محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۹ در 50 دقیقه قبل، batman123 گفته است : دوستان، هدف من از این که میخوام از این کتابخونه استفاده کنم، دانلود کردن یک url هست. اما توی پروژه نمونه اصلا به این موضوع نپرداخته. فقط عملیات get رو انجام داده. ممنون میشم یکی برای من تابعش رو بذاره که بتونم باهاش دانلود کنم. دوستان سورس دانلودر توی پنل قرار گرفت. سورس با نسخه اخر بازنویسی و با آخرین نسخه اندروید یعنی 10 هم سازگار شده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 125 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۹ در 1 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : دوستان سورس دانلودر توی پنل قرار گرفت. سورس با نسخه اخر بازنویسی و با آخرین نسخه اندروید یعنی 10 هم سازگار شده استاد ممنون میشیم یه لینکی چیزی ازش بذارید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۹ در 7 دقیقه قبل، batman123 گفته است : استاد ممنون میشیم یه لینکی چیزی ازش بذارید. دوست عزیز لطفا اینقد اسپم ندین. وقتی میگیم توی پنل قرار گرفته یعنی باید برید از پنل کاربری و مدیریت محصولاتتون دانلود کنید. نه اینکه اینجا لینک محصول غیر رایگان رو بزاریم در اختیار عموم. قوانین و راهنمای سایت خیلی واضح بالای سایت نوشته شده مطالعه بفرمایید لطفا. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۹ سلام استاد خسته نباشید برای اپلود وقتی مثل کد خودتون عکس رو انتخاب میکنیم.مشکلی نداره ولی وقتی بخوایم ادرس رو با کد بدیم ارور میده که فایل موجود نیس. مثلا اینطوری بنویسم با اینکه فایل هست ولی ارور میده و میگه نیست upl=pr.BuildUploadQuery("http://foot-print.ir/cr/kl.php","t2") upl.addMultipartParameter("username",username) upl.addMultipartParameter("pass",pass) upl.addMultipartParameter("email",email) upl.addMultipartFile("image.txt",File.DirInternal) upl.startUpload میخواستم بدونم نحوه ادرس دهی چطوریه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۹ در 42 دقیقه قبل، mahdi tahan گفته است : سلام خدمت شما. دوست عزیز تابع addMultipartFile دوتا ورودی داره. ورودی اول کلیدی هست که با اون فایل رو میفرستین و سمت سرور باید با این نام بگیرین و وردی دوم هم مسیر کامل فایل هست. مثلا به شکل زیر upl.addMultipartFile("image",File.DirInternal&"/images/image.txt") 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 125 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۹ سلام. این دستورات منه برای دانلود فایل: Dim prf As PersianFastNetwork Dim dnl As DownloadRequest Dim link As String="http://www.araas.ir/wp-content/uploads/2018/02/www.araas_.ir-1-46.jpg" Dim dnlmodel As DownloadModel prf.initialize("prf") dnl=prf.buildDownloadQuery dnlmodel=craeteModel(link,File.DirRootExternal&"/test.jpg","tag1") Private Sub prf_completed(downloadinfo As DownloadInfo) ProgressDialogHide End Sub Private Sub craeteModel(linkmodel As String,Path As String,tag As String) As DownloadModel Dim model2 As DownloadModel Return model2.Initialize(linkmodel).withPath(Path).withForceReDownload(False).withTag(tag) End Sub Sub btn_Click ProgressDialogShow("درحال دانلود...") dnl.starDownloadtTask(dnlmodel) End Sub توی بخش starter هم اینا اضافه شدن Sub Service_Create Dim setup As FastNetSetup setup.SetupFastNet.setUpDownloader.Build End Sub اینم مانیفستم AddPermission(android.permission.FOREGROUND_SERVICE) AddApplicationText(<service android:name="com.liulishuo.filedownloader.services.FileDownloadService$SharedMainProcessService" /> <service android:name="com.liulishuo.filedownloader.services.FileDownloadService$SeparateProcessService" android:process=":filedownloader" />) اما مشکل اینجاست که توی اندروید 10 هیچ فایلی دانلود نمیشه و حتی ارور هم نمیده که نشون بده مشکل از کجاست. کسی میدونه مشکل چیه؟! اصلا پروژه نمونه هم روی اندروید 10 ارور میده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۹ در 1 ساعت قبل، batman123 گفته است : سلام. عزیز توی سورس دانلود کدهای منیفست باید به طور کامل توی پروژه ها استفاده بشه. دوتا از خطها رو جا انداختین. کدهای زیر رو توی منیفست قرار بدین. SetApplicationAttribute(android:requestLegacyExternalStorage,"true") SetApplicationAttribute(android:usesCleartextTraffic,"true") در ضمن چون فایل رو توی DirRootExternal ذخیره میکنید باید دسترسی رانتایم کارت حافظه رو هم بگیرید. توصیه اکید میکنم اگه تازه کار هستین بشینید از بیس مباحث رو یاد بگیرید.