یا بازار بررسی بشه. انجمن خودمون یه روشهایی هستش ولی یا رو نسخه های مختلف ایراد داره یا توضیح کافی نیست یا عملاکارایی نداره.

 

دوستان هر روشی به کار بستین و تا حدی موفق بوده لطفا توضیحش بدین استفاده کنیم. تشکر فراوان. 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال های توصیه شده

امین جان ، میشه جلوی حداقل پنجاه درصد رو گرفت. دوتا اپ دارم الان چند روزه جرات انتشارشو ندارم. میخوام با نیواد تماس بگیرم ، سورس خودمو راه انداختم فیلم اموزشش رو بزارم همین جا، همه استفاده کنیم. خسته شدم از این همه دزدی. 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله میشه جلوی پنجاه درصدو گرفتم ولی پنجاه درصد بقیه که حرفه ای تر هستن به اندازه اون پنجاه درصد میچاپن!

نیواد رو باهاش کار نکردم هر چند همون API بازار رو استفاده کرده.

بهترین کاری که میشه کرد همینه که کتابخونه پرداخت درون برنامه ای بازار برای بیسیک بازسازی بشه!

مستنداتش در این صفحه موجوده:

پیاده‌سازی

و در بخش "خرید محصول" نوشته شده که OrderID را دریافت و...

تنها نیاز به همین مقدار برای پیاده سازی API در بیسیک هست!

یکی از اساتید اگه آستین بزنه بالا و این کار رو انجام بده، عده کثیری رو نجات داده!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

برای بدست آوردن تمام مشخصات خرید از جمله OrderId توی ساب انجام شدن خرید:

Sub oBillingManager_PurchaseCompleted(Success As Boolean, Product As Purchase)

 If Success Then
      
     Try 
      Dim jo As JavaObject = Product
      Dim raw As String = jo.RunMethod("getOriginalJson", Null)
      
      Dim parser As JSONParser 
      parser.Initialize(raw) 
      Dim root As Map = parser.NextObject 
      Dim developerPayload As String = root.Get("developerPayload") 
      Dim packageName As String = root.Get("packageName") 
      Dim purchaseToken As String = root.Get("purchaseToken") 
      Dim purchaseState As Int = root.Get("purchaseState") 
      Dim orderId As String = root.Get("orderId") 
      Dim productId As String = root.Get("productId") 
      Dim purchaseTime As String = root.Get("purchaseTime")
 
     Catch
     
     End Try 
    end if
end sub

 

این همون OrderId ای که میخواستید:

Dim orderId As String = root.Get("orderId") 

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

@پژمان نیکروان

تشکر از کدی که فرستادید! 

این کد تست شده یا صرفا طئوری هست؟

اگر این کد واقعا عمل کنه کار تمومه!

من دوباره مستندات بازار رو بررسی کردم و متوجه شدم که نیاز به پارامتر orderID نیست بلکه نیاز به پارامتر purchaseToken هست که خب این پارامتر رو هم با این روش میشه بدست آورد.

من فردا این روش رو تست میکنم اگر مشکلی نداشت، سورس کدِ API رو منتشر میکنم.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 22 دقیقه قبل، AMiN.M7892 گفته است :

این کد تست شده یا صرفا طئوری هست؟

خواهش میکنم.

بعله تست شده دیگه.

purchaseToken

asas.jpg

 

البته چیز عجیبی هم نیست، سازنده کتابخانه OriginalJson رو نیاورده مابا JavaObject متدش رو ران میکنیم و میگیریم ازش. توی این جیسون همه اطلاعات موجود هست.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ای پجی کلک . تو که تو تلگرام گفتی نمیدونم. موش بخوردت عشقم. الان اینو همینجوری بریزم درسته یا چیزی لازم داره؟؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خیلی ممنون از اقای نیکروان که کدش رو دادن :53:

در 13 ساعت قبل، AMiN.M7892 گفته است :

@پژمان نیکروان

بسیارعالی!

تا فردا خدا نگهدار، شبتون بخیر.

ببخشید کی اموزش api اش رو منتشررر میکنید ؟ رایگانه دیگه یا پولییی ؟ :|

ممنون میشم زود منتشر کنین

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام، چجوری میشه از اون پکیج نیم استفاده کرد؟ یعنی شرطی داره برای امنیت پرداخت؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 12 ساعت قبل، vistamobile گفته است :

ای پجی کلک . تو که تو تلگرام گفتی نمیدونم. موش بخوردت عشقم. الان اینو همینجوری بریزم درسته یا چیزی لازم داره؟؟

والا اونکه در مورد نیواد بود من کار نکرده بودم :DD:

نه فقط همین کافی نیست، باید طبق مستندات بازار پیش برید و پرداخت رو امن کنید.

