محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۸ در 2 ساعت قبل، mmkmmk گفته است : فایل FirebaseAdMob.xml رو باز کنید و خط زیر رو حذف کنید.آخراش هست تقریبا. برای پروژه های دیگه به حالت اول برگردونید. <dependsOn>gson-2.8.5</dependsOn> نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد مهدی کمالی 19 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۸ در 3 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : فایل FirebaseAdMob.xml رو باز کنید و خط زیر رو حذف کنید.آخراش هست تقریبا. برای پروژه های دیگه به حالت اول برگردونید. <dependsOn>gson-2.8.5</dependsOn> مشکلی برای تبلیغات به وجود نمیاد؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۸ در 7 ساعت قبل، mmkmmk گفته است : مشکلی برای تبلیغات به وجود نمیاد؟؟ خیر.پکیجهاشون مشترکه. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد مهدی کمالی 19 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۸ سلام مجدد با کتابخونه tapsell هم تداخل داره چک کردم gson نبود تو کتابخونت متن ارور B4A Version: 9.80 Java Version: 8 Parsing code. (0.00s) Building folders structure. (0.01s) Compiling code. (0.01s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. (0.00s) (AndroidX SDK) Generating R file. (0.00s) Compiling generated Java code. (0.00s) Convert byte code - optimized dex. Error Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/google/gson/DefaultDateTypeAdapter; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/google/gson/ExclusionStrategy; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/google/gson/FieldAttributes; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/google/gson/FieldNamingPolicy; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/google/gson/FieldNamingPolicy$1; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/google/gson/FieldNamingPolicy$2; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/google/gson/FieldNamingPolicy$3; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/google/gson/FieldNamingPolicy$4; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lcom/google/gson/FieldNamingPolicy$5; UNEXPECTED TOP-LEVEL EXCEPTION: java.lang.RuntimeException: Translation has been interrupted at com.android.dx.command.dexer.Main.processAllFiles(Main.java:692) at com.android.dx.command.dexer.Main.runMonoDex(Main.java:315) at com.android.dx.command.dexer.Main.runDx(Main.java:293) at com.android.dx.command.dexer.Main.main(Main.java:249) at com.android.dx.command.Main.main(Main.java:94) Caused by: java.lang.InterruptedException: Too many errors at com.android.dx.command.dexer.Main.processAllFiles(Main.java:684) ... 4 more نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۸ در 6 دقیقه قبل، mmkmmk گفته است : سلام مجدد با کتابخونه tapsell هم تداخل داره چک کردم gson نبود تو کتابخونت متن ارور رفع تداخل با سایر کتابخونه ها بر عهده خود دوستان هست. چون منطقی نیست که ما بخوایم کتابخونه رو با همه کتابخونه های دیگه سازگار کنیم. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrnazari 6 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۹ سلام ممنون از کتابخونه خوبتون یه سوال داشتم من میخوام ی فایلی رو آپلود کنم روی هاست فایل به راحتی آپلود میشه منتها برای فایلهای حجیم نرم افزار هنگ میکنه (آپلود میشه ولی خود نرم افزار کند میشه) هم تو سرویس امتحان کردم هم تو اکتیویتی و کد setisRunToAnotherThread رو هم گذاشتم با این حال جواب نداده به نظر شما باید چیکار کنم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۹ در 6 ساعت قبل، mrnazari گفته است : سلام ممنون از کتابخونه خوبتون یه سوال داشتم من میخوام ی فایلی رو آپلود کنم روی هاست فایل به راحتی آپلود میشه منتها برای فایلهای حجیم نرم افزار هنگ میکنه (آپلود میشه ولی خود نرم افزار کند میشه) هم تو سرویس امتحان کردم هم تو اکتیویتی و کد setisRunToAnotherThread رو هم گذاشتم با این حال جواب نداده به نظر شما باید چیکار کنم؟ حتما برای آپلود یه دونه progressdialog بزارید که کاربر منتظر بمونه تا آپلود تموم شه. پس زمینه آپلود انجام ندین. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrMedia 98 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۹ سلام آقای شاهپیری من از نسخه 5.50 کتابخونه شما در یکی از پروژه هام استفاده میکنم و بخاطر اینکه تست کلی اپم به خاطر عمل کرد حساسش خیلی زمان میبره از بروز کردن کتابخونه صرف نظر کردم و تا حالا مشکلی نداشتم حالا میخوام یه آپدیت به برنامه بدم و در آپلود فایل مشکل دارم کدهام اینه: Dim per As PersianFastNetwork per.initialize("con").WithSSL.WithTLS.WithCookieManager.Build Dim postquery As UploadRequest = per.BuildUploadQuery("https://mysite.com/upload.php","up") postquery.addMultipartFile("note.db",File.DirRootExternal & "/myapp") postquery.startUploadAsString Private Sub up_onStringUploadOK(response As String , Tag As String) ToastMessageShow("ارسال شد",False) End Sub Private Sub up_onStringUploadError(Error As ResponseError , Tag As String) ToastMessageShow("ارسال نشد !",True) End Sub من تا حالا از این متد استفاده نکردم و از جستجو ها هم چیزی دستگیرم نشد اگه ممکنه منو راهنمایی کنید و کد های php سمت سرور رو هم برای عملکرد درست برنامه در اختیارم بذارید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrMedia 98 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ آقای شاهپیری من با نسخه 5.50 کتابخونه با متد PostRequest یک مقدار متنی رو به سرور ارسال میکنم، مشکلی در ارسال و دریافت ندارم مقدار متنی که ارسال میشه گاها حجمش 35kb میشهاما در هنگام ارسال اپلیکیشن چند ثانیه فریز میشه مشکل به نظرتون از کجاست؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ در 6 ساعت قبل، MrMedia گفته است : 35 کیلوبایت برای post حجم زیادیه. سعی کنید هنگام پست کردن یا از progressdialog استفاده کنید یا از asynctask نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrMedia 98 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۹ در 6 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : 35 کیلوبایت برای post حجم زیادیه. سعی کنید هنگام پست کردن یا از progressdialog استفاده کنید یا از asynctask چیزی که برام مهمه اینکه اپلیکیشن فریز نشه که متاسفانه میشه شما کدوم روشی رو پیشنهاد میکنید که فریز اتفاق نیوفته؟ من خطا هایی که در برنامه رخ داده رو در قالب متن به سرور پست میکنم و نمی تونم از پروگرس دیالوگ استفاده کنم و اگه ممکنه درباره asynctask کمی توضیح بدین اگه ممکنه با مثال، چون از این گزینه تا حالا استفاده نکردم ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۹ در در 13 فروردین 1399 در 01:30، MrMedia گفته است : لینک زیر توضیح داده. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سید رضا 9 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۹ سلام میشه نسخه 5.6 این کتابخانه رو برام ارسال کنید چون سورسی تهیه کردم با اون نسخه هماهنگ هست ممنون میشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۹ در 4 ساعت قبل، سید رضا گفته است : سلام میشه نسخه 5.6 این کتابخانه رو برام ارسال کنید چون سورسی تهیه کردم با اون نسخه هماهنگ هست ممنون میشم متاسفانه این نسخه رو نتونستم پیدا کنم. نسخه 5.5 خصوصی شد. فک نکنم زیاد فرق کنن 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد مهدی کمالی 19 ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سلام یه موضوع هست که فکر نکنم بحث شده باشه در موردش ارسال پیام با فایربیس هستش داخل