این کتابخونه و این مباحث سطحشون برای دوستان تازه کار نیست. حداقل آموزشها رو دقیق ببینید و از سورسهایی که گذاشته شده استفاده کنید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
montazeranmahdi 101 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۹ سلام و عرض ادب خدمت استاد شاهپیری بنده سورس آموزشی کار با کتابخانه را دریافت کردم ، نیاز به کمک در ذخیره سازی عکس دانلود شده در حافظه داخلی گوشی دارم و اینکه میخوام بدونم تصویر دانلود شده کجا ذخیره و کچ میشه و چطور میتونم آدرس ذخیره سازی عکس رو به حافظه داخلی یا رم تغییر بدم ، لینکی که سورس آموزشی را از آن دریافت کردم : اطلاعاتی که در سورس وجود داشت تنها مربوط به دانلود بود : Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim pp As MyPerFastNet Private ImageView1 As ImageView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("gbit") pp.Initialize pp.getbitm("https://en.es-static.us/upl/2015/05/meteor-shower-guide-ad.jpg") End Sub Sub ok(bi As Bitmap) ImageView1.Bitmap=bi End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
montazeranmahdi 101 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۹ و یک مشکل اساسی هم دارم که بنظر برای تداخل کتابخونه fast network هست با یکی از کتابخونه هایی که اد کردم ما نمیدونم کدوم کتابخونه هست ، ارور کامپایل : B4A Version: 10.2 Java Version: 8 Parsing code. (0.15s) Building folders structure. (0.05s) Compiling code. (0.78s) Compiling layouts code. (0.04s) Organizing libraries. (0.00s) (AndroidX SDK) Generating R file. (0.00s) Compiling debugger engine code. (5.52s) Compiling generated Java code. (7.59s) Convert byte code - optimized dex. Error Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokhttp3/internal/platform/JdkWithJettyBootPlatform$JettyNegoProvider; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokio/AsyncTimeout; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokio/AsyncTimeout$1; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokio/AsyncTimeout$2; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokio/AsyncTimeout$Watchdog; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokio/Base64; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokio/Buffer; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokio/Buffer$1; Uncaught translation error: java.lang.IllegalArgumentException: already added: Lokio/Buffer$2; UNEXPECTED TOP-LEVEL EXCEPTION: java.lang.RuntimeException: Translation has been interrupted at com.android.dx.command.dexer.Main.processAllFiles(Main.java:692) at com.android.dx.command.dexer.Main.runMultiDex(Main.java:366) at com.android.dx.command.dexer.Main.runDx(Main.java:291) at com.android.dx.command.dexer.Main.main(Main.java:249) at com.android.dx.command.Main.main(Main.java:94) Caused by: java.lang.InterruptedException: Too many errors at com.android.dx.command.dexer.Main.processAllFiles(Main.java:684) ... 4 more این هم تصویر از کتابخونه ها : آیا راهی هست بدون اینکه کتابخونه ای که باعث تداخل شده رو بردارم ، مشکل برطرف بشه ؟ ممنون از شما نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۹ در 6 ساعت قبل، YareGomnam گفته است : کتابخونه fast network با کتابخونه های httputils و okhttp تداخل داره عزیز. یکیشونو میتونید استفاده کنید فقط نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