آقا امین انشاالله قراره آموزش کاملشو بذاره.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پجی جان من تا یه جایی پیشرفتم واسه پکیج نیم برگشتی با استفاده از reflection و javaobject . کد اروری نداره و سالم اجرا میشه. خرید انجام میشه ولی وقتی تو ساب پرداخت موفقیت آمیز، میاد پگیج نیم رو چک میکنه که از بازاره یا نه ، کامل برنامه متوقف میشه :

Sub Check As Boolean
	Dim J1 As JavaObject
	Dim R As Reflector
	R.Target=R.GetContext
	J1 = R.RunMethod2("getSystemService","activity","java.lang.String")
	Dim TaskInfo As JavaObject = J1.RunMethod("getRunningTasks",Array As Object(1))
	Dim CompInfo As JavaObject = TaskInfo.RunMethodJO("get",Array As Object(0)).GetField("topActivity")
	Dim PackageName As String = CompInfo.RunMethod("getPackageName",Null)
	If PackageName.CompareTo("com.farsitel.bazaar") = 0 Then
		Return True
	Else
		Return False
	End If
End Sub

نمیدونم جریانش چیه. تا اینجاش مشکلی نیس . ولی وقتی کد پایین رو میزنم تو ساب خرید موفق :

Sub pardakht_PurchaseCompleted (Success As Boolean, Product As Purchase)
  If Check = True Then
	If Success= True Then
		If Product.DeveloperPayload = "pardakht1" Then
			pardakht.ConsumeProduct(Product)

			Msgbox("10 سکه اضافه شد","تبریک")
		End If
End If
	Else
		Msgbox("لطفا خرید واقعی را انجام دهید","متاسفیم")
	End If

دیگه آپ متوقف میشه.

 

 

حل شد !!!

مشکل از مانیفست بود.

 

بی صبرانه منتظر امین جان هستیم. بابت پستهای پشت سر هم ، از همه عذرخواهی میکنم ولی برای پیشرفت ههمون لازمه. تشکر فراوان از همه

 

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در در 1395/12/08, 22:04:20، پژمان نیکروان گفته است :

برای بدست آوردن تمام مشخصات خرید از جمله OrderId توی ساب انجام شدن خرید:

سلام

خیلی ممنون از کدای خوبتون

با این کدا امنیت برنامه چقد تضمین میشه؟!

لطفا یه اموزش یا سورسی بزارید تا ما مبتدی ها هم بتونیم استفاده کنیم.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منتظریم ببینیم امین جان با api کافه بازار به کجا میرسه. عجله نکن داداش فعلا کار داره تا کامل بشه. 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من خودم از طریق امکاناتی که بازار قرار داده برای امنیت استفاده می کنم.

تنها مشکلی که داشتم نبودن توکن خرید بود که میشه به روش زیر اونو بدست آورد.

ظاهرا مشکلتون حل شده اگه نشده بگید تا کد php و بیسیک نمونه براتون قرار بدم

«موفق باشید.»

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 2 ساعت قبل، advisor گفته است :

من خودم از طریق امکاناتی که بازار قرار داده برای امنیت استفاده می کنم.

تنها مشکلی که داشتم نبودن توکن خرید بود که میشه به روش زیر اونو بدست آورد.

ظاهرا مشکلتون حل شده اگه نشده بگید تا کد php و بیسیک نمونه براتون قرار بدم

«موفق باشید.»

ممنون میشیم کد نمونه و توضیحات بزارین. تشکر

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من تونستم API خود بازار رو توی بیسیک پیاده کنم و پرداخت رو باهاش امن کنم...

اما یک مشکل اساسی داره!!

اینکه کتابخونه های پرداخت درون برنامه ای بازار در بیسیک، orderID رو خروجی نمیدن و هیچکدوم ندارن(یا من ندیدم) 

اگه این مشکل حل بشه کار تمومه و میشه با API بازار پرداخت رو امن کرد تا حد 99.99 درصد!!!

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بهترین روش همیت استفاده از api  بازار و استفاده از هاست شخصی هستش

فقط طبق گفته دوستمون با کتابخانه های موجود کارو یکم سخت کردن

 

راه اندازی api و نوشتن کد های php مورد نیاز برای برقراری ارتباط بین api بازار و توکن های خریداری شده کار زیاد سختی نیست و تو نیم ساعت میشه نوشتش فقط مشکلی که دوستمون گفتن هنوز پابرجاست

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

@vistamobile

اگه شما خودت خیلی نیاز داری به این قابلیت، بنظرم به فکر رپ کردن دوباره کتابخونه پرداخت بازار باش...با این تفاوت که توی ایونت نتیجه پرداخت، OrderID یا همون توکن پرداخت هم ارائه بشه.

این مشکل که رفع بشه من آموزش API بازار رو منتشر میکنم.(احتمالا رایگان)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نود درصد هک ها کار هکرهای مبتدی و با لاکی پچر انجام میشه. یعنی عملا هکر نیستن ، عوام هستن. چجوری میشه همون اول کار پکیج نیم و اسم برنامه ها رو بررسی کرد و اگر lucky patcher بود مثلا اپ رو ببنده. من یه کتابخونه داشتم که الان فورس کلوز میده!!

در مورد api هم ، من هنوز تو آی پی ای فروشگاه خودم موندم :gerye:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بهترین راه همون api بازار هستش که منم مشکل توکن رو دارم که اگه از استادان عزیز انجمن برای کتابخونه اپدیت بدن و درستش کنن ممنون میشیم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...