amardia 18 ارسال شده در 18 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 2017 سلام گشتم ولی نتیجه ی دلخواهو نتوستم پیدا کنم اگه میشه راهنماییم کنید چطور می تونم داخل یک پنل دوربین جلو رو نمایش بدم و با زدن یه باتن فیلم برداری و زدن باتن دیگه فیلم برداری رو متوقف کنم ؟ اگه ممکنه با کد توضیح بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 611 ارسال شده در 18 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 2017 سلام چطورمیشه این فایل ویدئویی رو حین ضبط بجای ذخیره در حافظه گوشی ، در هاست خودم بلافاصله ذخیره کنم وبعد فراخوانیش کنم؟ (یعنی همان کاری که در تماس آنلاین ویدئویی انجام میشه رو انجام بدم؟) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amardia 18 ارسال شده در 23 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2017 در در 1396/02/01, 16:50:09، sinam443 گفته است : شما میتونی یه پنل بزاری و همه چیو تو اون لود کنی اونوقت همه چی تو پنل انجام میشه. چطور ؟ کدای androidvideocapture هم کار نکرد و دوربینو هم بالا نیاورد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinam443 108 ارسال شده در 18 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 2017 با سلام دوست عزیز شما واسه راحتی کار یعنی استفاده نکردن از کد های پیچیده میتونی از فیلمبرداری خود گوشی استفاده کنی توی برنامت و بعدش بیاری به برنامت.ولی کدهای من اینکارو هم میکنن. ابتدا کتابخونه AndroidVideoCapture دانلود کن بعدشم بیا کدهای زیر رو بنویس Sub Globals Private b1, b2, b3, b4 As Button Private avc1 As AndroidVideoCapture End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") avc1.MaximimDuration = 120000 avc1.MaximumFileSize = 10000000 avc1.VideoName = "video1" avc1.VideoQuality = avc1.QUALITY_LOW End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) avc1.releaseResources End Sub Sub b1_Click avc1.setStartStopRecording End Sub Sub avc1_flash_toggled (flashOnOrOff As Boolean) Log("flash status = " & flashOnOrOff) End Sub Sub b2_Click avc1.toggleFlash End Sub Sub b3_Click avc1.ZoomIn End Sub Sub b4_Click avc1.ZoomOut End Sub لایک یادت نره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amardia 18 ارسال شده در 20 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، 2017 در در 1396/01/29, 23:22:19، sinam443 گفته است : با سلام دوست عزیز شما واسه راحتی کار یعنی استفاده نکردن از کد های پیچیده میتونی از فیلمبرداری خود گوشی استفاده کنی توی برنامت و بعدش بیاری به برنامت.ولی کدهای من اینکارو هم میکنن. ابتدا کتابخونه AndroidVideoCapture دانلود کن بعدشم بیا کدهای زیر رو بنویس Sub Globals Private b1, b2, b3, b4 As Button Private avc1 As AndroidVideoCapture End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") avc1.MaximimDuration = 120000 avc1.MaximumFileSize = 10000000 avc1.VideoName = "video1" avc1.VideoQuality = avc1.QUALITY_LOW End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) avc1.releaseResources End Sub Sub b1_Click avc1.setStartStopRecording End Sub Sub avc1_flash_toggled (flashOnOrOff As Boolean) Log("flash status = " & flashOnOrOff) End Sub Sub b2_Click avc1.toggleFlash End Sub Sub b3_Click avc1.ZoomIn End Sub Sub b4_Click avc1.ZoomOut End Sub لایک یادت نره. ممنون از پاسخگوییتون اما من می خوام داخل یک پنل دوربین نمایش داده بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amardia 18 ارسال شده در 21 تیر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2017 up please help لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinam443 108 ارسال شده در 21 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2017 در 11 دقیقه قبل، amardia گفته است : up please help شما میتونی یه پنل بزاری و همه چیو تو اون لود کنی اونوقت همه چی تو پنل انجام میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amardia 18
سلام
گشتم ولی نتیجه ی دلخواهو نتوستم پیدا کنم
اگه میشه راهنماییم کنید چطور می تونم داخل یک پنل دوربین جلو رو نمایش بدم و با زدن یه باتن فیلم برداری و زدن باتن دیگه فیلم برداری رو متوقف کنم ؟
اگه ممکنه با کد توضیح بدید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.