رویداد کلیک دکمه ارسال میایم و این کد هارو با کتابخونه json &okhttpمینویسیم Dim jg As JSONGenerator jg.Initialize(m) Job.PostString("https://fcm.googleapis.com/fcm/send", jg.ToString) Job.GetRequest.SetContentType("application/json;charset=UTF-8") Job.GetRequest.SetHeader("Authorization", "key=" & "XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX") اگر بخوایم همین کد هارو با کتابخونه PERSIANFASTNETWORK و PERSIANJSON بنویسیم کد ها به چه صورت میشن>؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در 37 دقیقه قبل، mmkmmk گفته است : سلام یه موضوع هست که فکر نکنم بحث شده باشه در موردش ارسال پیام با فایربیس هستش داخل رویداد کلیک دکمه ارسال میایم و این کد هارو با کتابخونه json &okhttpمینویسیم اگر بخوایم همین کد هارو با کتابخونه PERSIANFASTNETWORK و PERSIANJSON بنویسیم کد ها به چه صورت میشن>؟ خیلی سادس این کار. Sub sendPushFCM Dim prf As PersianFastNetwork prf.initialize("prf") Dim postQuery As PostRequest=prf.BuildPostQuery("https://fcm.googleapis.com/fcm/send","fcm") Dim prj As PersianJSONOBject prj.initialaizJsonString("your json hear") postQuery.addJSONParametrs(prj.DefaultJsonObject) postQuery.addHeader("Content-Type","application/json;charset=UTF-8") postQuery.addHeader("Authorization","your key hear") postQuery.executRequest End Sub 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rhk 0 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سلام ببخشید این موضوعی راجب اینکه چطور با Cookie توی برنامه کار کنیم نیست مثلا من بخوام Header های یک Response رو بگیرم البته در کل قصدم اینه یک ریکوست ارسال کنم و بعد مقدار کوکی رو توی برگشت بگیرم و مجدد اون کوکی رو ارسال کنم به یک آدرس دیگه اگر ممکنه یک مثال کوتاه بزنید ممنونم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در 16 ساعت قبل، rhk گفته است : سلام ببخشید این موضوعی راجب اینکه چطور با Cookie توی برنامه کار کنیم نیست مثلا من بخوام Header های یک Response رو بگیرم البته در کل قصدم اینه یک ریکوست ارسال کنم و بعد مقدار کوکی رو توی برگشت بگیرم و مجدد اون کوکی رو ارسال کنم به یک آدرس دیگه اگر ممکنه یک مثال کوتاه بزنید ممنونم برای مدیریت کوکی اول باید متد WithCookieManager رو موقه ستاپ کردن صدا بزنید Dim fastSetup As FastNetSetup fastSetup.SetupFastNet.WithCookieManager.Build به صورت زیر هم میتونید کوکی ها رو بگیرید. دقت داشته باشید که کوکی ها توی حافظه internal ذخیره میشه. Dim fasnet As PersianFastNetwork fasnet.initialize ........... fasnet.AllCookies نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rhk 0 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در 16 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : PersianFastNetwork ببخشید الان من این کد رو نوشتم و اضافه کردم بعد از ریکوست توی onSucsess ولی رسپانس دریافت شد میام و کوکی رو میگیرم اما کوکی خالیه ؟ امکان این نیست که کوکی رو توی متغیری مثل string بگیریم؟ کلا راهی نداره که کل هدر رو بگیریم و خودمون بگیم حالا Set-Cookie رو بگیر ؟ اگر بخوام مجدد این کوکی رو ارسال کنم یخورده ای احساس میکنم بهم ریخته میشه کوکی یعنی انگار اون چیزی که توی مقدار برگشتی هست نیست کد زیر رو مشاهده کنید: Public Sub dd_onSucsess(Result As String , Tag As Object) Dim lis As List = pr.AllCookies For Each l As String In lis Log(l) Next ' Log(Result) End Sub چیزی که در لاگ نشون داده میشه : com.persianfastnetwork.Cookie@4f9b3ce نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rhk 0 ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۹ لطفا اگر ممکن هست یک نمونه سورس ارسال برای کار با Cookie ها بزارید چون خیلی پیچیدست بنظرم این قسمت نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.