montazeranmahdi 101 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۹ در در 9 دی 1399 در 12:07، YareGomnam گفته است : سلام و عرض ادب خدمت استاد شاهپیری بنده سورس آموزشی کار با کتابخانه را دریافت کردم ، نیاز به کمک در ذخیره سازی عکس دانلود شده در حافظه داخلی گوشی دارم و اینکه میخوام بدونم تصویر دانلود شده کجا ذخیره و کچ میشه و چطور میتونم آدرس ذخیره سازی عکس رو به حافظه داخلی یا رم تغییر بدم ، لینکی که سورس آموزشی را از آن دریافت کردم : اطلاعاتی که در سورس وجود داشت تنها مربوط به دانلود بود : Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim pp As MyPerFastNet Private ImageView1 As ImageView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("gbit") pp.Initialize pp.getbitm("https://en.es-static.us/upl/2015/05/meteor-shower-guide-ad.jpg") End Sub Sub ok(bi As Bitmap) ImageView1.Bitmap=bi End Sub استاد شاهپیری ، بیزحمت این تایپیک رو هم پاسخ بدید ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
montazeranmahdi 101 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۹ یکم روش کار میکنم اگر پیدا نکردم خدمتتون میپرسم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۹ در در 14 دی 1399 در 11:27، YareGomnam گفته است : استاد شاهپیری ، بیزحمت این تایپیک رو هم پاسخ بدید ممنون بیت مپ دانلود شده رو به شکل زیر ذخیره کنید.البته دسترسی رانتایم فراموش نشه Dim Out As OutputStream Out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal, "Test.png", False) Bitmap1.WriteToStream(out, 100, "PNG") Out.Close 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 125 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۹ این کتابخونه و کتابخونه Persian jason با فایل زیر که از مستندات تپسل هست، مشکل داره. آیا میشه اینو حل کرد؟ دستور #AdditionalJar : gson-2.8.5.jar فایل مربوطه: https://s16.picofile.com/file/8420362450/gson_2_8_5.jar.html نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۹ در 4 ساعت قبل، batman123 گفته است : #AdditionalJar : gson-2.8.5.jar سلام ودرود اگه تپسل هم از جیسون استفاده میکنه نیاز به خط بالا نیست. کلاسها یک بار اضافه شده. خط رو حذف کنید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۹ سلام استاد من اگ بخوام مث عکس پایین به api وصلل بشم چجوری میشه؟ اینطوری نوشتم ج نداد Dim per2 As UploadRequest per2=per.BuildUploadQuery("http://*****:10313","poost") per2.addHeader("access","Andriod") per2.addHeader("authorization",Result) per2.addHeader("content-type","multipart/form-data") per2.addMultipartParameter("code",kvs.GetSimple("addid")) per2.addMultipartParameter("subject","تست") per2.addMultipartParameter("body","jsj bady") per2.addMultipartParameter("email","[email protected]") per2.addMultipartFile("file",PathFile) per2.startUpload نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، mahdi tahan گفته است : سلام استاد من اگ بخوام مث عکس پایین به api وصلل بشم چجوری میشه؟ اینطوری نوشتم ج نداد سلام و درود. چه خطایی میده؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۹ خطا نمیده.هیچ جوابی نمیده نه ارور ن جواب نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۹ در 3 ساعت قبل، mahdi tahan گفته است : خطا نمیده.هیچ جوابی نمیده نه ارور ن جواب اینجوری که چیزیرنمیشه فهمید عزیز. داکیومنت سرویستون رو خصوصی کنید تا بررسی بشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد مهدی کمالی 19 ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۹ سلام اقای شاهپری عزیز من چجور میتونم اون کد های یه صفحه وب رو بگیرم ؟با کتابخونه okhttputils2 با متد downloadمیشه یه ادرس وب رو داد و کد های اون صفحه رو گرفت.منتها با این کتابخونه چطور میتونم این کارو کنم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.