سلام دوستان برای سرچ در دیتابیس در ستون خاص از این کد استفاده میکنم .
cur = Bank.ExecQuery("SELECT * FROM tbl WHERE fehrest LIKE '%"&edit.Text&"%'" )
حالا توی این ستونی که دارم سرچ میکنم چند هزار رکورد هست .
حالا من با کلیک روی آیتم های فهرستم توی صفحه اول برنامه توی صفحه بعد یه تعدادی از این رکوردها رو لود میکنم . مثلا با کلیک روی آیتم اول فهرستم رکوردهای 1 تا 10 رو میارم . با کلیک روی آیتم دوم فهرستم 20 تا بعدی رو مثلا لود میکنم . خوب که برای لود کردن مقادیر مشخص توی لیست ویو هم از این کد استفاده میکنم
Cr = Bank.ExecQuery("SELECT ID,fehrest FROM fehrest WHERE fasl="&Home.meghdar)
For i = 0 To Cr.RowCount - 1
Cr.Position = i
List_matlab.AddSingleLine2(Cr.GetString("fehrest"),Cr.GetInt("id"))
حالا من وقتی میخوام توی هر ص سرچ انجام بدم خوب توی تمام ستون چند هزار رکوردی سرچ میکنه . میخوام ببینم چه کدی بنویسم که فقط توی همون رکورهای لود شده سرچ کنه ؟ و کل ستون رو نگرده ؟ (سرچم توی لیست ویو هست )
سوال
mahfelsoft 130
سلام دوستان برای سرچ در دیتابیس در ستون خاص از این کد استفاده میکنم .
cur = Bank.ExecQuery("SELECT * FROM tbl WHERE fehrest LIKE '%"&edit.Text&"%'" )
حالا توی این ستونی که دارم سرچ میکنم چند هزار رکورد هست .
حالا من با کلیک روی آیتم های فهرستم توی صفحه اول برنامه توی صفحه بعد یه تعدادی از این رکوردها رو لود میکنم . مثلا با کلیک روی آیتم اول فهرستم رکوردهای 1 تا 10 رو میارم . با کلیک روی آیتم دوم فهرستم 20 تا بعدی رو مثلا لود میکنم . خوب که برای لود کردن مقادیر مشخص توی لیست ویو هم از این کد استفاده میکنم
Cr = Bank.ExecQuery("SELECT ID,fehrest FROM fehrest WHERE fasl="&Home.meghdar) For i = 0 To Cr.RowCount - 1 Cr.Position = i List_matlab.AddSingleLine2(Cr.GetString("fehrest"),Cr.GetInt("id"))
حالا من وقتی میخوام توی هر ص سرچ انجام بدم خوب توی تمام ستون چند هزار رکوردی سرچ میکنه . میخوام ببینم چه کدی بنویسم که فقط توی همون رکورهای لود شده سرچ کنه ؟ و کل ستون رو نگرده ؟ (سرچم توی لیست ویو هست )
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.