محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۷ در 9 ساعت قبل، میلاد گفته است : سلام جناب شاهپیری قسمت اتصال به پروکسی رو یه اپدیت میدید؟ پروکسی مد نظرم socks5 همراه با یوزر و پسورد هست . انشالا عزیز. فقط متاسفانه سرور ندارم که تست کنم. اگه سرور دارین توی خصوصی مشخصاتشو بدین تا با اون تست کنم. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۷ سلام. از کتابخانه استفاده کردم اما هیچ کاری انجام نمیده. لطفا کد های منو چک کنید ببینید کجا رو اشتباه رفتم: Sub btn_send_Click ExecuteRemoteQuery("SELECT email FROM users WHERE email = '" & et_email.Text & "' OR username= '" & et_email.Text & "'","forget") End Sub Sub ExecuteRemoteQuery(Query As String, jobname As String) Dim pfn As PersianFastNetwork pfn.Initialize(jobname).WithSSL.Build Dim post As PostRequest = pfn.BuildPostQuery("http://parsprog.ir/apps_manage/question-mark/sql.php","query") post.addParametrs("query",Query) post.executRequestAsJSONObject Log("query") End Sub Sub pfn_onPostJSONObjectOkListener(JsonString As String , Tag As String) Log("OK") End Sub Sub pfn_onPostJSONObjectErrorListener(Error As ResponseError , Tag As String) Log("Error") End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۷ در در 1397/04/20, 17:14:02، mostafaHD گفته است : سلام. از کتابخانه استفاده کردم اما هیچ کاری انجام نمیده. لطفا کد های منو چک کنید ببینید کجا رو اشتباه رفتم: اولا اینکه از آدرستون مشخصه که ssl نداره هاستتون و شما نباید WithSSL رو موقه اینشیالایز صدا بزنید. دوما شما اومدین کل کوئری رو از طریق پست فرستادین این کار اشتباهه. کوئری رو توی فایل php بنویسید و فقط مقادیر رو بهش پست کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۷ در 8 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : اولا اینکه از آدرستون مشخصه که ssl نداره هاستتون و شما نباید WithSSL رو موقه اینشیالایز صدا بزنید. دوما شما اومدین کل کوئری رو از طریق پست فرستادین این کار اشتباهه. کوئری رو توی فایل php بنویسید و فقط مقادیر رو بهش پست کنید مشکل حل شد. هاستم SSL داره. آدرس رو بدون https وارد کرده بودم.یه روز کامل درگیرش بودم. ننگ بر من در مورد کوئری هم دارم ارسال میکنم و مشکلی نداره. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinkarimian 100 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۷ سلام من میخواستم یک آدرس بهش بدم و تواون آدرس صفحه رو redirect یا همون هدایت به یک آدرس دیگه بشهتو اون آدرس جدید کد های html دریافت کنم چطوری میشه این کار رو انجام داد و آدرس جدید رو هم بتونم در یک توست نشون بدم . نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۷ در 38 دقیقه قبل، hosseinkarimyan گفته است : سلام من میخواستم یک آدرس بهش بدم و تواون آدرس صفحه رو redirect یا همون هدایت به یک آدرس دیگه بشهتو اون آدرس جدید کد های html دریافت کنم چطوری میشه این کار رو انجام داد و آدرس جدید رو هم بتونم در یک توست نشون بدم . من متوجه نشدم میخواین چیکار کنین عزیز. لطفا سوالاتتونو واضح و بدون ابهام مطرح کنید و حتی الامکان سورس یا کد قرار بدین نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinkarimian 100 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۷ در 1 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : من متوجه نشدم میخواین چیکار کنین عزیز. لطفا سوالاتتونو واضح و بدون ابهاممطرح کنید و حتی الامکان سورس یا کد قرار بدین اگر آدرس پیج اینستاگرام https://ig.me/bvo4AgTnUIOORV رو در مرورگر وارد کنید میاد کاربر هدایت می کنه به آدرس https://www.instagram.com/p/Bkxroi1HG3y/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1djg535c2hldi که من میخوام کد های html موجود در آدرس https://www.instagram.com/p/Bkxroi1HG3y/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1djg535c2hldi بدست بیارم. حالا اگر در کتابخانه شما این آدرس https://ig.me/bvo4AgTnUIOORV قرار بدم کاربرو به صفحه https://www.instagram.com/p/Bkxroi1HG3y/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1djg535c2hldi هدایت نمیکنه و کد های آدرس https://ig.me/bvo4AgTnUIOORV برمی گردونه. که پشتیبانی از redirect صفحه میشه. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۷ سلام چه چیزی ممکنه باعث شه کتابخونه چیزی نفرسته؟ این کده من SendData.initialize("SendData").WithSSL.Build SendData.BuildPostQuery("https://site.ir/api.php","tag1").executRequesAsString پرمیشن های لازمه هم دادم ولی تو ساب های خوده کتابخونه نه ساب ارور نه ساب اوکی اجرا نمیشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۷ در 3 ساعت قبل، amir00700 گفته است : سلام چه چیزی ممکنه باعث شه کتابخونه چیزی نفرسته؟ این کده من SendData.initialize("SendData").WithSSL.Build SendData.BuildPostQuery("https://site.ir/api.php","tag1").executRequesAsString پرمیشن های لازمه هم دادم ولی تو ساب های خوده کتابخونه نه ساب ارور نه ساب اوکی اجرا نمیشه عزیز ممکنه مشکل از هرچیزی باشه. ولی به طور قطع باید یکی از سابها اجراشه. یا موفقیت یا خطا. احتمالا ایونت نیم رو اشتباه زدین نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۷ در 11 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : عزیز ممکنه مشکل از هرچیزی باشه. ولی به طور قطع باید یکی از سابها اجراشه. یا موفقیت یا خطا. احتمالا ایونت نیم رو اشتباه زدین خب این ایونت هام Sub SendData_onPostStringOkListener(Result As String , Tag As String) Log(Tag & " : " & Result) sp.DisMissDialog End Sub Sub SendData_onPostStringErrorListener(Error As ResponseError , Tag As String) Log(Error.ErrorBody) Log(Error.ErrorDetails) Log(Error.CauseMessage) Log(Error.ErrorLocalizedMsage) Log(Error.ErrorMsage) End Sub اجرا نمیشن اصلا نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۷ عزیز ایونتها رو حتما با حروف کوچیک بنویسید وگرنه اجرا نمیشه. به صورت زیر اینشیالایز کنید و ایونت بنویسید SendData.initialize("senddata").WithSSL.Build Sub senddata_onPostStringOkListener(Result As String , Tag As String) Log(Tag & " : " & Result) sp.DisMissDialog End Sub 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۷ در 33 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : عزیز ایونتها رو حتما با حروف کوچیک بنویسید وگرنه اجرا نمیشه. به صورت زیر اینشیالایز کنید و ایونت بنویسید SendData.initialize("senddata").WithSSL.Build Sub senddata_onPostStringOkListener(Result As String , Tag As String) Log(Tag & " : " & Result) sp.DisMissDialog End Sub ممنون حل شد 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali reza 5 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۷ سلام برای من این خطا رو میده یعنی چی ؟؟ رو حالت release هم ران گرفتم همینطور بود نسخه بیسیک 7.30 java.lang.Exception: Sub pr_onuploadprogress signature does not match expected signature. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۷ در 10 ساعت قبل، ali reza گفته است : سلام برای من این خطا رو میده یعنی چی ؟؟ رو حالت release هم ران گرفتم همینطور بود نسخه بیسیک 7.30 java.lang.Exception: Sub pr_onuploadprogress signature does not match expected signature. این ساب رو درست پیاده نکردین. pr_onuploadprogress بزارید کدتونو ببینم چی نوشتید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali reza 5 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۷ در 47 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : این ساب رو درست پیاده نکردین. pr_onuploadprogress بزارید کدتونو ببینم چی نوشتید Sub pr_onUploadProgress(uploaded As Long,total As Long) Log((uploaded/total)) End Sub من دقیقا سورس مثال خودتون رو که همراه کتابخونه بود رو اجرا کردم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali reza 5 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۷ در در 1397/05/14, 15:37:21، ali reza گفته است : Sub pr_onUploadProgress(uploaded As Long,total As Long) Log((uploaded/total)) End Sub من دقیقا سورس مثال خودتون رو که همراه کتابخونه بود رو اجرا کردم لطفا جواب بدین کارم گیره همین آپلوده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۷ در 13 ساعت قبل، ali reza گفته است : لطفا جواب بدین کارم گیره همین آپلوده سورس آپدیت شد عزیز از پنل سورس آپلود ویرایش شده رو دریافت کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۷ سلام من یه رکورد را در دیتابیس آنلاین ذخیره میکنم با موفقیت ذخیرخ میشه ولی ساب زیر اجرا میشه Sub PR_onJSONObjectUploadError(Error As ResponseError , Tag As String) ToastMessageShow("Error in save profile",False) End Sub اینم کد ذخیره اطلاعات Sub SaveProfile(name_ As String,lastname_ As String,mobile_ As Int,sex_ As Boolean,state_ As String,city_ As String) upl=pr.BuildUploadQuery("http://192.168.1.100:8080/menbarphp/saveprofile.php","saveprofile") upl.addMultipartParameter("name",name) upl.addMultipartParameter("lastname",lastname) upl.addMultipartParameter("mobile",mobile) upl.addMultipartParameter("sex",sex) upl.addMultipartParameter("state",state) upl.addMultipartParameter("city",city) upl.startUploadAsJSONObject End Sub درواقع باید ساب زیر اجرا بشه ولی نمیشه ... Sub PR_onJSONObjectUploadOK(JsonString As String , Tag As String ) ToastMessageShow("Save OK",False) End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۷ لابد خطایی اتفاق افتاده عزیز. سابها بدون دلیل اجرا نمیشن. شما بیاید و خطا رو هم نشون بدید ببینید چه خطایی رخ داده. متنشو بزارید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۷ در 6 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : لابد خطایی اتفاق افتاده عزیز. سابها بدون دلیل اجرا نمیشن. شما بیاید و خطا رو هم نشون بدید ببینید چه خطایی رخ داده. متنشو بزارید اینو نشون میده : COM.REZA.SH.FASTNET.ERROR@4A878D4C نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.